Bedrijfscontinuiteit - een Teams vergadering met collega's

Bedrijfs­continuïteit

Ondernemers helpen doen we bij Centraal Beheer al meer dan 110 jaar. We leveren graag onze bijdrage aan de groei, bedrijfscontinuïteit en de weerbaarheid van uw bedrijf. Zodat u vrijuit kunt ondernemen, wat er ook gebeurt.

Toekomstgericht ondernemen

Als ondernemer kijkt u vooruit. En werkt u samen met uw team aan het waarmaken van uw ambities en dromen. Samen met ons netwerk van partners helpen wij u bij verschillende vraagstukken op het gebied van bedrijfscontinuïteit. Door het delen van inzichten en slimme tools. En door u in contact te brengen met experts, collega-ondernemers of een van de partners uit ons netwerk. Om zo bij te dragen aan de zaken die belangrijk zijn voor het succes en de continuïteit van uw bedrijf. Voor nu én voor de toekomst.

Even voorstellen, onze experts

Ralph, Arnoud, Marianne en onze andere collega’s ondersteunen ondernemers bij hun bedrijfscontinuïteit.

Ralph van Dam, Groeibegeleider

Ralph van Dam

Ralph is (mede)oprichter van verschillende internetstart-ups en scale-ups. In zijn huidige rol als business partner ondernemerschap inspireert, adviseert en coacht hij ondernemers en organisaties. Binnen het brede netwerk van Centraal Beheer brengt hij ondernemers met elkaar in contact. Heeft u een vraagstuk over groei, ondernemerschap of continuïteit? Ralph helpt u graag.

Arnoud van der Bend, coach Risicomanagement

Arnoud van der Bend

Als risicomanager ondersteunt Arnoud ondernemers met risicobewustzijn. Bent u voorbereid op onverwachte veranderingen en de gevolgen hiervan? Door pro-actief uw risico's in kaart te brengen en te beoordelen, worden risico's beter beheersbaar. Met de actiepunten kunt u direct aan de slag. Zo bent u beter voorbereid op eventuele gevolgen. Heeft u een vraag voor Arnoud? 

Marianne Smallegoor, adviseur zakelijke schade

Marianne Smallegoor

Heeft u vragen over onze diensten en verzekeringen? Dan staat Marianne voor u klaar. Sinds 2008 is Marianne bij Centraal Beheer werkzaam als adviseur zakelijke schadeverzekeringen in de segmenten Handel, Industrie en Zakelijke dienstverlening. Samen met haar collega's beantwoordt zij al uw vragen over verzekeringen, maar juist ook over ondernemerschap, bedrijfscontinuïteit en groei. 

Oplossingen voor de groei en bedrijfscontinuïteit van uw onderneming.

Maak kennis met een aantal van onze oplossingen.

E-book: actief aan de slag met groei

Om te kunnen groeien is het belangrijk om vooruit te kijken. Maar vooruitkijken kost tijd. En waar moet u eigenlijk beginnen? Ons praktische e-book helpt u eenvoudig op weg. Met tips en inzichten over strategie, continuïteit en leiderschap. Zo kunt u direct aan de slag met groei.

Doe de groeitest van NL groeit

De groeitest geeft u binnen 20 minuten inzicht in uw grootste kansen en uitdagingen. Ook vergelijkt u eenvoudig uw resultaten met die van andere ondernemers in een uitgebreide benchmark. Daarna ontvangt u een persoonlijk rapport waar u direct mee aan de slag kan. Als partner van nlgroeit bundelen we onze krachten om bij te dragen aan uw groeivermogen en bedrijfscontinuïteit.

Groei masterclass

Waar wilt u over 3 jaar staan met uw bedrijf? En wat vraagt dat van u - als leider - en van uw team? Ga samen met collega-ondernemers aan de slag met deze vragen in een praktische online sessie. En maak uw groeiambities waar.

Hulp bij juridische zaken

Omgaan met financiële uitdagingen

Hoe gaat u om met klanten die nu in betalingsproblemen zitten? Wilt u weten welke betalingsregeling u kunt treffen? Wij bieden voorbeelden, diensten en andere oplossingen. Dan kunt u doen waar u goed in bent: ondernemen.

Ondernemersprogramma

Groeiversneller

Samen met mede-ondernemers werkt u in 8 modules aan het groeiplan van uw bedrijf en aan uw eigen ondernemers­vaardigheden. Groeibegeleiders van Port4Growth en Centraal Beheer helpen u hierbij heel praktisch vooruit. Door u anders te laten kijken, denken en doen zet u met een strategisch groeiplan ideeën om in een concreet actieplan. Afgestemd op waar u met uw bedrijf naartoe wilt.  

Direct online afsluiten

Goed verzekerd voor schade aan anderen

Wat als u of uw werknemer schade veroorzaakt bij een klant? Dan bent u daarvoor aansprakelijk. Ook als u een product levert dat niet in orde is. En stel dat een medewerker tijdens werktijd een been breekt? Dan betaalt u daar de rekening voor. Daarom is de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) onmisbaar.

Ondernemersvraagstukken

Waar kunnen we u mee helpen?

Hieronder ziet u een aantal vraagstukken waarover wij regelmatig met ondernemers in gesprek zijn. Wij luisteren graag naar hoe we u kunnen helpen, om vervolgens actief mee te denken in kansen en oplossingen op het gebied van continuïteit en groei.

Strategie

Waar staat uw bedrijf over 3 of 5 jaar? Welke mijlpalen en uitdagingen komt u tegen om dat doel te bereiken? En hoe zorgt u, samen met uw team, voor een duidelijke koers?

Bedrijfsvoering

Heeft u voldoende grip op uw bedrijfsvoering en continuïteit? En heeft u inzicht in uw belang­rijkste leveranciers, klanten, en bedrijfs­processen om strategische keuzes te maken?

Medewerkers en verzuim

Hoe zorgt u voor het aantrekken en behouden van talent? En hoe gaat u om met verzuim en de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers?

Bedrijfsmodel, sales en marketing

Wat is uw businessmodel en hoe creëert u waarde voor uw klanten? Heeft u een sales- en marketingstrategie om op het juiste moment in contact te komen met de gewenste doelgroep?

Financiën

Heeft u inzicht in uw kapitaalbehoefte en de manieren waarop uw ondernemersdroom gefinancierd kan worden? En hoe zorgt u voor de juiste informatie om goed te kunnen sturen?

Persoonlijk leiderschap

Hoe geeft u leiding aan uw medewerkers en zorgt u voor goede samenwerking binnen uw bedrijf? En hoe werkt u ook met een volle agenda aan uw eigen persoonlijke ontwikkeling?

Samenwerkingen met netwerken en partners

Logo NLGroeit

NLGroeit

Samen ondernemers laten doorgroeien

Centraal Beheer is partner van nlgroeit. Wij bundelen onze krachten om pro-actief bij te dragen aan het groeivermogen en de continuïteit van Nederlandse mkb-bedrijven.

Logo MKB Doorgaan

MKBDoorgaan.nl

Financiële ondersteuning voor MKB-ondernemers

Sinds 2020 werken wij samen met MKBDoorgaan.nl, een onafhankelijke stichting die hulp biedt aan mkb-ondernemers om hun bedrijf gezond te houden.

Logo porth 4 growth

Port4Growth

Ondernemersprogramma 'Groeiversneller'

Samen met Port4Growth is het meerjarige programma Groeiversneller uitgewerkt in een kort ondernemersprogramma. Daarbij komen ondernemers in korte tijd tot een helder groeiplan.