vrouw-laadt-elektrische-auto-op

Duurzame mobiliteit

De wereld verandert in een razend tempo en alles draait om slimme mobiliteit. Elektrisch rijden, de opkomst van de deeleconomie en de snel veranderende regelgeving zijn allemaal zaken waar iedereen mee te maken krijgt.

Mobiliteit in de toekomst

De manier waarop we ons verplaatsen is de laatste jaren sterk veranderd. Simpelweg omdat het steeds drukker op de weg en in de steden wordt. Bezit van een auto is niet meer zo vanzelfsprekend en we zien dat deelauto’s steeds meer gebruikt worden. Ook kijken mensen verder dan de auto, denk aan de elektrische fiets.

Wij zijn uw mobiliteitspartner

U bent zakelijk rijder, garagehouder of eigenaar van een leasemaatschappij of verhuurbedrijf. Of misschien heeft u wel een deelplatform. Dat brengt allerlei uitdagingen met zich mee. Dan is het fijn om te weten dat u een partner heeft die al meer dan 110 jaar ondernemers helpt met slimme mobiliteitsoplossingen. Onze kennis delen wij graag met u en helpen u de juiste keuzes maken. 

Er is niet 1 soort mobiliteit

Mobiliteit bestaat in allerlei verschillende vormen en iedere gebruiker heeft andere wensen en behoeften. Daarom bieden wij tal van mogelijkheden. Wij denken graag met u mee over de best passende mobiliteitsoplossing.

Delen

Bij deelmobiliteit staat niet het bezit maar het gebruik centraal. Niet iedereen wil de lasten van een auto maar wel het gebruik en nut ervan. Grondstoffen en middelen worden hierdoor beter benut en we zien steeds meer autodeelsystemen.

Lease

Leasen van 1 of meer bedrijfsauto’s betekent dat u en uw medewerkers zorgeloos in een nieuwe auto rijden. Veel kosten vallen onder het leasecontract, zoals onderhoud en belasting. Zo weet u precies waar u aan toe bent en hoeft u niet ineens een grote investering te doen. 

Verhuur

Voor u als autoverhuurder is flexibiliteit belangrijk. De samenstelling van uw wagenpark wisselt immers snel en ook meldt u de ene periode meer schade dan de andere. Daarom kunt u bij ons, naast de verplichte WA-verzekering, uw Wagenparkverzekering jaarlijks zelf samenstellen.

Wagenpark

Wagenparkbeheer is een wereld op zich. Regelgeving verandert snel, net als de ontwikkelingen rondom elektrisch rijden en het persoonlijk mobiliteitsbudget voor medewerkers. Om het maximale rendement uit mobiliteit te halen, zijn er verschillende mogelijkheden.

Onze mobiliteitsoplossingen

Bij Centraal Beheer helpen we al sinds jaar en dag ondernemers. Dat zit in ons DNA. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Hieronder een greep uit onze oplossingen.

Stel uw verzekering samen

Wagenparkverzekering

Met onze Wagenparkverzekering bent u goed verzekerd. Wat voor soort wagenpark u ook heeft. Naast de verplichte WA-dekking kiest u zelf wat u nog meer wilt verzekeren, bijvoorbeeld pechhulp. En wilt u na een jaar iets anders? Dan past u het gewoon aan.

Verzeker uw risico's op maat

Garageverzekering

Als garagebedrijf heeft u te maken met risico’s die andere bedrijven niet kennen. Deze kunt u bij ons op maat verzekeren. Denk aan uw handelsvoorraad of auto’s van klanten die bij u voor onderhoud zijn. Of het risico op bijvoorbeeld brand in uw bedrijfspand.  

Direct online afsluiten

Bedrijfsautoverzekering

Centraal Beheer heeft de verzekering die bij u past. Zo bent u altijd goed verzekerd en betaalt nu nooit teveel. Kiest u onze WA Plus of Allrisk verzekering? Dan regelen wij vervangend vervoer als uw auto gerepareerd wordt bij een aangesloten garage. 

Schadesturing bij herstel

Verzeker uw klanten

Bij de verkoop van een auto kunt u uw klant meteen onze gunstige autoverzekering aanbieden. Daar krijgt u een vergoeding voor. De klant komt ook bij u als er schade is. Het voordeel voor uw klant? 1 aanspreekpunt, namelijk uw bedrijf.

Pechhulp zonder abonnement

Pechhulp Zakelijk

RoadGuard Pechhulp Zakelijk is de zakelijke pechhulpdienst van Centraal Beheer zonder abonnement, lidmaatschap of pechhulp bedrijfsautoverzekering. U betaalt pas voor pechhulp als een bestuurder van 1 van uw bedrijfsvoertuigen het nodig heeft.