Even voorstellen

Uw persoonlijke team van inkomensexperts WIA

Langdurig ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid kan grote financiële gevolgen hebben. Zowel voor werkgevers als (ex)werknemers. Dan is het fijn om te weten dat er altijd een team van ervaren inkomensexperts voor u klaar staat. Of het nu een korte vraag is, een ingewikkeld HR-vraagstuk of gewoon even sparren. Neem gerust contact met ons op.

Adviseurs Inkomen

Patrick Slijkhuis

"Als ervaren inkomensadviseur weet ik wat er speelt op het gebied van inkomensverzekeringen en help ik u als werkgever graag om een passende oplossing te vinden."

Lidia van Disseldorp-Methorst

"Samen de risico's bepalen en oplossingen vinden om uw financiële risico's te beperken. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent!"

Bruno Aravena Oviedo

"Ik neem u mee in het hele traject, help u doeltreffend en op maat. Van mens tot mens! Graag hou ik me bezig met innovatie in de inkomensmarkt en het slim gebruiken van data."

Ad Nelis

 "Zijn WIA, verzuim en arbeidsongeschiktheid lastige of onduidelijke materie voor u? Dan ga ik graag met u in gesprek. Samen zoeken we naar de beste oplossingen."

Peter van Gerrevink

 "Laat mij maar bezig zijn met het verzekeren, dan kunt u zich focussen op de onderneming. Daar word ik enthousiast van!"

Christian Klein

"Als adviseur zet ik graag mijn probleemoplossend vermogen in om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij helpt mijn kennis van het MKB."

Siandra Klaassen

"Mijn kracht is complexe inkomensproducten op een eenvoudige en begrijpbare manier uitleggen."

Rianne Wonink

“Mensen helpen is voor mij een vanzelfsprekendheid. Voor vragen kunt u bij mij terecht. Samen vinden wij een oplossing! Daarbij kan ik mijn kennis over Inkomensverzekeringen op eenvoudige manier overbrengen.”

Mustafa Barzanji

“Ik denk in mogelijkheden en vind altijd een passende oplossing, daarbij helpt mijn kennis op het gebied van inkomensverzekeringen. Ik ben pas tevreden wanneer u tevreden bent.”

Adviseurs Grootzakelijk

John Steggink

“Dagelijks help ik grote tot zeer grote werkgevers in de Zorg, Metaalindustrie en IT consultancy rondom de thema's duurzame inzetbaarheid, arbeidsongeschiktheid en inkomensverzekeringen. Samen met hun kijk ik naar oplossingen voor het verzekeren van terugval van inkomen bij arbeidsongeschiktheid van hun medewerkers. Kan ik u ook helpen?”

Katrien Praet

“Mijn expertise ligt vooral bij sectorale oplossingen rondom arbeidsongeschiktheid, en oplossingen voor grootzakelijke ondernemingen. Ik krijg energie van gesprekken met een werkgever over personele uitdagingen en denk graag mee waar ik kan.”

Bert Hofsink

“Ik adviseer grootzakelijke bedrijven op het terrein van collectieve inkomensverzekeringen en om eigenrisicodrager te worden voor de WGA. Mijn aandachtsgebied zit met name in de sectoren algemene industrie, (petro)chemische industrie en energie. Gezien mijn actuariële achtergrond vind ik het zinvol om actuariële kennis toe te kunnen passen in de commerciële wereld waarin ik mij begeef.”

Richard van Riel

“In veel cao’s zijn afspraken gemaakt over arbeidsongeschiktheid van werknemers. Een financieel risico voor werkgevers dat goed te verzekeren is. Graag help ik grootzakelijke bedrijven en branches & koepels bij het uitvoeren van deze collectieve regelingen.”

Joost Huisman

“Ik help grootzakelijke bedrijven en branches & koepels graag bij het uitvoeren van oplossingen op het gebied van arbeidsongeschiktheid en duurzame inzetbaarheid.”