Bedrijf starten succesvol

Succesvol starten

Wilt u uw eigen bedrijf beginnen of bent u al gestart? Hier vindt u alles om aan de slag te gaan en er een succes van te maken.

Welke risico's moet ik als starter verzekeren?

"Als startende ondernemer is het vooral belangrijk dat u goed afweegt welke risico's u loopt en hoe u hiermee omgaat. We raden aan om goed na te denken over de risico's van aansprakelijkheid, rechtsbijstand en inkomen als u arbeidsongeschikt wordt. Afhankelijk van uw type bedrijf komen daar nog andere overwegingen bij. Bijvoorbeeld als u voorraad, machines of een eigen gebouw hebt. Of als u uw eerste werknemers aanneemt. U kunt ons altijd bellen om te bespreken welke oplossingen het beste bij uw situatie past." Tessa Reuvekamp - Specialist Ondernemersdesk

Tessa Centraal Beheer

Bekijk de video over mogelijke risico's en hoe u dit het beste kunt verzekeren. Meer vragen? Onze Ondernemersdesk is elke werkdag bereikbaar van  van 8:00 tot 17:30 uur.

Neem contact met ons op

Online cursus: Succesvol Ondernemen in 3 stappen

Schrijf u nu gratis in en start wanneer u wilt

Wilt u uw omzet verhogen? Een goed werkende boekhouding? En uw persoonlijke doelen goed in kaart hebben gebracht? Aranka deelt met u haar systemen en strategieën die het voor haar mogelijk gemaakt hebben om haar bedrijf in 6 maanden tijd te verdubbelen. Daarnaast helpen wij vanuit Centraal  u met de kennis over financiële oplossingen en verzekeringen voor startende ondernemers. Vul uw gegevens in via het formulier en u ontvangt direct een mail met link naar de online cursus!

Online cursus succesvol ondernemen