test

Zonne­panelen voor uw VvE

Bent u op zoek naar een partij die kijkt naar het beste zonnepanelen­advies voor uw appartement? Én zorgt voor de installatie van de zonnepanelen plus de verzekeringen checkt? Dan hebben wij goed nieuws voor u!

Centraal Beheer ontwikkelt een nieuwe dienstverlening: Zonnepanelen voor uw VvE

Vanuit onze verzekeringen kennen wij Vereniging van Eigenaars (VvE) door en door. En zien we dat het regelen van zonnepanelen voor uw VvE erg ingewikkeld kan zijn. Want waar vindt u een betrouwbare partij? Welke panelen kiest u? Hoe zorgt u voor een goed en begrijpelijk voorstel naar de VvE-leden? En hoe zit het met brandveiligheid en zonnepanelen?

Zonnepanelen op uw VvE dak regelen we samen met partners

Kwaliteit staat bij Centraal Beheer voorop. We willen natuurlijk dat uw VvE goed verzekerd blijft. Daarom werken we alleen samen met betrouwbare en deskundige partners. Zodat u zeker bent van het juiste advies, goede kwaliteit en snelle en veilige installatie.

Dit kunt u verwachten:

  • Een persoonlijk zonnepanelenadvies voor uw VvE: waarmee u de leden informeert en de financiering regelt
  • Éen aanspreekpunt: een procesbegeleider die u informeert en ondersteunt. Ook bij de besluitvorming van uw VvE
  • Betrouwbare partners: die op korte termijn en volgens de juiste richtlijnen installeren

Bent u geïnteresseerd? Begin 2024 gaan we van start

We zijn hard aan de slag om onze dienstverlening op te zetten. We verwachten in 2024 de eerste VvE’s te helpen. Wilt u alvast een plekje zodat u straks als eerste aan de beurt bent voor een oriëntatiegesprek? Dat kan! U zit nergens aan vast. We houden u vervolgens op de hoogte van de ontwikkelingen.
Meld u aan voor de wachtlijst
Weet u nog niet wat de meest slimme verduurzaming is voor uw VvE? Of wilt u meer dan zonnepanelen? Bekijk dan onze andere dienstverlening: verduurzaming van uw VvE. Bent u geen onderdeel van een VvE? Bekijk dan onze dienstverlening: Zonnepanelen voor particulieren.