man-bij-miniatuur-huizen

Vastgoed

Centraal Beheer werkt samen met u aan een duurzame toekomst. Want de wereld om ons heen verandert. Wij helpen u graag met al uw vragen over vastgoed.

Wij helpen ondernemers om de juiste keuzes te maken.

Voor iedere vastgoedondernemer

Klimaatverandering heeft een grote impact op het dagelijks leven. Bijvoorbeeld door het veranderende weer. Als grote vastgoedverzekeraar hebben wij voor iedere vastgoed­ondernemer een passende oplossing. Deze kennis en ervaring delen wij graag met u. Om zo uw toekomst te verduurzamen.

De vastgoedmarkt is bijzonder divers. Met meer dan 30.000 panden onder onze hoede hebben we veel kennis in huis. We kunnen daarom snel en goed handelen om zowel kleine als grote vastgoed portefeuilles te verzekeren. We zorgen er ook voor dat panden in goede conditie zijn en blijven. Voor nu en de toekomst.

Onze vastgoed oplossingen

Wist u dat Centraal Beheer meer doet dan alleen verzekeren? Of u nu al klant bij ons bent of niet. Wij helpen u als vastgoedondernemer bij al uw vragen over vastgoed.

Dekt schade aan uw vastgoed

Gebouwenverzekering

Met een Gebouwenverzekering bent u goed verzekerd tegen de herstelkosten bij materiele schade. Bijvoorbeeld schade veroorzaakt door brand, storm, inbraak en water. Ook uw zonnepanelen zijn meeverzekerd. Bij schade aan uw vast­goed staan wij direct voor u klaar.

Verzekerd voor schade aan derden

Aansprakelijkheidsverzekering

Met onze Aansprakelijkheidsverzekering bent u als vastgoedondernemer goed verzekerd als u of uw medewerker per ongeluk schade aan derden veroorzaakt. Dat geldt voor materiële,- letsel, en gevolg­schade. Zowel in binnen- als buitenland. 

Stem uw pakket af op uw wensen

Vastgoed verzekeren

Als vastgoedondernemer wilt u uw gebouw(en) goed verzekeren. Dat regelt u eenvoudig met onze Gebouwen­verzekering. Daarnaast kunt u zich aan­vullend verzekeren. Onze vast­goed­specialisten helpen u graag met het ideale pakket, op maat voor u.

Vaststellen van de herbouwwaarde

Duurzame waardebepaling vastgoed

Brand in uw bedrijfspand, het kan helaas iedereen gebeuren. De herstelkosten kunnen erg hoog uitvallen, daarom heeft u een brandverzekering. Om het juiste verzekerde bedrag voor uw brand­verzekering vast te stellen heeft Centraal Beheer de waardebepaling.

Keuren van elektrische installaties

Scios keuring

Een SCIOS Scope 10-inspectie is vereist bij een verzekering van een gebouw, inventaris, voorraden en bedrijfsschade voor een totaal verzekerd bedrag van meer dan € 500.000,-. Tijdens de keuring controleert een elektra-inspecteur of de elektrische installatie van uw vastgoed, veilig is.

De beste oplossing bij schade

VvE's

Als VvE beheerder sluit u een verzekering af die het gebouw en de bewoners beschermt tegen de financiële gevolgen bij schade. Het begint met een opstal- en aansprakelijkheidsverzekering. De rest van het pakket stelt u zelf samen, afhankelijk van uw wensen.

Even voorstellen, onze expert Jack

“Het delen van kennis, risico's signaleren en tot praktische oplossingen komen voor de vastgoedmarkt. Dat is wat ik elke dag doe, samen met een team van specialisten. Vaak hebben we zelf de oplossing in huis. En zo niet, dan hebben we de juiste expert in ons netwerk en verbinden we deze partijen aan elkaar. Dat de wereld verandert is niets nieuws. Maar het tempo waarin de veranderingen plaatsvinden gaat aantoonbaar omhoog. Het is mijn persoonlijke ambitie om de komende jaren producten en diensten te ontwikkelen die onze klanten helpen om te gaan met de forse impact van klimaatveranderingen.
Kennismaken