Juridische Hulp

Juridisch advies voor een vast bedrag


  • Binnen 1 werkdag contact met een onafhankelijk jurist
  • Vaste lage tarieven
  • Geen rechtsbijstandverzekering nodig
Heeft u bij ons een Rechtsbijstandverzekering en heeft u juridische hulp nodig? Neem dan contact op met Achmea Rechtsbijstand via 088-4623720.

Onze juristen staan voor u klaar

U wilt natuurlijk lekker leven, wonen en werken. En als er een keer iets mis gaat, wilt u dat zo snel mogelijk oplossen. Komt u er zelf niet uit en heeft u geen verzekering voor juridisch advies? Dan staan onze juristen meteen voor u klaar. Zonder wachttijd. Of het nu gaat om consumentenzaken, problemen met uw woning, werk of in het verkeer. Onze juristen geven u graag persoonlijk advies. Ook als u geen klant bent van Centraal Beheer. De jurist luistert naar u, verdiept zich in uw situatie en stelt uw belang altijd voorop. Lees meer over de situaties waarbij de jurist u kan helpen.

Heeft u bij ons een Rechtsbijstandverzekering en heeft u juridische hulp nodig? Neem dan contact op met Achmea Rechtsbijstand via 088-4623720.

Consumentenzaken

Problemen met online aankopen, garantie van producten of de service van uw energieleverancier, provider of bank.

Wonen

Discussie over bijvoorbeeld de aankoop of verkoop van uw huis. Of gedoe met uw huurder, verhuurder, aannemer, hovenier of buren.

Werken

Conflict op uw werk? Ontslag, ziekte, discussie over salaris of een vaststellingsovereenkomst ontvangen? Onze juristen denken met u mee.

Verkeer

Onze juristen staan voor u klaar. Bijvoorbeeld bij discussie over de levering of reparatie van uw auto. Of over de schuldvraag na een aanrijding.

Hoe werkt Juridische Hulp?

We vinden het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij onze juristen. En dat de jurist al een beeld heeft van uw situatie. Daarom starten we altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens het gesprek vertelt u de jurist meer over het probleem dat speelt. En de jurist vertelt u wat hij voor u kan betekenen. Na het gesprek beslist u of en hoe u verder wilt om uw probleem op te lossen.

De jurist vraagt u alle informatie op te sturen, zodat hij die grondig door kan nemen. Hij geeft u inzicht in uw kansen. En advies over wat de beste stappen zijn om te nemen. Natuurlijk helpt de jurist u daarbij. Bijvoorbeeld met het schrijven van een brief naar de tegenpartij. Voor 95% van de mensen is dit persoonlijke juridische advies voldoende om er samen uit te komen. 

Is er toch meer nodig? Dan bespreekt u samen met de jurist wat de vervolgstappen kunnen zijn.
Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. Van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Heeft u bij ons een Rechtsbijstandverzekering en heeft u juridische hulp nodig? Neem dan contact op met Achmea Rechtsbijstand via 088-4623720.