ISDE-subsidiehulp

Bereken uw subsidie en vraag meteen aan

Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunt u subsidie krijgen als u uw woning verduurzaamd heeft. Benieuwd hoeveel subsidie u kunt krijgen? Bereken het gemakkelijk en vraag de subsidie meteen aan.

Uw subsidie in 3 stappen geregeld

Bereken uw subsidie

Bekijk en bewaar het resultaat

Subsidie aanvragen? Regel het meteen

Handige tips en informatie

Lees meer informatie over isoleren met subsidie

ISDE-Subsidiehulp

Heeft u recht op subsidie? Onze partner helpt u met de aanvraag. Voor € 85,- nemen zij u het werk uit handen. U betaalt achteraf en alleen bij succes.

Subsidie voor woningeigenaren

Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunt u overheidssubsidie aanvragen. Voor isolatie, een zonneboiler, een warmtepomp en aansluiting op een warmtenet.

Uw woning isoleren

Woningisolatie heeft veel voordelen. Het verlaagt uw energierekening, biedt meer wooncomfort én uw woning wordt meer waard. Wij deden het voorwerk en kozen een betrouwbare partner voor u.

Het gemak van Centraal Beheer

Uw huis is belangrijk. Het is de plek waar u zich thuis voelt. Wij helpen u graag om van uw huis een comfortabel en duurzaam thuis te maken. Niet alleen met verzekeringen en financiële producten, maar ook met tips, informatie en oplossingen die u verder helpen. Zoals onze Leef Hypotheek, Klushulp, Duurzaam Woongemak en de ISDE-Subsidiehulp.
Subsidie berekenen