Hier werken we aan

Onze plannen

De komende maanden gaan we weer aan de slag om onze dienstverlening voor u te verbeteren. Graag delen we een paar van onze plannen.

Hier werken we aan

Pieter, Financiële Diensten

“Wij organiseren regelmatig klantarena’s op ons kantoor in Apeldoorn. Onder begeleiding van een onderzoeksbureau gaan we met klanten in gesprek over een speciaal onderwerp. Medewerkers zijn daarbij aanwezig. Zij kunnen vragen stellen aan klanten. Afgelopen kwartaal was er een klantarena over het bouwdepot bij een hypotheek. En over Extra Pensioen Sparen. Klanten gaven hun mening en verbetertips. Daar gaan we de komende tijd mee aan de slag.”

Nantko, manager Klantcontact

“Ik vind Centraal Beheer 1 van de leukste bedrijven in Nederland om te werken. Elke dag weer maken wij het verschil voor onze klanten. Ook wij hebben, net als veel andere bedrijven, de uitdaging om nieuwe medewerkers te vinden. Vooral bij de afdeling schade melden en afhandelen zijn daardoor de wachttijden en doorlooptijden soms langer dan we willen. Natuurlijk doen we er alles aan om dit op te lossen. We hopen dat we in de komende maanden weer voldoende goed opgeleide collega’s hebben.

We staan bekend om ’Even Apeldoorn bellen”. We helpen klanten via de telefoon erg goed en persoonlijk. Contact via live chat is een grote wens van sommige klanten. Daarom krijgt onze chatbot, CeeBee steeds vaker hulp van een medewerker via live chat. Bijvoorbeeld als CeeBee het antwoord op uw vraag niet weet. We doen dit stap voor stap en alleen als we in zo’n situatie ook snel kunnen reageren.”