Het gezicht achter Centraal Beheer

Het gezicht achter

Ontdek het verhaal van ondernemer Melle Schellekens van The Good Roll

Bekijk het verhaal

Het gezicht achter

Een inspirerende reeks ondernemersverhalen van Centraal Beheer

In 'Het gezicht achter' van Centraal Beheer krijgt u een uniek kijkje in het zakelijke en persoonlijke verhaal van bijzondere ondernemers en hun bedrijven.

Zo vertelt Ton van der Tang van Fortune Coffee waarom hij het werkplezier van zijn mede­werkers echt centraal zet. Geeft Hans de Penning van deelautoplatform Amber zijn visie op de toekomst van mobiliteit. En deelt Renate Meulenkamp-Back over hoe zij, vanuit haar eigen ondernemersdroom, de strategie voor machinefabriek Drabo Hardenberg vorm geeft. Ook de gezichten achter The Good Roll, Portisa, Paul de Ruiter Architects, laboratoriumleverancier Boom en DenkProducties delen openhartig hun verhaal.

Belangrijke thema's en vraagstukken

Als Centraal Beheer geloven we in samenwerking en het delen van kennis. Over belangrijke thema's die ondernemers, HR-managers en financieel managers bezighouden. 

Duurzame inzetbaarheid

Meer werkplezier, minder verzuim

Hoe zorgt u voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit bij uw medewerkers?

Mobiliteit

Deelauto, mobiliteitsbudget of leaseauto? 

Hoe blijft uw bedrijf mobiel? Wanneer kiest u voor een deelplatform, een mobiliteitsbudget of het beschikbaar stellen van een leaseauto? En hoe geeft u invulling aan de duurzame mobiliteit van de toekomst?

Bedrijfcontinuïteit en groei

Toekomstgericht ondernemen

Waar staat uw bedrijf over 3 of 5 jaar, hoe zorgt u voor grip op uw bedrijfsvoering en hoe financiert u uw ondernemersdroom?

Vastgoed en huisvesting

Samen werken we aan een duurzame toekomst

Weet u welke effecten klimaatverandering heeft op uw vastgoed? Of wat u kunt doen om uw vastgoed te verduurzamen? Wij helpen u graag!

Over Het Gezicht Achter

De ondernemersreeks Het gezicht achter geeft, met dank aan ondernemers uit verschillende sectoren en branches, een uniek kijkje achter de schermen van ondernemend Nederland. Samen met experts van Centraal Beheer delen zij hun ervaringen, verhalen en inzichten. Om daarmee andere ondernemers te inspireren en verder te helpen.

Presentator en voice-over: Roelof Hemmen

Roelof Hemmen is presentator en host van de podcasts. Met zijn eigen unieke stijl gaat hij in gesprek met ondernemers en experts van Centraal Beheer. Met aandacht, nieuwsgierigheid en échte interesse. Scherp als het moet, met humor als het kan, en altijd met respect. Daarnaast hoor je Roelof terug als voice-over van de mini-documentaires.

Mediapartners

De ondernemersreeks Het gezicht achter is gemaakt in samenwerking met:

  • FD Mediagroep Effect
  • BNR Nieuwsradio
  • RTL-Z

Ontmoet onze experts

Martine Bolhuis, Business partner duurzame inzetbaarheid

Martine Bolhuis

Martine is business partner Duurzame Inzetbaarheid bij Centraal Beheer. Samen met werkgevers brengt ze de dialoog op gang in organisaties en onderzoekt de vragen die leven over duurzame inzetbaarheid.

Jack Zuidweg - business partner vastgoed CB

Jack Zuidweg

Jack is business partner Vastgoed. Het delen van kennis, risico's signaleren en tot praktische oplossingen komen voor de vastgoed markt. Dat is wat Jack elke dag doet, samen met een team van specialisten.

Karina Buiting-van Bokhorst

Karina Buiting-van Bokhorst

Karina is specialist Mobiliteit. In een veranderende wereld waarin mobiliteit een belangrijke schakel is denkt zij, met haar jarenlange kennis en ervaring, graag met u mee om dit zo gunstig mogelijk in te vullen. Voor nu maar ook in de nabije toekomst.

Ralph van Dam - Business Partner Ondernemerschap bij Centraal Beheer

Ralph van Dam

Ralph is (mede)oprichter van verschillende internet start-ups en scale-ups. In zijn huidge rol als business partner Ondernemerschap inspireert, adviseert en coacht hij ondernemers en organisaties.