Aansprakelijkheid ondernemen Centraal Beheer

Hé ondernemer

Weet u welke risico’s, zoals aansprakelijkheid, u kunt verzekeren? Ontdek het in 3 stappen.

Start de Keuzehulp

Aansprakelijkheid regelen voor uw bedrijf

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Want waar wordt gewerkt, worden fouten gemaakt. Een kleine valpartij, een onbedoeld verkeerd advies of een onhandige actie kan veel impact hebben. Als u de aansprakelijkheid van uw bedrijf niet goed heeft geregeld, kan dit grote financiële gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk dat u dit van te voren goed regelt. Wij helpen u hier graag bij verder. 

Voor alle ondernemers

Bedrijfsaansprakelijkheid

Met een bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering verzekert u de schade die door u, uw medewerkers, of uw producten en diensten wordt veroorzaakt aan een ander. Het gaat hierbij om schade aan spullen of schade aan personen.

Voor ondernemers die advies geven

Beroepsaansprakelijkheid

Bij beroeps­aansprakelijkheid gaat het altijd over een beroepsfout met financiële gevolgen. Beroepsfouten zijn bijvoorbeeld een verkeerd advies, het missen van een deadline of een fout in een ontwerp. De financiële gevolgen hiervan kunnen zijn het verlies van omzet of kosten in verband met vertraging.

Voor ondernemers in de bouw

CAR-verzekering

Een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering) verzekert de materiële schade die ontstaat op de bouwplaats. Bijvoorbeeld tijdens de bouw of montage van gebouwen, wegen, bruggen en installaties. Ideaal voor als u in de bouw werkt.

Minigidsen

Bedrijfsrisico’s voorkomen met onze juridische oplossingen

Sommige bedrijfsrisico’s voorkomt u door het vooraf goed te regelen. Denk aan contracten met uw medewerkers en algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden zijn bijvoorbeeld niet verplicht maar wel heel handig. Uw klant weet precies onder welke voorwaarden u levert, betaalt, verkoopt of inkoopt. Een kans op een conflict wordt daardoor kleiner. Met onze juridische diensten helpen wij u graag met het regelen hiervan.

ContractGemak

U wilt natuurlijk dat alles goed geregeld is voor klanten, leveranciers én medewerkers. Vooral als het gaat om juridische documenten. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan. ContractGemak biedt razendsnel juridische en rechtsgeldige documenten zoals geheimhoudingsverklaringen en algemene voorwaarden. In heldere taal én in een net jasje. Zodat het precies past in uw professionele omgeving.

Overleg met een jurist

Met de dienst 'Overleg met een jurist' krijgt u snel een antwoord op uw juridische vraag. U kunt overleggen of inhoudelijk sparren over een juridisch vraagstuk. In 20 minuten weet u wat uw rechten en plichten zijn.

Persoonlijk juridisch advies

Onze juristen helpen u verder als u juridisch advies over een specifieke situatie nodig heeft. We beginnen met een gratis intakegesprek, zodat u weet of het nuttig is om meer advies te krijgen. Als we voor u aan de slag gaat krijgt u persoonlijk juridische hulp wat helemaal is afgestemd op uw specifieke situatie.
Bekijk alle juridische diensten

Voor en door ondernemers

Juridische diensten voor iedere ondernemer

Welke verzekeringen heeft u nodig?

In 3 stappen weet u welke zakelijke verzekeringen bij uw situatie passen. We stellen eerst verschillende vragen over uw situatie. Daarna tonen we de oplossingen die interessant voor u zijn. En heeft u vragen? Dan helpt onze specialist u graag verder.

Ondernemers aan het woord

Ondernemers aan het woord 

In onze gratis podcastserie ‘Sleutelmomenten’ vertellen inspirerende ondernemers over de start van hun bedrijf. Over hard groeien. En over stoppen. Boordevol tips en lessen die u gaan helpen groeien. 

Praat mee op social

Praat mee op social

Volgt u ons al op Instagram of LinkedIn? Ga in gesprek met collega-ondernemers, groei van inspirerende ondernemersverhalen en praat mee over actuele thema’s.