Direct deskundig en persoonlijk contact

Uw team van inkomensexperts WIA

Langdurig ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid kan grote financiële gevolgen hebben. Zowel voor werkgevers als (ex)werknemers. Dan is het fijn om te weten dat er altijd een team van ervaren inkomensexperts voor u klaar staat. 

Onze inkomensexperts

Ze stellen zich graag aan u voor!

Het persoonlijke contact met u als klant en uw specifieke situatie is voor ons waardevol om te leren kennen. Hierdoor kunnen wij u nog beter helpen. En u mag natuurlijk ook weten wie wij zijn. Daarom geven wij u hier per persoon een kijkje in onze verhalen. 

Tom Schouwenaar, Inkomensexpert bij Centraal Beheer Zakelijk

Tom Schouwenaar

“Goed werkgeverschap gaat ook over zaken goed geregeld hebben voor uw medewerker. Ook wanneer het minder goed gaat, bijvoorbeeld bij arbeidsongeschiktheid. Onze experts zijn vakmensen in niet alleen verze­kerings­oplossingen maar ook in duurzame inzet­baar­heid. Wij helpen u graag."

Damir Oreskovic - WIA-expert - Centraal Beheer Zakelijk

Damir Oreskovic

“Samen met u ga ik op zoek naar de beste oplossing voor uw vraag of verzekerings­behoefte. En gebruik mijn kennis over Zorg, Inkomen en Gezondheidsmanagement om u een advies op maat te geven.”

Jan Blokzijl - WIA Expert - Centraal Beheer Zakelijk

Jan Blokzijl

“Gezonde en bevlogen medewerkers. Hiermee help ik u graag. Door mijn jarenlange ervaring als inkomensexpert weet ik alles over oplossingen voor financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid. Samen gaan we aan de slag met de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers! “

Bruno Aravena Oviedo

Bruno Aravena Oviedo

"Ik neem u mee in het hele traject, help u doel­treffend en op maat. Van mens tot mens! Graag hou ik me bezig met innovatie in de inkomens­markt en het slim gebruiken van data."

Lydia van Disseldorp

Lidia van Disseldorp-Methorst

"Samen de risico's bepalen en oplossingen vinden om uw financiële risico's te beperken. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent!"

 Experts Inkomen

Ad Nelis

Ad Nelis

 "Zijn WIA, verzuim en arbeidsongeschiktheid lastige of onduidelijke materie voor u? Dan ga ik graag met u in gesprek. Samen zoeken we naar de beste oplossingen."

Peter van Gerrevink

Peter van Gerrevink

 "Laat mij maar bezig zijn met het verzekeren, dan kunt u zich focussen op de onderneming. Daar word ik enthousiast van!"

Christian Klein

Christian Klein

"Als expert zet ik graag mijn probleem­op­lossend vermogen in om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij helpt mijn kennis van het MKB."

 Experts Inkomen

Fennanda Heeres

Fennanda Heeres

"Het bieden van inkomenszekerheid bij arbeidsongeschiktheid vind ik belangrijk. Het is geen hangmat, want wij helpen bij het benutten van mogelijkheden als die er zijn. Juist het bieden van financiële zekerheid helpt een arbeidsongeschikte medewerker bij het focussen op het benutten van mogelijkheden."

Ashley van Melzen

Ashley van Melzen

"Samen met u kijk ik naar een oplossing voor het verzekeren van inkomensterugval bij arbeidsongeschiktheid van uw medewerkers. Met een WIA-verzekering biedt u goede secundaire arbeidsvoorwaarden en toont u solidariteit met uw medewerkers. Ook als het even tegenzit. Tenslotte denk ik graag mee over duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers en bedrijfscontinuïteit."

Marco Mosman

Marco Mosman

"Ik leg u de WIA graag op een eenvoudige manier uit. Samen kijken we dan naar de risico’s en de oplossingen. Daar worden we blij van en dan kunt u verder met ondernemen."

Experts Inkomen

Job Ausems

Job Ausems

"Personeel is de belangrijkste voorwaarde voor het succes van een onderneming, daar wil je de zaken goed voor regelen. Dát is wat ik voor u ga doen."

