Vakantieauto via Centraal Beheer
€45
Vanaf €45 per dag

Vakantieauto huren

Zonder zorgen vanuit Nederland op vakantie met een huurauto 

 • Heldere voorwaarden en duidelijke prijzen
 • Tripmanager zoekt voor u een auto in de buurt
 • Een laag Eigen Risico en extra vrije kilometers
Voor deze dienst werken wij samen met Tripmanager. Via hen maakt u een reservering bij een aangesloten autoverhuurder. U sluit de huurovereenkomst direct met de autoverhuurder.
Wilt u vanuit Nederland op autovakantie, maar heeft u niet de (juiste) auto om mee te reizen? Wij helpen u samen met onze partner Tripmanager zorgeloos op weg met een Vakantieauto! Bijvoorbeeld als uw elektrische auto onvoldoende bereik heeft om op uw vakantiebestemming te komen. Of als u zelf geen auto heeft, maar er toch tijdelijk 1 wilt gebruiken.

De voordelen van het Vakantieauto Pakket via Centraal Beheer

U wilt zorgeloos op vakantie en geen financiële verrassingen achteraf. Daarom stelden wij samen met de autoverhuurders het Vakantieauto pakket samen. Boekt u de auto via Centraal Beheer? Dan huurt u áltijd met dezelfde, transparante voordelen. 

Vakantieauto vinden

Vind makkelijk een passende vakantieauto

Onze partner Tripmanager zoekt voor u een comfortabele Vakantieauto bij een verhuurder in de buurt. Met extra veel vrije kilometers en een laag Eigen Risico. U hoeft alleen uw wensen door te geven.

Vakantieauto_pechhulp

Huren met heldere en aantrekkelijke voorwaarden

Met de Vakantieauto gaat u goed verzekerd op pad. En met 24/7 Pechhulp komt u snel mogelijk in de vakantiestemming. Ook extra bestuurders zijn meeverzekerd. Zo kunt u elkaar op tijd afwisselen achter het stuur.

Vakantieauto trekhaak

Meer dan een auto

Heeft u wat extra ruimte nodig voor de bagage van de kinderen? Of reist u met een aanhanger? Boek dan handige accessoires bij. Kies voor een trekhaak, dakkoffer of winterbanden. Tripmanager helpt u zoeken naar de juiste oplossing.

In 5 stappen vanuit Nederland op weg met uw Vakantieauto

Wij maken de zoektocht naar een passende Vakantieauto extra makkelijk voor u! Geen lange lijsten met auto’s op verschillende locaties om uit te kiezen. Maar een keuze uit 3 opties: een stadsauto, stationwagen of SUV. Kies het soort auto dat bij uw vakantie past en zie meteen het huurbedrag voor uw vakantieperiode.
Met uw aanvraag gaat onze partner Tripmanager voor u op zoek naar een passende huurauto bij u in de buurt. En zet uw aanvraag door naar de autoverhuurder.
U ontvangt binnen een werkdag een mail met de bevestiging en details van uw reservering. Vanaf dit moment is uw Vakantieauto definitief gereserveerd.
Bij het ophalen van de auto wordt u gevraagd om de borg te voldoen. De hoogte van de borg is de totale huurprijs plus de hoogte van het Eigen Risico. U kunt de borg betalen met pin of creditcard.
Instappen en wegwezen maar! Mocht u onderweg tegen problemen aanlopen, dan staat er 24 uur per dag Pechhulp voor u klaar. Als u helemaal uitgerust terugkomt van uw vakantie, levert u de huurauto weer in bij de autoverhuurder. Zijn er geen schades? Dan krijgt u uw Eigen Risico terug.

Het aanbod Vakantieauto's

Vakantieauto Opel Corsa

Stadsauto

Een Opel Corsa, Renault Clio of VW Polo bijvoorbeeld. Vanaf €45,- per dag.

Vakantieauto Ford Focus

Stationwagen

Een Kia Ceed Station, Renault Megane Station of Ford Focus Station bijvoorbeeld. Vanaf €58,- per dag.

Vakantieauto Nissan Qashqai

Medium SUV

Een Nissan Qashqai, Peugeot 3008 of Kia Sportage bijvoorbeeld. Vanaf €68,- per dag.

Waarom een vakantieauto

Een vakantieauto kan soms handig zijn. Ook als u zelf een (elektrische) auto heeft. Past de Vakantieauto via Centraal Beheer bij u?

Past wel bij u

 • Als u tijdens uw reis geen tijd wilt verliezen aan het laden van uw elektrische auto.
 • Als u in uw huidige auto te weinig ruimte heeft voor alle vakantiegangers of bagage.
 • Als u nu geen auto heeft, maar toch graag met de auto op vakantie gaat.

Past niet bij u

 • Als u het geen probleem vindt om onderweg (lang) te wachten bij een laadpaal.
 • Als uw eigen auto al groot genoeg is voor de tentstokken, afwasbak en extra koffer van uw partner.
 • Als u liever met het vliegtuig of een ander vervoersmiddel op vakantie gaat.

Veelgestelde vragen

Voor deze dienst werken wij samen met onze partner Tripmanager. Via hen maakt u een reservering bij een aangesloten autoverhuurder. U sluit de huurovereenkomst direct met- en volgens de Algemene Voorwaarden van- de autoverhuurder. Wij ontvangen een vergoeding van Tripmanager voor de bemiddeling. 

Het is niet altijd gemakkelijk om een passende vakantieauto bij u in de buurt te vinden. Ook heeft iedere autoverhuurder haar eigen voorwaarden. Hierdoor ziet u misschien al snel door de bomen het bos niet meer. Wij helpen u graag, zodat u zonder zorgen over de kleine lettertjes op weg kunt.

