Hulp bij ondernemen

Succesvol ondernemen

Informatie, kennis en inspiratie voor ondernemers

Podcasts 'Gouden Duo'

In de podcast 'Gouden Duo' praat Ronnie Overgoor elke aflevering met een ondernemersduo. Hij probeert achter het geheim van hun succes te komen. Hij vraagt ze hoe de samenwerking ontstond, wat de gouden formule is en waarom het zo goed werkt. Zo willen we ondernemend Nederland inspireren. En kunt u meteen met tips van de ondernemers aan de slag. 

Gouden duo van Stanislaus

“Je hebt verantwoordelijkheid naar je mensen, het is niet alleen maar lachen en een beetje bier drinken. Daar red je het niet mee”. Luister de podcast met Marck Harmens en Rocco Chin van Stanislaus Brewskovitch.

Gouden duo van Moss

“Voor ons gaat groei met name over impact maken. En dezelfde missie hebben en behouden.” Luister de podcast met Nina Sickenga en Tessa Duste, oprichters van Makers of Sustainable Spaces (MOSS).

Gouden duo van Boombrush

“Eén van de beste lessen die ik mee kan geven is zorgen dat je klant tevreden is.” Luister de podcast met het ondernemerskoppel Elias van der Linden en Kim Hiemstra van Boombrush.

Alles over ondernemen

Groeien als zzp’er of klein bedrijf

Tips over samenwerken en bewust groeien.

Groeien als grootbedrijf

Praktische stappen voor een duidelijke strategie.

Duurzame mobiliteit

Hoe ziet mobiliteit in de toekomst eruit?

Ondernemen in crisistijd

Alles over uw bedrijf en het coronavirus.

Bedrijfscontinuïteit

Aandacht voor continuïteit en risico's.

Stoppen met uw bedrijf 

Een handige checklist voor het beëindigen van uw bedrijf.

Podcasts 'Gouden Duo'

In de podcast 'Gouden Duo' praat Ronnie Overgoor elke aflevering met een ondernemersduo. Hij probeert achter het geheim van hun succes te komen. Hij vraagt ze hoe de samenwerking ontstond, wat de gouden formule is en waarom het zo goed werkt. Zo willen we ondernemend Nederland inspireren. En kunt u meteen met tips van de ondernemers aan de slag. 

Gouden Duo van Campooz

"Voor de klant bouw je uiteindelijk het bedrijf. Onze medewerkers koesteren we. Die zijn een soort van familie". Luister hier de podcast met Raoul Veldink en Gert IJszenga van Campooz.

Gouden Duo van IMU

"Groei is veel breder dan winst. Groei gaat ook over je persoon en je mentale aspect." Luister hier de podcast met Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach van IMU.

Gouden Duo van Plant B

"Het ondernemen, het succes, hangt af van wat je bereid bent ervoor te laten. Het kan niet èn èn." Luister hier de podcast met Joost Esser en Myrthe van der Vlis van Plant B.

Kleine Letters Groot - Waarom moet ik me zakelijk verzekeren?

Zakelijke risico's zijn niet gedekt via uw privé verzekering. Het is afhankelijk van welke vorm u iets gaat doen, kopen of leasen hoe u iets kunt verzekeren. Op het moment dat u vanuit een zakelijke vorm een activiteit gaat doen, heeft u een zakelijke verzekering nodig. Een voorbeeld is schilderen: als u een schutting gaat schilderen bij uw buurman als persoon, doet u dit vanuit uw privé sfeer. Als u schade toebrengt dekt de privé aansprakelijkheidsverzekering dat. Doet u dit vanuit uw beroep als schilder en stuurt u er een factuur voor dan is eventuele schade gedekt door uw zakelijke aansprakelijkheidsverzekering."

Tessa Centraal Beheer

Ook een vraag voor de Ondernemersdesk? U kunt ons bereiken op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur.

Plan een beeldbelafspraak

Antwoorden op vragen van ondernemers

In Kleine Letters Groot beantwoorden de specialisten van Centraal Beheer vragen van ondernemers. Hieronder kunt u 3 video's bekijken over de Arbeidsongeschiktheidsverzekering, algemene voorwaarden en de Verzuimverzekering. Heeft u ook een vraag voor onze specialisten? Ze zitten elke werkdag van 8:00 tot 17:30 voor u klaar.

Wanneer gaat de AOV in?

In deze video beantwoordt Ramon Wickerhoff, AOV-specialist, de vraag wanneer de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) ingaat. En wanneer de AOV uitkeert bij zwangerschap. Heeft u ook een vraag over de AOV? Onze AOV-specialisten helpen u graag.

Waarom zijn algemene voorwaarden belangrijk?

In deze video beantwoordt Barbara Scheffelaar Klots, jurist Centraal Beheer Juridische Hulp, de vraag waarom algemene voorwaarden belangrijk zijn. En waarom het geen goed idee is om algemene voorwaarden te kopiëren. Hulp nodig bij het opstellen van algemene voorwaarden? Onze specialisten helpen u graag.

Hulp bij Verzuim

Wie verzekert u op een verzuimverzekering?

In deze video beantwoordt Sander Holweg, Verzuimspecialist, de vraag wie u op een verzuimverzekering verzekert. De verzuimverzekering is een verzekering waarmee u de kosten wanneer uw medewerker ziek is kunt afdekken. De verzekering is niet verplicht. Wilt u weten welke verzuimverzekering bij uw situatie past? Onze verzuimspecialisten helpen u graag.