De Vastgoed Meerkeuzepolis

Met 1 pakket de belangrijkste risico’s verzekerd

  • Maatwerk door persoonlijk contact met specialisten.
  • U kiest zelf wat u verzekert.
  • Uitstekende hulp bij voorkomen en oplossen van schade.
test

Wat is de Vastgoed Meerkeuzepolis?

Met de Vastgoed Meerkeuzepolis kiest u de verzekeringen die u wilt. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft. U heeft geen dubbele dekkingen. Onze adviseurs en risicodeskundigen geven u een advies op maat. U kunt ook gebruik maken van onze diensten op gebied van preventie en risicomanagement. We delen graag onze kennis met u!

Voor wie is de Vastgoed Meerkeuzepolis?

Als vastgoedbeheerder, belegger, projectontwikkelaar of bouwbedrijf bent u trots op uw werk. Op wat u bereikt heeft. Daarin neemt u geen risico’s! Dan biedt de Vastgoed Meerkeuzepolis uitkomst. U kiest de verzekeringen die bij uw bedrijf passen.

Bepaal zelf wat u wel en wat u niet verzekert

Met de Vastgoed Meerkeuzepolis sluit u 1 of meer verzekeringen af. U kiest zelf welke verzekeringen u nodig heeft. De verzekeringen sluiten op elkaar aan. Dus geen gaten of dubbele verzekeringen. En ze gaan allemaal op dezelfde datum in. Overzichtelijk en makkelijk.
  • Kiest u voor uitbreidingen, aan- en verbouw en nieuwbouw in dezelfde categorie onroerend goed? Of stijgt de waarde van gebouwen in een verzekeringsjaar? Dat is automatisch bijverzekerd. Tot 125% van de verzekerde bedragen.
  • Huurderving is automatisch meeverzekerd tot 52 weken. Is deze periode voor u te kort? Een langere periode is dan ook vaak mogelijk. Samen met u kijken we naar de oplossingen.
  • Goede dekking bij leegstand indien u gebruik maakt van leegstandbeheer. Werkt u samen met de gecertificeerde leegstandbeheerder Gapph? Dan bieden we u extra voordeel op uw opstalverzekering.
  • Monumenten zijn vaak onderverzekerd. Wij bieden een speciailistisch aanbod als het gaat om de brandverzekering. We zetten gespecialiseerde taxateurs in. Wij gaan niet uit van de standaard herbouwwaarde index, maar hebben een speciale ‘monumentenindex’. Daarom bieden we garantie tegen onderverzekering. Bovendien vinden herstelwerkzaamheden zoveel mogelijk plaats met identieke materialen.
Meer informatie
  • Noodvoorzieningen zijn ook verzekerd. En veroorzaken huurders glasschade? Dat is ook verzekerd.
  • Heeft u al eens aan een collectieve glasverzekering voor uw huurders gedacht? Het is goedkoper om alle huurders in 1 keer te verzekeren. Voordeliger, dan dat elke huurder zelf een verzekering regelt. Verzekert u huurders in 1x, dan betalen zij premie via de huur. En hebben zij glasschade? Dan hoeven zij niets te betalen.
Meer informatie
  • Is de fout gemaakt door de architect? Dan is er gewoon dekking tegen materiële schade op uw Bouwverzekering als u als opdrachtgever deze verzekering gesloten heeft.
Meer informatie

Risicobeheer: om schade te verminderen of te voorkomen

Verzekeren is 1 ding. Maar voorkomen dat u schade heeft, vinden we zeker zo belangrijk. Wij helpen u hier graag bij.
Bouwen aan reputatie en reputatieschade voorkomen. Ook dat heeft te maken met risicobeheersing. Daarom hebben wij speciaal voor de vastgoedbranche de reputatiescan. Hiermee brengen we uw reputatie in beeld en vergelijken die met de rest van de sector. Bij grote incidenten kunnen we u ook helpen met het beperken van de reputatieschade.
Het risico van hennepkwekerijen neemt steeds grotere vormen aan. Dat betekent niet alleen een verhoogd brandrisico, ook neemt het gevoel van onveiligheid in de wijk toe. Centraal Beheer organiseert regelmatig workshops speciaal voor vastgoedeigenaren om inzicht te bieden en praktische tips voor de aanpak te geven. Interesse? Stuurt u dan een e-mail naar bouw.vastgoed@centraalbeheer.nl
Centraal Beheer is de belangrijkste verzekeraar voor woningcorporaties. Wij kennen de risico's en oplossingen als geen ander. Deze kennis en ervaring delen we graag met u in de Basiscursus Verzekeren voor woningcorporaties. Deelnemers beoordelen de cursus met gemiddeld maar liefst een 8! Interesse? U kunt zich direct online aanmelden.
Met ons Risico Reductie Plan krijgt u korting op producten en diensten van bedrijven die zijn gespecialiseerd in inbraakbeveiliging. Of bijvoorbeeld in blusmiddelen, brandpreventie of taxaties. Lees meer over het Risico Reductie Plan.

U kunt de Vastgoed Meerkeuzepolis eenvoudig afsluiten

Neem contact met ons op. Wij maken graag een offerte voor de Vastgoed Meerkeuzepolis. U krijgt een offerte op basis van uw situatie en wensen.