Succesvol ondernemen

Informatie, kennis en inspiratie voor ondernemers

Bent u ondernemer, zzp’er of wilt u uw eigen bedrijf beginnen? Hier vindt u alles om aan de slag te gaan en er een succes van te maken. Informatie, kennis en inspiratie voor echte ondernemers.
  • Verschillende tips om te groeien met uw bedrijf 
  • Tips & inspiratie voor zzp'ers en ondernemers met personeel 
  • Handige checklisten voor u als ondernemer

Ondernemen als zzp'er

Eigen bedrijf starten

Bedrijf starten

U loopt rond met plannen om een eigen bedrijf te starten. U wilt als zzp’er helemaal zelf uw eigen (web)winkel runnen of u verovert als freelancer de wereld. Wat u ook wilt ondernemen, het starten van een eigen bedrijf begint hier. 

Vrouw achter laptop met compliancemanagement software | Compliance | Ondernemerswinkel

Bedrijfsgroei

U heeft een vliegende start gemaakt als ondernemer en wilt van uw bedrijf een professionele organisatie maken. Onze checklist, tips en artikelen helpen u om uw eigen bedrijf te professionaliseren.

Man belt met IT security bedrijf voor een nulmeting informatiebeveiliging | Ondernemerswinkel

Bedrijf stoppen

Het kan gebeuren: u moet stoppen met uw bedrijf. Voor de 1 is dat fijn. Een ander baalt er juist van. In ieder geval moet u het stoppen van uw bedrijf slim aanpakken. Hoe doet u dat?

Ondernemen met personeel

Duurzame Inzetbaarheid

Hoe zit het met de huidige vitaliteit van medewerkers, welke factoren zijn hierop van invloed en vooral: hoe ga je hier als werkgever of hr-manager mee om?

Bedrijfscontinuïteit

Op deze pagina leest u ervaringen van collega-ondernemers, tips van experts en krijgt u achtergrondinformatie over bedrijfscontinuïteit. En we laten uiteraard graag zien met welke oplossingen we u kunnen helpen.

Groei & Innovatie

Innoveren. Het zou een dagtaak moeten zijn. Maar veel ondernemers komen er – door de waan van de dag – niet of nauwelijks aan toe. Welk bestaansrecht heeft de onderneming als u niet innoveert?