Stel in gesprek met een adviseur

Vind een adviseur bij u in de buurt

Maak eenvoudig online een afspraak

U sluit niet elke dag een hypotheek af. Daarom is het verstandig om u te laten adviseren. Een hypotheek­adviseur kijkt naar uw situatie en mogelijkheden. En helpt u met het kiezen van een hypotheek die bij u past. 

Vind een adviseur bij u in de buurt

Vul uw postcode of woonplaats in

Zoek Adviseur

Zo maakt u een afspraak

Vul hierboven uw postcode in. U krijgt dan een overzicht met alle aangesloten adviseurs. U kunt een adviseur kiezen op basis van reviews en afstand.
Heeft u een adviseur gekozen? Maak dan een afspraak door het formulier in te vullen. De adviseur neemt dan contact met u op om een afspraak in te plannen.
De 1e keer op gesprek bij een hypotheek­adviseur kost meestal niets. U krijgt meteen al een goed beeld van wat u ongeveer kunt lenen. Ook krijgt u uitleg over de kosten van het advies en bemiddeling. Heeft u een goed gevoel bij de adviseur? Dan ondertekent u een dienst­verlenings­document. Daarin staan alle diensten die de adviseur gaat leveren. En wat u hiervoor betaalt.

Goed voorbereid op hypotheekgesprek?

In de Hypotheek Academie leert u in begrijpelijke taal en via handige video’s alles over hypotheken. Kies losse onderdelen of volg in 1,5 uur de hele academie. Zo gaat u goed voorbereid op hypotheekgesprek.
Volg de Hypotheek Academie