test

WIA relatiebeheerders MKB

Wij staan klaar voor al uw vragen

Langdurig ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid kan grote financiële gevolgen hebben. Voor werkgevers en (ex-)medewerkers. Een WIA-verzekering kan hierbij helpen. 
Hoe gaat het verder als u deze verzekering heeft afgesloten? Ons team van ervaren relatiebeheerders MKB staat voor u klaar. Om u te helpen met al uw vragen over de verzekering.

Wij ontzorgen u tijdens de looptijd van de WIA-verzekering

Onze relatiebeheerders helpen u met de verzekering en zorgen voor een soepel proces.  

Polis en nota informatie

Na het tekenen van de offerte is uw relatiebeheerder het eerste en vaste aanspreekpunt. Voor al uw vragen over uw polis, nota, lopende dekkingen en prolongatie. Wij helpen u bij het aanleveren van de deelnemersgegevens. En de vragen van uw medewerkers.                                                                                                                                             

De verzekering samen op orde houden

Wij helpen elkaar bij het vinden van oplossingen. U kunt gemakkelijk medewerkers opvoeren in het administratieportaal van het online Meldloket. Lukt dit niet? Dan helpen wij u graag direct op weg. Ook informeren wij u over het aanpassen van salarissen en de afrekeningen zodat dit op tijd en juist gebeurt.  

Onze relatiebeheerders stellen zich graag voor

Heeft u vragen? Onze relatiebeheerders zitten elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Robert van Dijk

Robert van Dijk

"Met plezier en aandacht helpt ons team u graag verder. U krijgt service, vakkennis en kwaliteit van ons. Uiteraard proberen wij het u zo gemakkelijk mogelijk te maken."                                                                                                                      

Maurice de Wijs

Maurice de Wijs

"Ik sta voor u klaar. Voor vragen over uw nota, polis en lopende dekkingen. Ik kijk graag met u samen naar uw situatie."

Wies Krikke

Wies Krikke

"Ik verplaats mij in uw situatie. Ik maak het u graag zo makkelijk mogelijk. Heeft u een vraag? Ik geef u duidelijke en heldere informatie zodat u gelijk verder kunt."                                                                                                                                                                                    

Leontien van der Pluijm

Leontien van der Pluijm

"Ik help u graag met al uw vragen. Of de vragen van uw medewerkers. Het geeft mij energie als ik u verder heb kunnen helpen. "

Ariene Looij-van Stam

Ariene Looij-van Stam

"Samen is mijn motto. Met u kijk ik graag naar wat er mogelijk is. Samen vinden wij meestal wel een oplossing. Daarnaast help ik u graag met uw vragen rondom de WIA en uw WIA-verzekering. Hoe klein of groot uw vraag ook is."

Elly Tiessen

Elly Tiessen

"Help de klant zoals je zelf behandeld wil worden."

Onze relatiebeheerders stellen zich graag voor

Marc Gijssen

Marc Gijssen

"Heeft u vragen over ons online Meldloket? Over bijvoorbeeld het aanleveren van de deelnemersgegevens van uw medewerkers. Ik help u graag verder. En maak u wegwijs in het Meldloket!"

Manon Harleman

Manon Harleman

"Geen vraag is mij te gek. Ik ga op zoek naar het antwoord, binnen of buiten mijn team. Ik denk graag in oplossingen, niet in problemen."

John Doorschodt

John Doorschodt

"Met positieve energie en enthousiasme ga ik voor u aan de slag. Naast hart voor de zaak heb ik vooral het hart voor de klant. Ik haal voldoening uit het helpen van onze klanten en heb plezier in mijn werk. En zoals Aristoteles ooit zei: "Plezier in het werk, maakt perfectie in het werk"."

Henry Mensink

Henry Mensink

"Door mijn jarenlange ervaring sta ik graag voor u klaar om vragen te beantwoorden. Ik denk graag met u mee om oplossingen te vinden en problemen naar tevredenheid op te lossen."

Aytac Ince

Aytac Ince

"Ik hou ervan om de klant goed op weg te helpen. En de verwachte dienstverlening perfect te leveren. Kwaliteit vind ik belangrijk. De WIA is complex, maar zeer boeiend en dynamisch. Ik hou graag alle ontwikkelingen in de organisatie, het team en de wetgeving voor u in de gaten om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Van mutaties tot het opmaken van polissen. Het werk is erg divers."

Onze WIA afdelingen

Wij werken nauw samen met accountmanagers en casemanagers.

  1. Onze accountmanagers zorgen voor een passend aanbod voor uw situatie
  2. Onze relatiebeheerders zorgen voor een soepel verloop wanneer de verzekering is afgesloten
  3. Onze casemanagers dragen zorg voor het proces rondom een langdurig verzuimende medewerker

Veelgestelde vragen aan onze relatiebeheerders

Medewerkers die bij u in dienst komen, meldt u binnen 3 maanden aan. Hiermee voorkomt u dat uw medewerker een gezondheidsverklaring moet invullen.
U meldt nieuwe medewerkers aan in het online Meldloket. In het Meldloket kunt u gemakkelijk en 24/7 de loongegevens van uw personeel invoeren, inzien en aanpassen. Al uw wijzigingen en meldingen worden automatisch verwerkt in onze administratie.
Bekijk het Meldloket
Als de medewerker geen gebruik wil maken van de WIA-verzekering, dan moet hij een afstandsverklaring invullen. Bewaar deze verklaring in het personeelsdossier van uw medewerker. Dit voorkomt in de toekomst misverstanden of er recht is op een vergoeding. Centraal Beheer heeft een standaard afstandsverklaring die u kunt gebruiken.
Bekijk de afstandsverklaring
Wij kunnen medewerkers verzekeren voor het deel dat zij nog wel werken. Maar let op: dat gaat niet automatisch. De vergoeding bij een vorige verzekeraar of verzekering blijft vaak doorlopen. En misschien is een verhoging van de arbeidsongeschiktheid ook al verzekerd. Om dit goed in beeld te brengen, vragen wij u om voor deze medewerkers contact met ons op te nemen. Wij willen niet dat deze medewerkers dubbel worden verzekerd en er onnodig premie wordt betaald. Belangrijk: Medewerkers die al ziek zijn bij de start van de verzekering zijn niet verzekerd.
De werkgeverslasten zijn meeverzekerd. Over de vergoeding vanuit de WIA-verzekering moet ook de inkomensafhankelijke bijdrage voor de zorgverzekeringswet betaald worden. Deze bijdrage is meeverzekerd in de WIA-verzekering. Wij dragen deze af aan de Belastingdienst.