Marièlle Loos is inkomensadviseur WIA

Marièlle Loos

“Arbeidsongeschiktheid heeft grote (financiële) gevolgen voor u en uw medewerker. Ik adviseer u graag op het gebied van passende inkomensoplossingen bij arbeidsongeschiktheid. Naast passende inkomensoplossingen bieden wij als verzekeraar nog veel meer voor u en uw arbeidsongeschikte medewerker. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning bij re-integratie. Graag ga ik met u in gesprek om u hier meer over te vertellen.”

Fitjantie Malaihollo, inkomensadviseur WIA

Fitjantie Malaihollo

"Inkomenszekerheid bij arbeidsongeschiktheid en duurzame inzetbaarheid is iets waar ik voor sta. Veel werknemers zijn zich niet bewust van de risico's van arbeidsongeschiktheid. U als werkgever kan hierin het verschil maken. Zullen we uw organisatie samen klaar maken voor de toekomst?"

Experts Inkomen - Grootzakelijk Bedrijven

John Steggink

John Steggink

“Dagelijks help ik grote tot zeer grote werk­gevers in de Zorg, Metaalindustrie en IT consultancy rondom de thema's duurzame inzetbaarheid, arbeidsongeschiktheid en inkomens­verzekeringen. Samen met hun kijk ik naar oplossingen voor het verzekeren van terugval van inkomen bij arbeidsongeschiktheid van hun medewerkers. Kan ik u ook helpen?”

Katrien Praet

Katrien Praet

“Mijn expertise ligt vooral bij sectorale oplossingen rondom arbeidsongeschiktheid, en oplossingen voor grootzakelijke onder­nemingen. Ik krijg energie van gesprekken met een werkgever over personele uitdagingen en denk graag mee waar ik kan.”

Bert Hofsink

Bert Hofsink

“Ik adviseer grootzakelijke bedrijven op het terrein van collectieve inkomensverzekeringen en om eigenrisicodrager te worden voor de WGA. Mijn aandachtsgebied zit met name in de sectoren algemene industrie, (petro)chemische industrie en energie. Gezien mijn actuariële achtergrond vind ik het zinvol om actuariële kennis toe te kunnen passen in de commerciële wereld waarin ik mij begeef.”

Richard van Riel

Richard van Riel

“In veel cao’s zijn afspraken gemaakt over arbeidsongeschiktheid van werknemers. Een financieel risico voor werkgevers dat goed te verzekeren is. Graag help ik grootzakelijke bedrijven en branches & koepels bij het uitvoeren van deze collectieve regelingen.”

Joost Huisman

Joost Huisman

“Ik help grootzakelijke bedrijven en branches & koepels graag bij het uitvoeren van oplossingen op het gebied van arbeidsongeschiktheid en duurzame inzetbaarheid.”

Wat bespreken we in een oriëntatiegesprek?

De financiële situatie van uw bedrijf bepaalt vaak welke WIA-verzekering bij u past. En iedere situatie is anders. Wij leggen u graag uit welke keuzes u kunt maken bij het afsluiten van onze WIA-verzekering. En wat Centraal Beheer u te bieden heeft.

Welke onderwerpen kunnen we bijvoorbeeld bespreken?

  • Uw bedrijfsgegevens en financiële positie. Maar ook wat uw doelstellingen zijn en hoeveel risico u wilt nemen.
  • Wij zijn ook benieuwd naar uw kennis en ervaring op het gebied van arbeidsongeschiktheid. En of u al iets heeft geregeld voor als uw medewerker arbeidsongeschikt raakt.
  • Mogelijkheden om de WIA-verzekering betaalbaar te houden. Kiest u ervoor om de premie zelf te betalen of te verdelen met uw medewerkers? En hoe werkt de aftrek van de belasting?

Hoe bereidt u zich voor op een oriëntatieafspraak?

  • Bekijk onze video ‘Wat is WIA’? Hierdoor kent u de hoofdlijnen van een WIA-verzekering. 
  • Wat vergoedt een WIA-verzekering? Met onze WIA-calculator berekent u hoe hoog een inkomen is bij langdurige uitval.
  • Wat zijn uw wensen en doelen? Door het beantwoorden van deze vragen kunnen we samen bepalen welke keuzes u het beste kunt maken.