Bedrijf starten succesvol

Succesvol starten

Wilt u uw eigen bedrijf beginnen of bent u al gestart? Hier vindt u alles om aan de slag te gaan en er een succes van te maken.

Welke risico's moet ik als starter verzekeren?

"Als startende ondernemer is het vooral belangrijk dat u goed afweegt welke risico's u loopt en hoe u hiermee omgaat. We raden aan om goed na te denken over de risico's van aansprakelijkheid, rechtsbijstand en inkomen als u arbeidsongeschikt wordt. Afhankelijk van uw type bedrijf komen daar nog andere overwegingen bij. Bijvoorbeeld als u voorraad, machines of een eigen gebouw hebt. Of als u uw eerste werknemers aanneemt. U kunt ons altijd bellen om te bespreken welke oplossingen het beste bij uw situatie past." Tessa Reuvekamp - Specialist Ondernemersdesk

Tessa Centraal Beheer

In deze video legt Tessa Reuvekamp uit waarom u risico's ook zakelijk moet verzekeren. Wilt u weten wat voor u van toepassing is? De Ondernemersdesk is elke werkdag bereikbaar van  van 8:00 tot 17:30 uur.

Plan een beeldbelafspraak

Online cursus: Succesvol Ondernemen in 3 stappen

Gratis online cursus Succesvol Ondernemen

Wilt u uw omzet verhogen? Een goed werkende boekhouding? En uw persoonlijke doelen goed in kaart hebben gebracht? Aranka deelt met u haar systemen en strategieën die het voor haar mogelijk gemaakt hebben om haar bedrijf in 6 maanden tijd te verdubbelen. En Centraal Beheer helpt met de kennis over financiële oplossingen en verzekeringen voor ondernemers. Klaar voor de start?

Online cursus succesvol ondernemen