Overzicht schadeherstelbedrijven

Uw auto snel weer gerepareerd

Schade aan uw auto is al vervelend genoeg. Maar via ons uitgebreide netwerk van schadeherstellers en dealerservicepunten wordt u snel en vakkundig geholpen. Wij hebben met hen afspraken gemaakt over de kwaliteit, service en de prijs. Zo heeft u geen gedoe, maar wel de garantie van topkwaliteit en klanttevredenheid bij een reparatie. Er is er altijd een bij u in de buurt. U bent snel weer onderweg.

Heeft u schade aan uw auto?

Meld eerst uw schade 

U hoort van ons hoe de schade opgelost zal worden. Daarna kiest u zelf een schadeherstelbedrijf uit ons netwerk. U kunt uw schade op 3 manieren melden:

Zoek een schadeherstelbedrijf uit ons netwerk

Hieronder vindt u de 6 dichtstbijzijnde schadeherstelbedrijven waarmee wij samenwerken. Uw auto wordt hersteld met originele onderdelen en u heeft 4 jaar FOCWA en BOVAG garantie op de reparatie. 

Gaat u naar een schadehersteller buiten ons netwerk? Dan betaalt u een extra eigen risico van € 600,-.

Wij betalen de rekening

U hoeft geen geld voor te schieten. Wij betalen de rekening direct aan de hersteller. Heeft u gekozen voor een eigen risico? Dan ontvangt u van de hersteller alleen een rekening voor het eigen risico. Bij een WA+ Beperkt Casco en All Risk Autoverzekering krijgt u vervangend vervoer. Of u kunt kiezen voor de haal- en brengservice.

Tips en inspiratie uit ons magazine

EHBA: Eerste Hulp Bij Autoproblemen

Daar staat u dan. Met een auto die het niet meer doet. Wat nu? Pechhulp inschakelen is niet altijd nodig. Bij deze 7 problemen kunt u zelf iets doen.

Een kijkje onder de motorkap van RoadGuard

Ronkende service en goede hulp, dat is waar pechhulpdienst RoadGuard voor staat. Precies daarom werkt Michel van Kempen voor RoadGuard. ‘Op pech heb je meestal geen invloed, op hoe je geholpen wordt wel’.

Wanneer wordt de meeste autoschade gemeld?

Elke dag melden onze klanten autoschades. Op sommige dagen veel meer dan op andere dagen. Hoe komt dat? Die vraag beantwoordt onze verkeerspsycholoog.