Bedrijfsgroei

Tips en checklisten om te groeien met uw bedrijf

U heeft een vliegende start gemaakt als ondernemer en wilt van uw bedrijf een professionele organisatie maken. Onze checklist, tips en artikelen helpen u om uw eigen bedrijf te professionaliseren.

Maak van uw bedrijf een professionele organisatie

U bent lekker bezig als ondernemer. Deze checklist en tips helpen u om uw eigen bedrijf te professionaliseren.
Met algemene voorwaarden verkleint u ondernemersrisico’s. Uw klant weet dan precies onder welke voorwaarden u levert, betaalt, verkoopt of inkoopt.
Lees meer
Als u afspreekt volgens een bepaalde modelovereenkomst te werken, hebben u en uw opdrachtgever zekerheid. Welke overeenkomst u neemt, kiest u als ondernemer samen met uw klant, de opdrachtgever.
Lees meer
Bij een eigen bedrijf hoort een serieuze administratie. Of u nu een eenmanszaak bent of een BV hebt opgericht. Het bijhouden en bewaren van een goede administratie is namelijk wettelijk verplicht.
Lees meer
Zodra u uw eerste opdracht voor uw allereerste klant hebt volbracht, mag u uw eerste factuur gaan sturen.
Lees meer
Om aan klanten te komen is het belangrijk om te netwerken. Laat weten dat uw onderneming er is, en vertel mensen wat u te bieden heeft. Dat kunt u op veel manieren doen.
Lees meer

E-book: Actief aan de slag met groei

Als ondernemer wilt u groeien. In omzet, klanten, innovaties, of juist in leiderschap. Vooruitkijken en het hebben van een duidelijke strategie zijn daarbij essentieel. Maar zoals veel mkb-ondernemers komt u hiervoor misschien tijd te kort. Of u weet niet goed waar u moet beginnen. Met ons praktische e-book kunt u direct aan de slag met groei! Aan de hand van 4 thema’s helpen we u om uw ondernemersdroom werkelijkheid te laten worden.
Download nu

Zo groeien andere zzp’ers met hun bedrijf

Arbeidsongeschikt

Wat kan er nou eigenlijk gebeuren?

1 op de 8 zzp’ers raakt arbeidsongeschikt. Wat heeft u financieel geregeld als u niet meer kunt werken? Doe de check om te weten welke oplossingen bij u passen.

Vrouwelijke jurist controleert het huurcontract van een mannelijke ondernemer | Juridische dienstverlening | Ondernemerswinkel

Juridische hulp voor iedere ondernemer

Als ondernemer wilt u doen waar u goed in bent: ondernemen. Wij bieden u 1 centrale plek waar u terecht kunt voor alle diensten rondom juridische hulp en juridische diensten.

Ondernemingsgroei

Minigids ‘doorgroeien met uw onderneming’

In deze minigids geven we tips over de volgende stappen die u kunt zetten als ondernemer om verder te kunnen groeien.