wagenparkverzekering

Wagenpark­verzekering

Direct uw wagenpark op maat verzekeren

 • Stel uw eigen Wagenparkverzekering samen
 • U kunt schade 24 uur per dag bij ons melden
 • Altijd een actueel overzicht van polissen, voertuigen en schades

Uw wagenpark verzekeren

Geen wagenpark is hetzelfde. Misschien heeft u 5 personenauto’s van de zaak. Of heeft u meer dan 100 verschillende bedrijfsauto’s. Gelukkig kunt u uw zakelijke wagenpark verzekeren. Met onze flexibele Wagenparkverzekering bent u uitgebreid verzekerd en kunt u meerdere auto’s verzekeren. En altijd op maat. We denken mee, schakelen snel en hebben de juiste expertise in huis. Wij kijken samen met u welke verzekering het beste bij u past om uw wagenpark te verzekeren.

Stel uw eigen Wagenparkverzekering samen

U heeft uw verzekering bij Centraal Beheer voor 1 jaar. De WA-dekking is verplicht. Wilt u extra zekerheid? Kies dan voor een WA beperkt casco (plus) of een WA casco. Met WA beperkt casco (plus) verzekert u schade door brand, storm of natuur. Ook verzekert u schade door diefstal en inbraak en ruitschade. Met WA casco verzekert u aanvullend schade door aanrijding en vandalisme. Uw verzekering kunt u uitbreiden met één van onze aanvullende verzekeringen. Bijvoorbeeld voor inzittenden (inclusief bestuurder), rechtsbijstand of pechhulp.

U kunt ook gevaarlijke stoffen, graafwerkzaamheden en werkrisico verzekeren. Voor de hele grote wagenparken zijn er speciale mogelijkheden. Voorbeelden hiervan zijn onze catastrofedekking en de secundaire aansprakelijkheidsdekking voor motorrijtuigen. U kunt voor elke verzekerde bedrijfsauto het eigen risico bepalen.

Snelle afhandeling van de schade

Wij handelen schades snel af. Daarvoor werken we samen met veel geselecteerde reparatie­bedrijven. Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij hebben met hen speciale prijs- en kwaliteitsafspraken. Zoals 4 jaar Focwa-garantie. Wij berekenen ook voor u of het voordeliger is de schade te claimen of zelf te betalen. Wilt u daling van no-claimkorting voorkomen? U kunt dan de schade zelf betalen of aan ons terugbetalen. U mag ieder verzekeringsjaar 1 keer een schade aan ons terugbetalen.

Al uw verzekerings­gegevens online beschikbaar

U krijgt toegang tot Mijn Centraal Beheer. Dit is de online omgeving voor uw bedrijf. In Mijn Centraal Beheer kunt u:
 • uw polissen en nota’s inzien en downloaden;
 • uw bedrijfsgegevens aanpassen;
 • uw bedrijfsauto’s voor de Wagenparkverzekering gemakkelijk aan-en afmelden. Binnen 2 werkdagen krijgt u het internationaal verzekeringsbewijs (groene kaart) of de bevestiging van het einde van een dekking;
 • nieuwe schades melden;
 • lopende en afgewikkelde schades bekijken;
 • vragen aan ons stellen.

Schade melden?

Ervaar de service van Centraal Beheer

 1. U kunt uw schade 24/7 telefonisch melden
 2. U heeft persoonlijk contact met onze experts
 3. Wij betalen de schade

Veelgestelde vragen over de Wagenparkverzekering

Een zakelijke Wagenparkverzekering is voor ieder bedrijf met meerdere bedrijfswagens. Dit heet ook wel een wagenpark. De risico’s van een wagenpark van een verhuurbedrijf zijn anders dan dat van bijvoorbeeld een ander zakelijk wagenpark. Hierdoor is de Wagen­parkverzekering ook echt maatwerk.
Uw aanhanger is gedeeltelijk meeverzekerd. Een aanhanger wordt getrokken door een bij ons verzekerde auto. In onze Wagenparkverzekering is de wettelijke aansprakelijkheid meeverzekerd als uw aanhanger gekoppeld is aan uw auto. Dat is het WA-risico. U kunt voor de aanhangwagen een cascoverzekering afsluiten. Dan vergoeden wij schade aan de aanhanger. Lees meer over onze Aanhangwagenverzekering.
Schade aan de lading of gereedschappen is niet meeverzekerd. U kunt de lading verzekeren met de Transport en logistiekpolis. Speciaal voor uw gereedschap is er onze Instrumenten- en Apparatuur-verzekering.

Wij zijn uw mobiliteitspartner

U bent zakelijk rijder, garagehouder of eigenaar van een leasemaatschappij of verhuur­bedrijf. Of misschien heeft u wel een deelplatform. Dat brengt allerlei uitdagingen met zich mee. Dan is het fijn om te weten dat u een partner heeft die al meer dan 110 jaar ondernemers helpt met slimme mobiliteitsoplossingen. Onze kennis delen wij graag met u en helpen u de juiste keuzes maken.

Lees alles over slimme mobiliteitsoplossingen.

Onze Wagenparkverzekering afsluiten

Uw zakelijke wagenpark verzekeren is maatwerk. Daarom is een goede uitleg belangrijk en kunt u dit pakket niet online afsluiten. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Zo kunt u uw wagenpark op maat verzekeren.