Inkomensverzekeringen

Werkgever, zzp’er of DGA? Kies uw situatie en bekijk welke inkomensverzekering bij u past

Voor uw medewerkers

Bent u werkgever? Dan kunt u het inkomen van uw medewerkers verzekeren via één van de onderstaande oplossingen. Een hele geruststelling bij ziekte of verlof. 

Beschermt u tegen de kosten van ziek personeel

Verzuimverzekering

Bij ziekte moet u maximaal 2 jaar lang het salaris doorbetalen van uw medewerker. Onze Verzuimverzekering neemt de kosten van uw wettelijke loonbetalingsverplichting van u over.

Complete ondersteuning bij verzuim

MKB Verzuim ontzorg-verzekering

Met de MKB Verzuim ontzorg-verzekering krijgt u volledige ondersteuning bij verzuim en re-integratie. Speciaal voor kleine ondernemers die hun financiële risico’s van de wettelijke loondoorbetalingsverplichting willen verkleinen. 

Een goede basis voor uw medewerkers

WIA-verzekering

Na 2 jaar ziekte krijgt uw medewerker te maken met de wet WIA. Is uw medewerker voor 35% of meer arbeidsongeschikt? Dan heeft hij recht op een WGA-uitkering, wat vaak leidt tot een flinke inkomensterugval. Onze WIA-verzekering vult het inkomen gegarandeerd aan tot minimaal 70%.

Uitgebreide hulp bij preventie en re-integratie

WGA Uitstapverzekering

De WGA Uitstapverzekering vergoedt de WGA-basisuitkering van uw medewerker. En biedt ondersteuning voor preventie en re-integratie. Want langdurig verzuim aanpakken, dat doen we samen.

De levensloopregeling stopt op 1 november 2021

Levensloopregeling

Met een levenslooprekening spaart uw medewerker bijvoorbeeld voor een vervangend inkomen bij ouderschapsverlof, zorgverlof of een sabbatical. Via u wordt een deel van het loon van de medewerker overgemaakt naar de levenslooprekening.

Speciaal voor bestuurders

Bestuurders AOV

Raakt een van uw bestuurders arbeidsongeschikt? Dan draagt u zelf de uitkering voor uw bestuurder. Beperk het financiële risico van een arbeidsongeschikte bestuurder met de Bestuurders AOV van Centraal Beheer.

Voor u als ondernemer of directeur-grootaandeelhouder

U bent zelfstandig ondernemer (zzp'er) of directeur-grootaandeelhouder (DGA)? Dan maakt u géén aanspraak op een uitkering van een werknemersverzekering. Of van de overheid. Het alternatief als u uw inkomen toch wilt verzekeren:

Kies voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Raakt u arbeidsongeschikt door een ongeval of ziekte? Dan keert deze inkomensverzekering u (maandelijks) tot wel 80% van uw gemiddelde inkomen uit.
Bekijk onze AOV