Adviseur Inkomensverzekeringen en duurzame inzetbaarheid Jan Blokzijl

Maak kennis met Jan Blokzijl

In ‘Verzekerd van mensenwerk’ volgen we adviseurs van Centraal Beheer tijdens hun favoriete bezigheid. Jan Blokzijl is in zijn vrije tijd vrijwilliger bij voetbal­vereniging Hollandse Veld. “Het is heerlijk om met een groep vrijwilligers te zorgen dat de club lekker draait. Dat mensen zich echt welkom voelen en alles goed geregeld is. Precies, eigenlijk wat ik in mijn werk ook doe.” lacht hij.
19 sep 2022 2 minuten
Adviseur Inkomensverzekeringen Jan Blokzijl

Ik zorg graag dat iedereen het naar zijn zin heeft

Niet alleen op zijn werk maar ook in zijn vrije tijd helpt Jan graag mensen. Jan is er niet alleen actief als scheidsrechter, maar was ook 7 jaar voorzitter van de club en draait regelmatig een bardienst. “Ik vind eigenlijk dat iedereen, mits natuurlijk in de gelegenheid, iets op sociaal maatschappelijk vlak zou moeten doen.” Lees ook het interview met Jan.

Verzekerd van mensenwerk

Langdurig ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid kan grote financiële gevolgen hebben. Zowel voor werkgevers als (ex-)medewerkers. Dan is het fijn om te weten dat er altijd een team van ervaren inkomensexperts voor u klaar staat. Of het nu een korte vraag is, een ingewikkeld HR-vraagstuk of gewoon even sparren. Verzekeren is namelijk altijd mensenwerk. Helemaal als het gaat om arbeidsongeschiktheid van uw medewerkers. Persoonlijk en deskundig contact maakt dan het verschil!

Heeft u vragen?

Onze specialisten zitten elke werkdag voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan. Neem gerust contact met ons op. Onze inkomensadviseurs stellen zich graag even aan u voor. 
Jan Blokzijl adviseur inkomensverzekeringen en duurzame inzetbaarheid
Geschreven door Jan Blokzijl
Adviseur Inkomen en Duurzame Inzetbaarheid
Met mijn jarenlange ervaring help ik ondernemers op het gebied van inkomensverzekeringen en duurzame inzetbaarheid. Het doet mij goed als zaken goed geregeld zijn, zodat u als ondernemer weer verder kunt.