Hier werken we aan

Onze plannen

De komende maanden gaan we weer aan de slag om onze dienstverlening voor u te verbeteren. Graag delen we een paar van onze plannen.

Hier werken we aan

Annemiek, Digitale dialogen

“Jaarlijks voeren zo’n 150.000 klanten een gesprek met CeeBee, onze chatbot. Vaak kan CeeBee helpen. Maar niet altijd. We maken CeeBee elke keer slimmer. Bent u ingelogd? Dan kan CeeBee steeds vaker rekening houden met de producten die u bij ons heeft. We weten dat veel klanten graag live chatten met een medewerker in plaats met een chatbot. We hebben helaas niet genoeg collega’s voor alle persoonlijke gesprekken. De wachttijden worden dan te lang. Maar we kunnen live chat wel vaker aanbieden.

Pieter, Financiële Diensten

“In het najaar breiden we Extra Pensioen Sparen uit met beleggen. Klanten kunnen dan niet alleen op een belastingvriendelijke manier sparen voor later. Maar ook beleggen voor extra pensioen. Daarnaast gaan we onze Hypotheekcheck verbeteren. Hiermee kunnen klanten de betaalbaarheid van hun hypotheek controleren. En of ze de aflossing goed geregeld hebben. We vroegen onze klanten wat ze van de Hypotheekcheck vinden. Met deze inzichten gaan we aan de slag.”