Onze schadeherstellers

Zij staan altijd klaar voor onze klanten

Dag in, dag uit helpen wij duizenden klanten. Dat doen wij niet alleen. We hebben een netwerk van meer dan 1.000 schadeherstellers, verspreid door het hele land. Dit zijn allemaal vakmannen en -vrouwen. Zij zorgen ervoor dat grote en kleine schades meer dan opgelost worden.

Honderden bedrijven helpen dagelijks onze klanten

Wij zorgen dat onze klanten overal in het land snel en goed geholpen worden. Daarom werken wij samen met honderden gekwalificeerde schadeherstellers voor auto-, caravan- en camperschades. En bijna 400 autoruitherstelbedrijven. Klanten kunnen hun vervoersmiddel rechtstreeks naar een hersteller brengen. Maar ook via zo’n 1.000 aangesloten autodealers.

Ook bij schade aan woningen en spullen

Heeft een klant schade in of aan zijn huis? Ook dan komen onze partners in actie. We werken samen met bouwbedrijven, dakherstellers, glaszetters en vloerbedrijven. Maar ook met schoonmaakbedrijven, verhuisbedrijven en ‘spot‑repair’, bedrijven die bijvoorbeeld meubels kunnen repareren.

Met veel herstellers werken we al jarenlang samen

Kwaliteit, klantgerichtheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid staan voorop. Het helpt dan dat we vaak al jarenlang samenwerken. Centraal Beheer is samen met onder andere Avéro, FBTO en Interpolis onderdeel van Achmea. Samen onderhouden we de relaties met ons netwerk.

Een Groene Duim voor onze beste herstellers

Na een schade vragen wij onze klanten wat zij van de dienstverlening van onze herstellers vinden. Veel klanten zijn zeer tevreden over onze herstelbedrijven. De best presterende bedrijven zetten wij elk jaar in het zonnetje. Afgelopen jaar waren dat 19 bedrijven: 10 auto-, 4 caravan- en 5 woningherstelbedrijven. Zij kregen allemaal een 9 of hoger als rapportcijfer van onze klanten. Dat vieren we graag met een Groene Duim. Een speciale trofee van Centraal Beheer voor onze partners. Maar de mooiste prijs blijft natuurlijk ‘het duimpje omhoog’ van onze klanten!

Interesse om samen te werken?

Heeft u interesse om samen te werken met Centraal Beheer en de andere merken van Achmea? Stuur een mail naar: inkoop.netwerkbeheer@achmea.nl. Wij nemen dan contact met u op.