Uw mening is belangrijk

Iedere reactie is goud waard

Onze zakelijke klanten delen iedere dag hun ervaring en mening met ons. Omdat wij het aan ze vragen. Of via onderzoeken die anderen (voor ons) uitvoeren. Via een online vragenlijst, spontaan aan de telefoon, in een e-mail of de chat. De reacties zijn heel verschillend. Positief, kritisch, opbouwend en soms heel verrassend. Daar zijn we heel blij mee!
Man en vrouw praten met elkaar

Beste zakelijke schadeverzekeraar 2021

Het Verbond van Verzekeraars meet elk jaar de klantloyaliteit en -tevredenheid van schadeverzekeraars in Nederland. Zo ook die van Centraal Beheer. Centraal Beheer krijgt bij het onderzoek van 2021 de hoogste klantwaardering als zakelijke verzekeraar. En mag zich voor het 4e jaar op rij de ‘Beste Zakelijke Schadeverzekeraar’ noemen. Daar zijn we trots op!

Dit waarderen onze klanten

Klanttevredenheid 8,0

Ons rapportcijfer 8,0

Klanten geven Centraal Beheer een 8,0 voor de totale dienstverlening.

Even Apeldoorn bellen

'Even Apeldoorn bellen'

Telefonisch contact blijft traditioneel de kracht van Centraal Beheer en kreeg een 8,2.

Klanttevredenheid schadeafhandeling

Schade afhandeling

78% van onze klanten geeft ons een 8 of hoger voor het afhandelen van schade.

Hier werken we aan

Uit het onderzoek kwamen ook een aantal verbeterpunten naar voren. Zo kan de zoekfunctionaliteit van onze Mijn omgeving nog beter. En vinden niet alle klanten het duidelijk wat er wel of niet verzekerd is. We zijn blij met deze feedback en werken eraan om onze dienstverlening en Mijn Centraal Beheer verder te verbeteren.

We doen zelf ook onderzoek

Natuurlijk vragen we ook zelf aan onze klanten wat we beter kunnen doen. En verzamelen we reacties van klanten die we krijgen via bijvoorbeeld online onderzoek, social media, chat of e-mail. Dit is wat onze klanten ons vertelden.

Klanttevredenheid 7,3 ZZP MKB

ZZP en MKB

We kregen een 7,3 als rapportcijfer. Vooral het online gemak wordt gewaardeerd. Lees wat ZZP’ers en het MKB over ons zeggen.

Klanttevredenheid 7.8 VVE

Vve

Verenigingen voor Eigenaren waarderen onze speciale oplossingen met een 7,8. Lees wat VvE’s nog meer over ons zeggen.

Klanttevredenheid 7,7

Grootzakelijk

Voor onze schade maatwerkoplossingen kregen we gemiddeld een 7,7.