Verduurzamen van uw VvE-complex

Uw VvE verduurzamen

Ontzorging van plan tot uitvoering

Verduurzamen van uw appartementencomplex is best ingewikkeld. Want hoe weet u hoeveel zonnepanelen er op het dak van uw VvE-complex kunnen? En is het dan slim om gelijk uw het dak te vernieuwen of uw appartement te isoleren? Wij helpen uw VvE verder.

Wij helpen uw VvE verduurzamen

Als bestuur staat u voor een flinke klus: alle bewoners op 1 lijn krijgen, het MJOP meenemen, de juiste subsidies en financiering aanvragen en een aannemer vinden die ook de producten op tijd kan leveren. Een grote verantwoordelijkheid dus. Wat nou als we u bij iedere stap kunnen helpen? Zodat uw appartementencomplex, portiekflat, galerijwoning of beneden/bovenwoning ook echt verduurzaamd wordt.

Waar kunnen we uw VvE mee helpen?

Onze VvE wil:

Advies en uitvoer

Starten met een verduurzamingsplan

Uw VvE wil gaan verduurzamen. Nu bent u benieuwd wat de slimste verduurzamings­maatregelen zijn voor uw VvE. En wat dat gaat kosten en opleveren natuurlijk.

Uitvoeren plan

Een bestaand plan uitvoeren

Weet uw VvE al welke verduurzamings­maatregelen het gaan worden? En bent u nu op zoek naar hulp bij offertes, het regelen van de financiering, subsidies en het vinden van een aannemer?

Zonnepanelen op een appartementencomplex

Zonnepanelen

U wilt alleen zonnepanelen voor uw appartementencomplex. Maar nu de vraag: Hoe neemt u de VvE-leden mee, hoe komt u tot een betrouwbaar plan en hoe realiseert u dit?

Centraal Beheer: uw partner in VvE verduurzamen

Schade vergoeden, problemen oplossen, hulp bieden: Centraal Beheer doet het al meer dan 110 jaar. Wist u dat wij ongeveer 30% van alle VvE’s in Nederland op dit moment helpen met verzekeringsvraagstukken? We zien en horen dat verduurzamen bij VvE’s een uitdaging kan zijn. En voelen dan ook de verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de verduurzamingsmissie. Dit doen we niet alleen. Maar met een sterke club van deskundige partners die elkaar helpt op elk denkbaar vlak. Zodat uw VvE ook in de toekomst verzekerbaar blijft.