Bedrijf starten succesvol

Succesvol starten als ondernemer

Wilt u uw eigen bedrijf beginnen of bent u al gestart? Hier vindt u alles om aan de slag te gaan en er een succes van te maken. Informatie, kennis en inspiratie voor echte ondernemers.

Welke risico's moet ik als starter verzekeren?

"Als startende ondernemer is het vooral belangrijk dat u goed afweegt welke risico's u loopt en hoe u hiermee omgaat. We raden aan om goed na te denken over de risico's van aansprakelijkheid, rechtsbijstand en inkomen als u arbeidsongeschikt wordt. Afhankelijk van uw type bedrijf komen daar nog andere overwegingen bij. Bijvoorbeeld als u voorraad, machines of een eigen gebouw hebt. Of als u uw eerste werknemers aanneemt. U kunt ons altijd bellen om te bespreken welke oplossingen het beste bij uw situatie past." Tessa Reuvekamp - Specialist Ondernemersdesk

Tessa Centraal Beheer

In deze video legt Tessa Reuvekamp uit waarom u risico's ook zakelijk moet verzekeren. Wilt u weten wat voor u van toepassing is? De Ondernemersdesk is elke werkdag bereikbaar van  van 8:00 tot 17:30 uur.

Plan een beeldbelafspraak

Online cursus: Succesvol Ondernemen in 3 stappen

Gratis online cursus Succesvol Ondernemen

Wilt u uw omzet verhogen? Een goed werkende boekhouding? En uw persoonlijke doelen goed in kaart hebben gebracht? Aranka deelt met u haar systemen en strategieën die het voor haar mogelijk gemaakt hebben om haar bedrijf in 6 maanden tijd te verdubbelen. En Centraal Beheer helpt met de kennis over financiële oplossingen en verzekeringen voor ondernemers. Klaar voor de start?

Online cursus succesvol ondernemen