Wagenpark­verzekering

Blijf mobiel met onze Bedrijfs­wagenpark­verzekering

  • Stel uw eigen Wagenparkverzekering samen
  • U kunt schade 24 uur per dag bij ons melden
  • Altijd een actueel overzicht van polissen, voertuigen en schades
wagenparkverzekering bedrijven
Geen bedrijfs­wagenpark is hetzelfde. Misschien heeft u 5 personenauto’s van de zaak. Of heeft u meer dan 100 verschillende bedrijfsauto’s. Gaat het om verhuurauto’s, ambulances of vuilniswagens? Met onze flexibele Wagenpark­­verzekering bent u goed verzekerd. En altijd op maat.

Stel uw eigen Wagenpark­­verzekering samen

U heeft uw verzekering bij Centraal Beheer voor 1 jaar. De WA-dekking is verplicht. Wilt u extra zekerheid? Kies dan voor een WA-Top of een WA-Casco. Deze kunt u uitbreiden met één van onze aanvullende verzekeringen. Bijvoorbeeld voor inzittenden, rechtsbijstand of pechhulp. Maar u kunt ook gevaarlijke stoffen, graaf­werkzaamheden en werkrisico verzekeren. Voor de hele grote wagenparken zijn er speciale mogelijkheden. Voorbeelden zijn onze catastrofedekking en de secundaire aansprakelijk­heidsdekking voor motorrijtuigen. U kunt voor elke verzekerde bedrijfsauto het eigen risico bepalen.

Uw aanhanger is ook verzekerd

Een aanhanger wordt getrokken door een verzekerde auto. In die autoverzekering is de wettelijke aansprakelijkheid meeverzekerd. Dat is het WA-risico. U kunt voor de aanhangwagen een cascoverzekering afsluiten. Dan vergoeden wij schade aan de aanhanger. Let op: dit geldt alleen voor een auto met Nederlands kenteken. Wordt de aanhanger of trailer getrokken door een voertuig met een niet-Nederlands kenteken? De dekking verschilt per land. U kunt in dat geval bij ons een aanvullende aansprakelijk­heids­verzekering voor de aanhanger afsluiten.

Snelle afhandeling van de schade

U kunt schade 24 uur per dag bij ons melden. Wij handelen schades snel af. Daarvoor werken we samen met veel geselecteerde reparatie­bedrijven. Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij hebben met hen speciale prijs- en kwaliteits­afspraken. Zoals 4 jaar Focwa-garantie. Wij berekenen ook voor u of het voordeliger is de schade te claimen of zelf te betalen. Is zelf betalen voordeliger? Dan herstellen wij de no-claimkorting. U mag ieder verzekeringsjaar 1 keer een schade zelf betalen.

Al uw verzekerings­gegevens online beschikbaar

U krijgt toegang tot Mijn Centraal Beheer. Dit is de online omgeving voor uw bedrijf. In Mijn Centraal Beheer kunt u:
  • uw polissen en nota’s inzien en downloaden;
  • uw bedrijfsgegevens aanpassen;
  • uw bedrijfsauto’s voor de Wagenpark­verzekering gemakkelijk aan- en afmelden. Binnen 2 werkdagen krijgt u de groene kaart of de bevestiging van het einde van een dekking.
  • nieuwe schades melden;
  • lopende en afgewikkelde schades bekijken;
  • vragen aan ons stellen.