Samen met Centraal Beheer

Hoe werkt dat?

Wij leveren onze diensten in samenwerking met betrouwbare partners. Zo groeien we samen verder. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek het hier.

Werk samen met Centraal Beheer

Met ons samenwerken kan op verschillende manieren. We werken samen met startups, ondernemers, corporaties en innovatie-experts. Word bijvoorbeeld partner van 1 van onze diensten. Of doe mee met ons affiliateprogramma.

Samenwerken met Centraal Beheer

Levert uw bedrijf een dienst die past bij Centraal Beheer? Of wilt u op een andere manier samenwerken? Neem contact met ons op!
  • Word partner van onze dienst(en)
  • Werk samen met ons innovatielab Lab55
  • Test en onderzoek nieuwe oplossingen in de markt
Neem contact op

Doe mee met ons affiliateprogramma

Het werkt simpel. Meld u aan en vertel de wereld over onze diensten. Dat kan via al uw online kanalen, bijvoorbeeld uw website of social media. 

  • U krijgt een vaste vergoeding per lead
  • Keuze uit een breed dienstenaanbod
  • Eenvoudig gebruik van bestaand promotiemateriaal
Neem contact op

Onze partners over Centraal Beheer

René Pie

Klimaatmissie Nederland

“Het is altijd een prettige samenwerking met Centraal Beheer: informeel, respectvol en zeer fijn direct contact. Ze hebben het lef en durf. En we leren samen. Dat is mooi om te zien, we vinden elkaars krachten door te doen.”

Milan van der Meulen

Soly

“De samenwerking met Centraal Beheer is enorm prettig. Vanuit een gemeenschappelijke voedingsbodem om de beste oplossing voor de klant te creëren zijn we écht samen bezig om constant te verbeteren. Dit alles vanuit een gelijkwaardige relatie.”

Wouter Donderwinkel

Takkenkamp

"Vanwege de grootte van CB had ik een vrij stugge organisatie verwacht, maar leuk om inmiddels te merken dat het tegendeel bewezen is. De lijnen zijn kort en de betrokken collega’s gedreven, hierdoor wordt er snel geschakeld. Alles vanuit het klantbelang en er samen een succes van te maken."