Uw beleggings­verzekering bij Centraal Beheer

We leggen graag aan u uit hoe het werkt

Sinds 2013 verkopen wij geen beleggings­verzekeringen meer. Op deze plek kunt u informatie over uw beleggings­verzekering vinden.
afbeelding beleggingsverzekering

Actuele koersinformatie

Meer informatie over uw koersen kunt u vinden op de site van Achmea Investment Management.
Naar koersinformatie

Controleer uw beleggings­verzekering

U wilt dat uw beleggings­verzekering op de einddatum een bepaald bedrag uitkeert. Dit bedrag is uw beleggingsdoel. Het kan zijn dat u uw beleggingsdoel niet haalt. Bijvoorbeeld door tegenvallende beleggingsresultaten. Het is daarom belangrijk om regelmatig te controleren of u uw beleggingsdoel nog haalt. En of uw verzekering nog past bij uw wensen en verwachtingen. Daar helpen we u graag bij. Door u inzicht te geven in hoe u ervoor staat en in wat u kunt doen.
Ga dan naar Denkvooruit en log in om te zien hoe het gaat met beleggings­verzekering. U doorloopt 4 stappen om te controleren hoe u ervoor staat en welke mogelijkheden u heeft om de verzekering aan te passen. U kunt ook zien welke gevolgen de aanpassingen hebben voor uw verzekering.

U kreeg de inlogcodes voor Denkvooruit van ons per brief. Heeft u geen inlogcodes (meer)? Bel dan met Achmea Verzekering Service op nummer (055) 579 80 15. Zij helpen u graag verder.
De pandhouder heeft dan het 1e recht op de uitkering. U heeft bij wijzigingen op een verpanding ook altijd de toestemming nodig van uw pandhouder. Als uw beleggings­verzekering is gekoppeld aan een hypotheek, is deze ook altijd verpand aan de hypotheek­verstrekker.