Garage­verzekering en andere producten voor de autobranche

Meer zekerheid en een hogere klantenservice met onze garagepolis en verkoopservice

  • Speciaal garageverzekering pakket voor (middel)grote autobedrijven
  • Zelf samen te stellen garagepolis voor uw autobedrijf
  • Word partner van Centraal Beheer en breng uw klantservice op een hoger niveau

Bedrijven in de autobranche zijn bijzonder

Autodealers, autoverkopers, schadehersteller, garagehouders en andere bedrijven in de autobranche hebben te maken met bijzondere risico’s. Risico’s die bij andere bedrijven niet voorkomen. Deze risico’s verzekert u met onze garageverzekering. Wij hebben een speciaal pakket voor middelgrote autobedrijven: het Automotive Pakket. U stelt dit pakket zelf op maat voor uw autobedrijf.

Breng uw klantenservice op een nog hoger niveau

Naast een op uw autobedrijf afgestemd pakket garageverzekeringen, bieden wij u ook een uniek partnerschap aan met ons AutoZekerPakket. Dat levert u en Centraal Beheer een aantal voordelen op. En ook uw klant heeft hier zeker voordeel van. U biedt uw klant meer service en u bent voor uw klant altijd het 1e aanspreekpunt als uw klant schade aan de auto heeft.

Welke oplossingen bieden wij u?

Centraal Beheer heeft een garageverzekering pakket voor de autobranche. En los daarvan geldt het aanbod voor een partnerschap voor alle autobedrijven.

Garagezeker pakket

AutoZekerPakket

Een partnership voor:

Alle autodealers en -handelaren, vooral als u ook zelf schade aan auto’s herstelt. Voor u heeft persoonlijke aandacht en klantenservice prioriteit. Als partners bieden wij samen de meest uitgebreide service aan uw klant. U bent en blijft het visitekaartje.
AutoZekerPakket
Garageverzekering

Automotive Pakket

Een partnership voor:

Autodealers en -handelaren, schadeherstel­bedrijven, garages en andere bedrijven in de autobranche.
Automotive Pakket