Overzicht Inkomensverzekeringen Centraal Beheer

Inkomens­verzekeringen

Werkgever, zzp’er of DGA? Kies uw situatie en bekijk welke inkomensverzekering bij u past

Voor uw medewerkers

Bent u werkgever? Dan kunt u het inkomen van uw medewerkers verzekeren via één van de onderstaande oplossingen. Een hele geruststelling bij ziekte of verlof. 

Beschermt tegen kosten van ziek personeel

Verzuimverzekering

Bij ziekte moet u maximaal 2 jaar lang het salaris doorbetalen van uw medewerker. Onze Verzuimverzekering neemt de kosten van uw wettelijke loonbetalingsverplichting van u over.

Complete ondersteuning bij verzuim

MKB Verzuim ontzorg­verzekering

Met de MKB Verzuim ontzorg­verzekering krijgt u volledige ondersteuning bij verzuim en re-integratie. Speciaal voor kleine ondernemers die hun financiële risico’s van de wettelijke loon­door­betalings­verplichting willen verkleinen. 

Een goede basis voor uw medewerkers

WIA-verzekering

Na 2 jaar ziekte krijgt uw medewerker te maken met de wet WIA. Is uw mede­werker voor 35% of meer arbeids­ongeschikt? Dan heeft hij recht op een WGA-uitkering, wat vaak leidt tot een flinke inkomensterugval. Onze WIA-verzekering vult het inkomen gegarandeerd aan tot minimaal 70%.

Uitgebreide hulp bij preventie & re-integratie

WGA Uitstapverzekering

De WGA Uitstapverzekering vergoedt de WGA-basisuitkering van uw medewerker. En biedt ondersteuning voor preventie en re-integratie. Want langdurig verzuim aanpakken, dat doen we samen.

Speciaal voor bestuurders

Bestuurders AOV

Raakt een van uw bestuurders arbeids­ongeschikt? Dan draagt u zelf de uit­kering voor uw bestuurder. Beperk het financiële risico van een arbeids­on­ge­schikte bestuurder met de Bestuurders AOV van Centraal Beheer.

Voor u als zzp'er of directeur-grootaandeelhouder

U bent zelfstandig ondernemer (zzp'er) of directeur-grootaandeelhouder (DGA)? Dan maakt u géén aanspraak op een uitkering van een werknemersverzekering. Of van de overheid. Het alternatief als u uw inkomen toch wilt verzekeren:

Kies voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Raakt u arbeidsongeschikt door een ongeval of ziekte? Dan keert deze inkomens­verzekering u (maandelijks) tot wel 80% van uw gemiddelde inkomen uit.
Bekijk onze AOV