Samen met Centraal Beheer

Hoe werkt dat?

Wij leveren onze diensten in samenwerking met betrouwbare partners. Zo groeien we samen verder. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek het hier.

Werk samen met Centraal Beheer

Met ons samenwerken kan op verschillende manieren. We werken samen met startups, ondernemers, corporaties en innovatie-experts. Word bijvoorbeeld partner van 1 van onze diensten. Test en onderzoek samen met ons nieuwe oplossingen in de markt. Word onderdeel van ons schadeherstelnetwerk. Of doe mee met ons affiliateprogramma. We gaan graag met u in gesprek.

Onze partners over Centraal Beheer

René Pie

Klimaatmissie Nederland

“Het is altijd een prettige samenwerking met Centraal Beheer: informeel, respectvol en zeer fijn direct contact. Ze hebben het lef en durf. En we leren samen. Dat is mooi om te zien, we vinden elkaars krachten door te doen.”

Milan van der Meulen

Soly

“De samenwerking met Centraal Beheer is enorm prettig. Vanuit een gemeenschappelijke voedingsbodem om de beste oplossing voor de klant te creëren zijn we écht samen bezig om constant te verbeteren. Dit alles vanuit een gelijkwaardige relatie.”

Rémon Elshof

Takkenkamp

"Vanwege de grootte van CB had ik een vrij stugge organisatie verwacht, maar leuk om inmiddels te merken dat het tegendeel bewezen is. De lijnen zijn kort en de betrokken collega’s gedreven, hierdoor wordt er snel geschakeld. Alles vanuit het klantbelang en er samen een succes van te maken."