Bedrijf draaiende houden

In bedrijf blijven

Als ondernemer bent u gewend om bedrijfsrisico’s te nemen. Maar er zijn risico’s die ervoor kunnen zorgen dat uw bedrijf stil komt te liggen. Wat kunt u allemaal doen om dit te voorkomen?

Hoe kan ik inkomen krijgen als ik ziek word?

Veel ondernemers hebben niets geregeld als ze arbeidsongeschikt raken. Toch zijn er verschillende mogelijkheden om inkomen te krijgen tijdens ziekte. Het is goed om erover na te denken welke oplossing het beste bij u past. Via onze check kunt u kijken hoe lang u met uw spaargeld kunt en welke oplossingen er zijn om inkomen te krijgen tijdens ziekte. Wilt u meer weten? U kunt ons ook bellen voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek." Ramon Wickerhoff - AOV-specialist

AOV Survivalgids: alles over de AOV

Als u meer wilt weten over de AOV. Als u verrassende feiten wilt kunnen onderscheiden van fabels. En als u wilt weten hoe andere ondernemers het geregeld hebben bij arbeidsongeschiktheid. Vraag dan de AOV Survivalgids aan.

Bedankt voor het downloaden van de AOV Survivalgids. U kunt de gids direct bekijken. Ook ontvangt u de gids per mail. Zo kunt u deze ook op een later moment lezen.