Verenigingspolis

Verzekeringen voor uw vereniging of stichting

De Verenigingspolis is er speciaal voor verenigingen en stichtingen met vrijwilligers. We bieden diverse verzekeringen. Omdat organisaties verschillen, kiest u de verzekering(en) die u nodig heeft. Het resultaat is een overzichtelijke polis. Een Verenigingspolis die past bij uw vereniging of stichting.
  • Vrijwilligers goed verzekerd tijdens werkzaamheden
  • Verzeker schade die vanuit uw vereniging of stichting wordt veroorzaakt aan anderen
  • Bij schade altijd snelle, deskundige hulp
Verzeker uw vereniging

Premiekorting via uw gemeente

Veruit de meeste gemeentes hebben de VNG Vrijwilligersverzekering. Geldt dat ook voor de gemeente waaronder uw vereniging of stichting valt? Dan profiteert u van aantrekkelijke korting op de toch al scherpe premies. Wilt u weten hoeveel korting u krijgt op uw Verenigingspolis? Bel ons op (055) 579 8600 of wij bellen u.
Met één telefoontje meldt u schade, geeft u een wijziging door of kunt u vragen stellen. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. U heeft altijd rechtstreeks contact met onze specialisten. Al uw verzekeringen staan op één polis: U krijgt maar één rekening. Dat houdt uw administratie overzichtelijk.
We helpen u met maatregelen die schade kunnen voorkomen. U krijgt tips en hulpmiddelen om risico’s in te schatten. Ons Risico Reductie Plan geeft u ook korting op producten van bedrijven die zijn gespecialiseerd in onder meer inbraakbeveiliging en brandpreventie. Zoals bijvoorbeeld kluizen en blusmiddelen.
Bij Centraal Beheer bent u natuurlijk goed verzekerd. Toch is een schade soms niet verzekerd. Bijvoorbeeld:
  • Schade als gevolg van natuurrampen. Deze uitsluiting geldt niet voor brand of ontploffing veroorzaakt door overstroming.
  • Schade die verband houdt met opgelegde dwangsommen, boetes en soortgelijke betalingen met een afdwingend of bestraffend karakter.
  • Schade aan het milieu, zoals verontreiniging van de bodem of het oppervlaktewater, en de gevolgen daarvan.
In onze productvoorwaarden leest u precies wanneer u niet bent verzekerd.