Werk­gevers Uitstap­verzekering

Vraag naar een op maat oplossing

 • Uitgebreide begeleiding op het gebied van preventie en re-integratie
 • Ook ondersteuning voor de Ziektewet
Raakt een van uw (ex)medewerkers gedeeltelijk arbeidsongeschikt? Dan krijgt hij na 2 jaar een WGA-uitkering van het UWV. Als werkgever betaalt u hiervoor een premie aan de Belastingdienst. U kunt er ook voor kiezen eigenrisicodrager te worden. U betaalt dan hiervoor geen premie meer aan de Belastingdienst, maar u bent zelf verantwoordelijk voor de WGA-uitkering aan uw werknemers. En voor hun re-integratie.

Als eigenrisicodrager neemt u de regie in eigen hand

Maar u loopt natuurlijk ook een financieel risico. Voor dat risico kunt u een verzekering afsluiten. Zoals de Werkgevers Uitstapverzekering van Centraal Beheer. Deze verzekert niet alleen de verplichte wettelijke uitkeringen. Maar biedt ook ondersteuning voor preventie en re-integratie. Want langdurig verzuim aanpakken, dat doen we samen.

Wij zoeken een oplossing die past bij uw bedrijf

Onze verzekering biedt veel verschillende mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze die zo goed mogelijk past bij uw bedrijf. In onze productbrochure leest u hoe dat werkt.

Wilt u onze Werkgevers Uitstapverzekering vergelijken met andere aanbieders?
Bekijk de verzekeringskaart

De voordelen van de Werkgevers Uitstapverzekering

 • Onze Uitstapservice neemt uw werk uit handen
  Wij zorgen voor de aanvraag van zowel de WGA als de Ziektewet bij de Belastingdienst.
 • U heeft de regie in eigen hand
  Samen met Centraal Beheer probeert u uw (ex-)medewerkers weer snel aan het werk te helpen.
 • U heeft 1 vast aanspreekpunt
  Uw contactpersoon heeft de regie op het proces.
 • U kunt rekenen op een professionele re-integratieservice
  Zodat uw mensen zo snel mogelijk weer aan het werk kunnen. Binnen uw bedrijf of daarbuiten.
 • U kunt hulp krijgen met Ziektewetmanagement
  Wij voeren voor u dan de taken uit die bij de Ziektewet horen.

SUAG Service: intensieve samenwerking met UWV

Door onze intensieve samenwerking met UWV hebben wij inzicht in de SUAG (Status Uitkering Arbeidsgeschiktheid) gegevens van UWV. Verandert UWV de status van uw arbeidsongeschikte medewerker? Dan brengt UWV ons op de hoogte. En passen wij de WIA vergoeding direct aan, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Bent u eigenrisicodrager voor de WGA? Dan hoeft u hiervoor alleen maar een machtiging te ondertekenen. Heeft u andere WIA verzekeringen? Dan hoeft u niets te doen.

Video

Werkgevers uitstapverzekering video

Offerte aanvragen

Centraal Beheer biedt u de Werkgevers Uitstapverzekering. U verzekert hierbij de verplichte WGA-uitkeringen. Bovendien krijgt u hulp en advies bij preventie en re-integratie. Om de WGA-verzekering af te kunnen sluiten, stellen wij als voorwaarde dat u ook eigen risicodrager wordt voor de Ziektewet. Alleen op deze manier kunnen we grip houden op langdurig verzuim –en arbeidsongeschiktheid.

Wilt u ondersteuning bij de begeleiding en re-integratie van uw ex-medewerkers in de Ziektewet? Dan kiest u voor onze module Ziektewetmanagement. Wij voeren deze taken dan voor u uit. Meer informatie over deze module vindt u in de brochure Ziektewetmanagement.