Duurzaam woongemak

Bespaar op uw energierekening

Doe de scan

Verduurzamen met Centraal Beheer? Komt goed!

Met onze diensten nemen wij u veel werk en zorgen uit handen bij het verduurzamen van uw huis. Ook als u geen klant bent van Centraal Beheer. Geen gedoe, wel zo makkelijk. Houdt u ‘energie over’ voor leuke dingen.

Van het eerste persoonlijke advies tot en met de monteurs bij u thuis voor de installatie: wij zorgen dat het goed komt. Dankzij onze eigen experts, onze uitstekende klantenservice en onze betrouwbare installatiepartners. En ook dit: toch niet helemaal tevreden? Dan zetten we nog een extra stapje voor u. Alles voor een oplossing.

Ook interessant

Zonnepanelen verzekeren

Uw zonnepanelen zijn een waardevolle aankoop. Als er iets gebeurt, wilt u goed verzekerd zijn. Dat kan met uw opstalverzekering.

Zonnepanelen op dak

Salderingsregeling

Als u meer stroom opwekt dan u verbruikt, krijgt u een vergoeding als u die stroom terug levert aan het stroomnet. Dat heet salderen.

""

Natuurvriendelijk isoleren

Bent u van plan om uw huis te isoleren? Houd dan rekening met vleermuizen en vogels. Natuurvriendelijk isoleren biedt uitkomst.

Bekijk de mogelijkheden voor uw huis

Wilt u uw huis verduurzamen, maar weet u niet waar te beginnen? Doe dan eerst de scan. U beantwoordt een aantal vragen en krijgt meteen een overzicht van de mogelijkheden voor uw huis.