dame ondernemer bedrijf

Ondernemen

Informatie, kennis en inspiratie voor ondernemers

Podcasts 'Gouden Duo'

In de podcast 'Gouden Duo' praat Ronnie Overgoor elke aflevering met een ondernemersduo. Hij probeert achter het geheim van hun succes te komen. Hij vraagt ze hoe de samenwerking ontstond, wat de gouden formule is en waarom het zo goed werkt. Zo willen we ondernemend Nederland inspireren. En kunt u meteen met tips van de ondernemers aan de slag. Alle afleveringen van de podcast ‘Gouden Duo’ beluister je op ons Spotify account.

Gouden Duo van Biyu

“De ene helft van de wereld staat in de fik, de andere helft onder water. Als je nu als mensheid niet in beweging gaat komen – Er moet actie komen.” Luister de hele podcast met Frans Biegstraaten en Martijn Tjho van Biyu. 

Gouden Duo van Charly Cares

“Onze zakelijke relatie blijft een hele bijzondere. Je moet elkaar héél goed kennen en echt blindelings vertrouwen. Ik zou Xander bij wijze van spreken zo mijn aandelen kunnen geven en dan weten dat het goed komt.” Luister de hele podcast met Charly van der Straten van Charly Cares.

Alles over ondernemen

Groeien als zzp’er of klein bedrijf

Tips over samenwerken en bewust groeien.

Groeien als grootbedrijf

Praktische stappen voor een duidelijke strategie.

Duurzame mobiliteit

Hoe ziet mobiliteit in de toekomst eruit?

Ondernemen in crisistijd

Alles over uw bedrijf en het coronavirus.

Bedrijfscontinuïteit

Aandacht voor continuïteit en risico's.

Stoppen met uw bedrijf 

Een handige checklist voor het beëindigen van uw bedrijf.

Podcasts 'Gouden Duo'

In de podcast 'Gouden Duo' praat Ronnie Overgoor elke aflevering met een ondernemersduo. Hij probeert achter het geheim van hun succes te komen. Hij vraagt ze hoe de samenwerking ontstond, wat de gouden formule is en waarom het zo goed werkt. Zo willen we ondernemend Nederland inspireren. En kunt u meteen met tips van de ondernemers aan de slag. Alle afleveringen van de podcast ‘Gouden Duo’ beluister je op ons Spotify account

Gouden Duo van Move4Mobile

“Met de kennis van nu, hadden we meer vertrouwen moeten hebben in onszelf.” Luister de hele podcast met Robert Kosse en Jan Gerard Gerrits, eigenaren van Move4Mobile.

Gouden Duo van BlueFlamingos

“Alles ligt klaar, je hebt alleen geen publiek. Hoe kom je daaraan?” Luister de hele podcast met Ruud Raaijmakers en Eelko van Drongelen, oprichters van Blue Flamingos.

Zijn zakelijke risico's ook particulier verzekerd?

“Klinkt en is heel logisch, maar uw zakelijke risico’s zijn niet verzekerd met uw privé verzekering. In welke vorm u iets doet, koopt of leaset, bepaalt hoe u uw risico’s het beste verzekert. Doet u iets vanuit een zakelijke vorm, dan verzekert u de risico’s met een zakelijke verzekering.

Een voorbeeld is schilderen: als u een schutting gaat schilderen bij uw buurman als persoon, doet u dit vanuit uw privé sfeer. Als u schade toebrengt dekt de privé aansprakelijkheidsverzekering dat. Doet u dit vanuit uw beroep als schilder en stuurt u er een factuur voor, dan is een eventuele schade gedekt door uw zakelijke aansprakelijkheidsverzekering."

Heeft u een andere vraag of wilt u snel iets checken? Onze specialisten van de Ondernemersdek staan voor u klaar. En helpen u graag verder.


Tessa Centraal Beheer

De Ondernemersdesk: u kunt ons bereiken op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur.

Contact opnemen

Antwoorden op vragen van ondernemers

In Kleine Letters Groot beantwoorden de specialisten van Centraal Beheer vragen van ondernemers. Hieronder kunt u 3 video's bekijken over de Arbeidsongeschiktheidsverzekering, algemene voorwaarden en de Verzuimverzekering. Heeft u ook een vraag voor onze specialisten? Ze zitten elke werkdag van 8:00 tot 17:30 voor u klaar.

Wanneer gaat de AOV in?

In deze video beantwoordt Ramon Wickerhoff, AOV-specialist, de vraag wanneer de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) ingaat. En wanneer de AOV uitkeert bij zwangerschap. Heeft u ook een vraag over de AOV? Onze AOV-specialisten helpen u graag.

Waarom zijn algemene voorwaarden belangrijk?

In deze video beantwoordt Barbara Scheffelaar Klots, jurist Centraal Beheer Juridische Hulp, de vraag waarom algemene voorwaarden belangrijk zijn. En waarom het geen goed idee is om algemene voorwaarden te kopiëren. Hulp nodig bij het opstellen van algemene voorwaarden? Onze specialisten helpen u graag.

Hulp bij Verzuim

Wie verzekert u op een verzuimverzekering?

In deze video beantwoordt Sander Holweg, Verzuimspecialist, de vraag wie u op een verzuimverzekering verzekert. De verzuimverzekering is een verzekering waarmee u de kosten wanneer uw medewerker ziek is kunt afdekken. De verzekering is niet verplicht. Wilt u weten welke verzuimverzekering bij uw situatie past? Onze verzuimspecialisten helpen u graag.