lachende-collega

Voor al uw vragen over HR

Centraal Beheer helpt u met al uw vragen op HR-gebied. Met interessante blogs, e-books en whitepapers over HR-thema’s en vrijblijvend contact met onze HR-experts.

De vernieuwing van HR

Hoe zorg ik als organisatie voor een betere balans tussen werk en privé? Hoe maken we onze organisatie en medewerkers wendbaar? Hoe herken en benut ik talent in onze organisatie? Herkenbare vragen? U bent niet alleen. Veel werkgevers en HR-managers worstelen met dezelfde vragen. Onze experts helpen u er graag bij. 

Informatie en inspiratie over HR

Duurzame inzetbaarheid

Organisaties die werk maken van duurzame inzetbaarheid plukken daar vaak direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

Balans werk en privé

Hoe is de balans tussen werk en privé? Met name in de combinatie met bijvoorbeeld reistijd, mantelzorg en kinderen.

Medewerkers vitaal en gezond

Hoe beleven de medewerkers hun eigen gezondheid en hun energieniveau? Hoe voldoen zij lichamelijk en geestelijk aan de eisen van het werk?

Een zieke medewerker?

Eén van uw medewerkers meldt zich ziek. Als uw medewerker (langdurig) ziek is kan dit veel vragen oproepen. Bijvoorbeeld welke stappen u als werkgever moet zetten. Of wat de kosten van verzuim zijn.