Lidia Dissedorp zeilen

Maak kennis met Lidia van Disseldorp

In ‘Verzekerd van mensenwerk’ volgen we adviseurs van Centraal Beheer tijdens hun favoriete bezigheid. In deze aflevering gaan mee met Lidia van Disseldorp, inkomensadviseur bij Centraal Beheer. Ze vertelt ons over haar passie voor het zeilen.
22 sep 2022 3 minuten
Lidia Dissedorp zeilen

Zeilen is het mooiste wat er is

Lidia geniet van het ontspannen en relaxen op het water met haar partner Tom. Samen brengen ze graag hun vrije tijd door op hun zeilboot de Mariste. De volgende uitdaging is varen naar de Azoren. Best spannend maar we gaan er vol voor zegt Lidia. Ook in haar werk als adviseur bij Centraal Beheer zet ze het liefst een extra stapje voor de klant.

Verzekerd van mensenwerk

Langdurig ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid kan grote financiële gevolgen hebben. Zowel voor werkgevers als (ex-)medewerkers. Dan is het fijn om te weten dat er altijd een team van ervaren inkomensexperts voor u klaar staat. Of het nu een korte vraag is, een ingewikkeld HR-vraagstuk of gewoon even sparren. Verzekeren is namelijk altijd mensenwerk. Helemaal als het gaat om arbeidsongeschiktheid van uw medewerkers. Persoonlijk en deskundig contact maakt dan het verschil!

Heeft u vragen? 

Onze specialisten zitten elke werkdag voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan. Neem gerust contact met ons op. Onze inkomensadviseurs stellen zich graag even aan u voor. 
Adviseur Inkomen
Met de kennis van Lidia van Disseldorp - Methorst
Adviseur Inkomensverzekeringen
Dagelijks help ik werkgevers om een passende oplossing te vinden voor de risico's rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid. Dat doe ik met veel plezier en passie.