Wagenpark­verzekering

Blijf mobiel met onze Bedrijfs­wagenpark­verzekering

  • Stel uw eigen Wagenpark­verzekering samen
  • U kunt schade 24 uur per dag bij ons melden
  • 1 polis, 1 aanspreekpunt
Wagenparkverzekering
Geen bedrijfs­wagenpark is hetzelfde. Misschien heeft u 5 personenauto’s van de zaak. Of heeft u meer dan 100 verschillende bedrijfsauto’s. Gaat het om verhuurauto’s, ambulances of vuilniswagens? Met onze flexibele Wagenpark­verzekering bent u goed verzekerd. En altijd op maat.

Stel uw eigen Wagenpark­verzekering samen

U heeft uw verzekering bij Centraal Beheer voor 1 jaar. De WA-dekking is verplicht. Wilt u extra zekerheid? Kies dan voor een WA-Top of een WA-Casco. Deze kunt u uitbreiden met één van onze aanvullende verzekeringen. Bijvoorbeeld voor inzittenden, rechtsbijstand of pechhulp. Maar u kunt ook gevaarlijke stoffen, graaf­werkzaamheden en werkrisico verzekeren. Voor de hele grote wagenparken zijn er speciale mogelijkheden. Voorbeelden zijn onze catastrofedekking en de secundaire aansprakelijk­heidsdekking voor motorrijtuigen. U kunt voor elke verzekerde bedrijfsauto het eigen risico bepalen.

Uw aanhanger is ook verzekerd

Een aanhanger wordt getrokken door een verzekerde auto. In die autoverzekering is de wettelijke aansprakelijkheid meeverzekerd. Dat is het WA-risico. U kunt voor de aanhangwagen een cascoverzekering afsluiten. Dan vergoeden wij schade aan de aanhanger. Let op: dit geldt alleen voor een auto met Nederlands kenteken. Wordt de aanhanger of trailer getrokken door een voertuig met een niet-Nederlands kenteken? De dekking verschilt per land. U kunt in dat geval bij ons een aanvullende aansprakelijk­heids­verzekering voor de aanhanger afsluiten.

Snelle afhandeling van de schade

U kunt schade 24 uur per dag bij ons melden. Wij handelen schades snel af. Daarvoor werken we samen met veel geselecteerde reparatie­bedrijven. Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij hebben met hen speciale prijs- en kwaliteits­afspraken. Zoals 4 jaar Focwa-garantie. Wij berekenen ook voor u of het voordeliger is de schade te claimen of zelf te betalen. Is zelf betalen voordeliger? Dan herstellen wij de no-claimkorting. U mag ieder verzekeringsjaar 1 keer een schade zelf betalen.

Al uw verzekerings­gegevens online beschikbaar

U krijgt toegang tot Relatie Interactief. Met deze gratis online dienst:

  • Heeft u toegang tot verzekerings­gegevens.
  • Heeft u altijd een actueel overzicht. In het overzicht staan uw polissen, verzekerde auto’s en de status van schades.
  • Kunt u bedrijfsauto’s voor de Wagenpark­verzekering eenvoudig aan- en afmelden. Binnen 2 werkdagen krijgt u de groene kaart of de bevestiging van het einde van een dekking.
  • Geeft u veranderingen in uw gegevens snel en makkelijk door.
  • Kunt u schades melden waarbij geen andere partij betrokken is.

Wij zetten alle aanmeldingen op 1 polis en 1 nota. Dit is overzichtelijk en u heeft weinig administratie. Heeft u vragen over de polis? Dan kunt u terecht bij 1 aanspreekpunt. Onze medewerkers kennen uw branche en de verzekeringen die u heeft. U wordt altijd snel en duidelijk geholpen.