Dit doen we nu beter

Wat pasten wij voor u aan?

Verbeteren doen wij samen met onze klanten. Met uw tips en ideeën passen wij onze dienstverlening aan.

Wat pasten wij voor u aan?

De afgelopen maanden werkten wij hard aan onze bereikbaarheid, de opleiding van onze medewerkers, onze website en app. Ook verbeterden wij de communicatie naar onze klanten. Hieronder ziet u een paar voorbeelden.
  • Regelmatig moesten gebruikers van onze app zonder reden opnieuw inloggen. Dat was erg vervelend. We veranderden daarom de techniek van het inloggen.
  • Heeft u een Android telefoon? Dan kunt u nu ook kiezen voor een donkere achtergrond, de ‘dark mode’. Ook voor iPhones is dit binnenkort mogelijk.
  • U kunt nu via de app uw bankrekeningnummer aanpassen.
  • CeeBee helpt u nu ook in onze app.
  • Heeft u een Doorlopende Reisverzekering? CeeBee beantwoordt uw vragen over het annuleren van vluchten. Of wat u moet doen als uw bagage kwijt is. Bent u ingelogd? Dan vertelt CeeBee u hoe u verzekerd bent. Bijvoorbeeld voor welk bedrag uw bagage is verzekerd.
  • Kan CeeBee u niet helpen? En dan vertelt CeeBee hoe u contact met ons kunt opnemen. Bijvoorbeeld via telefoon of live chat. We kunnen u steeds vaker helpen via live chat. Maar nog niet in alle gevallen. U leest u hier meer over op de pagina Hier werken we aan.
  • Heeft u glasschade in hun woning? En moet u nog een rekening of offerte uploaden? Dan ziet u dat meteen als u uw schade bekijkt. En na de upload ziet u of en wanneer wij uw schade betalen.
  • We stellen iets meer vragen bij het melden van een reisschade. Daardoor kunnen wij uw schade sneller afhandelen. En hoeven wij u niet meer te bellen.
  • Gebruikt u Mijn Centraal Beheer of onze app? Dan gaf u bij het aanmaken van uw account een e-mailadres door. Dit e-mailadres gebruiken wij om u informatie te sturen over Mijn Centraal Beheer. Zoals uw activeringscode. Of over uw inloggegevens. Dat kan een ander e-mailadres zijn dan het e-mailadres waarmee u informatie krijgt over uw producten. In het verleden moest u deze e-mailadressen altijd op 2 verschillende plekken in Mijn Centraal Beheer aanpassen. Veel klanten vonden dat onduidelijk. Daarom kunt u vanaf nu deze beide e-mailadressen aanpassen in uw contactgegevens.
  • Heeft u een autoverzekering? En bouwde u op naam van een bedrijf schadevrije jaren op? In sommige gevallen kunt u die schadevrije jaren overnemen op uw naam. Op de pagina over schadevrije jaren vindt u meer uitleg. En een formulier waarmee u dit kunt aanvragen.