Foto Melle Schellekens - The Good Roll

Hoe The Good Roll impact maakt met duurzaam toiletpapier

In ‘Het Gezicht Achter’ volgen we succesvolle ondernemers. We lopen mee met Melle Schellekens, medeoprichter van The Good Roll.
27 jun 2022 10 minuten
twee-mannen-in-gesprek-kantoor

Over deze aflevering

Melle Schellekens is medeoprichter en creatief directeur van The Good Roll. Zij maken 100% duurzaam toiletpapier en hebben de bijzondere missie om zoveel mogelijk mensen toegang te geven tot veilige en schone toiletten. Door commercieel te opereren en te focussen op nieuwe groeiplannen boekt het bedrijf succes en is het in staat maatschappelijke en sociale impact te maken. 

Lees ook het interview met Melle Schellekens

‘We moeten alle zeilen bijzetten om genoeg over te houden’ vertelt Melle Schellekens in dit interview. Samen met zijn compagnon Sander de Klerk investeren zij de helft van hun winst in toiletvoorzieningen in Afrika. ‘Common sense’, noemen ze dat. Tegelijkertijd hebben ze zichzelf regelmatig geen salaris uitgekeerd. In het volledige interview lees je waarom ze dat vinden, en hoe ze tegelijkertijd succesvol groeien.

Maak groeiambities waar met Groeiversneller

Door u anders te laten kijken, denken en doen, zet u uw groeiambities om in een concreet actieplan. Helemaal op één lijn met waar u met uw bedrijf naartoe wilt. Lees alles over ons programma voor ondernemers met de ambitie om te groeien.