 

Daarom werken wij samen met Tripmanager, specialist in autoverhuur. Door samenwerkingen met gerenommeerde autoverhuurders als Hertz, Autohopper en Inqar zorgt Tripmanager voor een landelijke dekking. Ook gelden bij de Vakantieauto via Centraal Beheer áltijd dezelfde, transparante voordelenen eerlijke prijzen. Bij welke verhuurder u de auto ook huurt! Deze vindt u in Het Vakantieauto Pakket.

 

U sluit voor de huur van een Vakantieauto een overeenkomst met de autoverhuurder. Daarbij gelden de algemene voorwaarden van de autoverhuurder.

Om u fijn op weg te helpen, hebben wij een voordelig Vakantieauto Pakket samengesteld. Zo zorgen we ervoor dat de voorwaarden voor het huren van een Vakantieauto altijd gelijk zijn. Bij welke autoverhuurder u de auto ook huurt. Zo kunt u altijd profiteren van extra vrije kilometers, een laag Eigen Risico en 24/7 Pechhulp.

 

U leest meer over de verzekering, het Eigen Risico, Pechhulp, vrije kilometers, etc. in Het Vakantieauto Pakket

De aangesloten Autoverhuurders hebben de huurauto altijd WA-verzekerd. Binnen deze verzekering is alle schade gedekt die met de gehuurde auto aan derden wordt veroorzaakt. Ook is alle niet-verhaalbare schade aan de huurauto gedekt, tenzij er opzet in het spel is natuurlijk. Hier geldt een Eigen Risico voor.

 

Ook is de auto verzekerd tegen diefstal, zolang u de sleutel nog bij u heeft. En zijn u en inzittenden verzekerd in geval van letsel bij een verkeersongeval.

 

Alle verzekeringen worden aangeboden door de autoverhuurder en zijn inbegrepen in het huurtarief. Meer informatie over deze verzekeringen bekijkt u in Het Vakantieauto Pakket

Niet-opzettelijke schade aan het gehuurde voertuig is gedekt door de verzekering van het autoverhuurbedrijf. Bij schade aan het gehuurde voertuig geldt een Eigen Risico van €750,- per schadegeval. Ook kunt u ervoor kiezen om uw Eigen Risico te verlagen. Voor maar €8,50 per dag verlaagt u het Eigen Risico naar €350,- per schadegeval.

Als u onderweg pech krijgt, dan staat er 24 uur per dag Pechhulp voor u klaar. Zij helpen u kosteloos weer op weg. Of brengen uw auto naar de dichtstbijzijnde dealer voor reparatie. Kunnen zij uw auto niet binnen 2 werkdagen repareren? Dan krijgt u vervangend vervoer. 

Zowel u als 3 extra medereizigers mogen de auto besturen. Alle bestuurders moeten minimaal 21 jaar oud zijn en 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Het is de huurder verboden om de auto door anderen dan de aangemelde bestuurders te laten besturen.

Met het Vakantieauto Pakket via Centraal Beheer krijgt u extra veel vrije kilometers per dag. Veel huurauto’s worden verhuurd inclusief 100 vrije kilometers per dag. In het Vakantieauto Pakket verdubbelen wij deze vrije kilometers naar 200 kilometer per dag! Dat betekent dat u voor een vakantie van 14 dagen maar liefst 2800 vrije kilometers rijdt. Heeft u bij terugkomst toch meer kilometers gereden? Dan betaalt u een bedrag per extra gereden kilometer. De vrije kilometers en prijs per extra kilometer wordt duidelijk aangegeven bij het reserveren op het Verhuurplatform van Tripmanager.
De Vakantieauto kunt u al huren vanaf 7 huurdagen. Het maximumaantal te huren dagen is 29 dagen. Heeft u de huurauto langer nodig? Vraag bij de medewerkers van Tripmanager naar de mogelijkheden.
Bij het ophalen van de auto vraagt de autoverhuurder om borg te betalen. De hoogte van de borg is de totale huurprijs plus de hoogte van het Eigen Risico. U kunt de borg betalen met pin of creditcard. Let op dat de betaalpas waarmee u de borg betaalt op naam van de huurder staat.
U kunt uw reservering tot 48 uur voor de afgesproken ophaaldag en -tijd kosteloos annuleren. Daarna brengt de autoverhuurder een No Show Fee van €75,- in rekening.

Met de Vakantieauto via Centraal Beheer kunt u op vakantie naar Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Portugal, Spanje en Zwitserland.

Ook kunt u op vakantie naar Finland, Noorwegen en Zweden, behalve in de periode tussen 1 oktober en 1 april. Dit komt door de extreme winterse omstandigheden in deze landen. 

Als u de auto ophaalt bij de autoverhuurder, dan wordt u gevraagd het volgende mee te nemen:

 • Een betaalpas (pin of creditcard) waarmee u de borg kunt betalen. De betaalpas waarmee u de borg betaalt moet op naam van de hoofdhuurder staan.
 • Rijbewijs van de hoofdhuurder.
 • Rijbewijs van eventuele extra bestuurders.

Wilt u uw aanvraag inzien of annuleren? Dat kan direct in uw eigen account bij Tripmanager.

Voor al uw vragen en/of klachten over het reserveren van de juiste auto belt u met de medewerkers van Tripmanager via +31 88 9 34 34 26. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 – 18:00 en op zaterdag tussen 8:00 – 12:00. Of stuurt u een e-mail naar team@tripmanager.nl.

Heeft u vragen over uw bevestigde reservering? Dan kunt u natuurlijk ook altijd rechtstreeks contact opnemen met de verhuurder. Het telefoonnummer vindt u op de reserveringsbevestiging en op het verhuurplatform van Tripmanager.