Direct deskundig en persoonlijk contact

Uw team van inkomensexperts WIA

Langdurig ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid kan grote financiële gevolgen hebben. Zowel voor werkgevers als (ex)werknemers. Dan is het fijn om te weten dat er altijd een team van ervaren inkomensexperts voor u klaar staat. Of het nu een korte vraag is, een ingewikkeld HR-vraagstuk of gewoon even sparren. Neem gerust contact met ons op.

Onze inkomensadviseurs stellen zich graag even voor

Heeft uw vragen? Onze specialisten zitten elke werkdag voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan.

Tom Schouwenaar, Inkomensexpert bij Centraal Beheer Zakelijk

Tom Schouwenaar

“Goed werkgeverschap gaat ook over zaken goed geregeld hebben voor uw medewerker. Ook wanneer het minder goed gaat, bij­voor­beeld bij arbeidsongeschiktheid. Onze adviseurs zijn vakmensen in niet alleen ver­ze­kerings­oplossingen maar ook in duurzame inzet­baar­heid. Wij helpen u graag. 

Damir Oreskovic - WIA-expert - Centraal Beheer Zakelijk

Damir Oreskovic

“Samen met u ga ik op zoek naar de beste oplossing voor uw vraag of verzekerings­behoefte. En gebruik mijn kennis over Zorg, Inkomen en Gezondheidsmanagement om u een advies op maat te geven.”

Jan Blokzijl - WIA Expert - Centraal Beheer Zakelijk

Jan Blokzijl

“Gezonde en bevlogen medewerkers. Hiermee help ik u graag. Door mijn jarenlange ervaring als inkomensadviseur weet ik alles over oplossingen voor financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid. Samen gaan we aan de slag met de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers! “

Patrick Slijkhuis

"Als ervaren inkomensadviseur weet ik wat er speelt op het gebied van inkomens­ver­ze­keringen en help ik u als werkgever graag om een passende oplossing te vinden."

Lidia van Disseldorp-Methorst

"Samen de risico's bepalen en oplossingen vinden om uw financiële risico's te beperken. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent!"

Bruno Aravena Oviedo

"Ik neem u mee in het hele traject, help u doel­treffend en op maat. Van mens tot mens! Graag hou ik me bezig met innovatie in de inkomens­markt en het slim gebruiken van data."

Ad Nelis

 "Zijn WIA, verzuim en arbeidsongeschiktheid lastige of onduidelijke materie voor u? Dan ga ik graag met u in gesprek. Samen zoeken we naar de beste oplossingen."

Peter van Gerrevink

 "Laat mij maar bezig zijn met het verzekeren, dan kunt u zich focussen op de onderneming. Daar word ik enthousiast van!"

Christian Klein

"Als adviseur zet ik graag mijn probleem­op­lossend vermogen in om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij helpt mijn kennis van het MKB."

Marco Mosman

"Ik leg u de WIA graag op een eenvoudige manier uit. Samen kijken we dan naar de risico’s en de oplossingen. Daar worden we blij van en dan kunt u verder met ondernemen."

Rianne Wonink

“Mensen helpen is voor mij een vanzelf­spre­kendheid. Voor vragen kunt u bij mij terecht. Samen vinden wij een oplossing! Daarbij kan ik mijn kennis over Inkomensverzekeringen op eenvoudige manier overbrengen.”

Mustafa Barzanji

“Ik denk in mogelijkheden en vind altijd een passende oplossing, daarbij helpt mijn kennis op het gebied van inkomensverzekeringen. Ik ben pas tevreden wanneer u tevreden bent.”

Adviseurs Grootzakelijk

John Steggink

“Dagelijks help ik grote tot zeer grote werk­gevers in de Zorg, Metaalindustrie en IT consultancy rondom de thema's duurzame inzetbaarheid, arbeidsongeschiktheid en inkomens­verzekeringen. Samen met hun kijk ik naar oplossingen voor het verzekeren van terugval van inkomen bij arbeidsongeschiktheid van hun medewerkers. Kan ik u ook helpen?”

Katrien Praet

“Mijn expertise ligt vooral bij sectorale oplossingen rondom arbeidsongeschiktheid, en oplossingen voor grootzakelijke onder­nemingen. Ik krijg energie van gesprekken met een werkgever over personele uitdagingen en denk graag mee waar ik kan.”

Bert Hofsink

“Ik adviseer grootzakelijke bedrijven op het terrein van collectieve inkomensverzekeringen en om eigenrisicodrager te worden voor de WGA. Mijn aandachtsgebied zit met name in de sectoren algemene industrie, (petro)chemische industrie en energie. Gezien mijn actuariële achtergrond vind ik het zinvol om actuariële kennis toe te kunnen passen in de commerciële wereld waarin ik mij begeef.”

Richard van Riel

“In veel cao’s zijn afspraken gemaakt over arbeidsongeschiktheid van werknemers. Een financieel risico voor werkgevers dat goed te verzekeren is. Graag help ik grootzakelijke bedrijven en branches & koepels bij het uitvoeren van deze collectieve regelingen.”

Joost Huisman

“Ik help grootzakelijke bedrijven en branches & koepels graag bij het uitvoeren van oplossingen op het gebied van arbeidsongeschiktheid en duurzame inzetbaarheid.”

Wat bespreken we in een oriëntatiegesprek?

De financiële situatie van uw bedrijf bepaalt vaak welke WIA-verzekering bij u past. En iedere situatie is anders. Wij leggen u graag uit welke keuzes u kunt maken bij het afsluiten van onze WIA-verzekering. En wat Centraal Beheer u te bieden heeft.

Welke onderwerpen kunnen we bijvoorbeeld bespreken?

  • Uw bedrijfsgegevens en financiële positie. Maar ook wat uw doelstellingen zijn en hoeveel risico u wilt nemen.
  • Wij zijn ook benieuwd naar uw kennis en ervaring op het gebied van arbeidsongeschiktheid. En of u al iets heeft geregeld voor als uw medewerker arbeidsongeschikt raakt.
  • Mogelijkheden om de WIA-verzekering betaalbaar te houden. Kiest u ervoor om de premie zelf te betalen of te verdelen met uw medewerkers? En hoe werkt de aftrek van de belasting?

Hoe bereidt u zich voor op een oriëntatieafspraak?

  • Lees voor de afspraak onze brochure de WIA-Keuzewijzer. Of bekijk onze video ‘Wat is WIA’? Hierdoor kent u de hoofdlijnen van een WIA-verzekering. En weet u welke keuzes er mogelijk zijn.
  • Wat vergoedt een WIA-verzekering? Met onze WIA-calculator berekent u hoe hoog een inkomen is bij langdurige uitval.
  • Wat zijn uw wensen en doelen? Door het beantwoorden van deze vragen kunnen we samen bepalen welke keuzes u het beste kunt maken.