Overstappen verzekering: Overstaphulp

Wij helpen u graag

Fijn dat u een nieuwe verzekering bij ons wilt afsluiten. Denkt u eraan om uw huidige verzekering bij een andere verzekeraar op te zeggen? Wij helpen u graag. 

Gemakkelijk en snel

Via opzeggen.nl regelt u gemakkelijk en snel een opzegbrief. Selecteer uw huidige verzekeraar en vul de gegevens in van de verzekering die u wilt opzeggen. U vindt de gegevens op de polis van uw huidige verzekering. Uw gegevens komen automatisch in een opzegbrief te staan. U kunt de opzegbrief opslaan en direct versturen. 

Houd in de gaten of u een bevestiging ontvangt van uw huidige verzekeraar

U krijgt meestal binnen enkele werkdagen een bevestiging van uw huidige verzekeraar. In de bevestiging staat de datum waarop uw verzekering stopt.
Direct naar overstaphulp

Veelgestelde vragen over overstappen

Veel verzekeringen zijn dagelijks opzegbaar. Dit kunt u op uw polisblad, voorwaarden of op de website van uw verzekeraar terugvinden.

Sommige verzekeringen zijn verplicht. Zoals een WA verzekering voor uw auto. Zorg ervoor dat Centraal Beheer uw aanvraag voor een autoverzekering heeft goedgekeurd, voordat u de oude autoverzekering opzegt. Zodat u niet onverzekerd de weg op gaat. 

U kunt onze verzekeringen per dag opzeggen. Zonder opzegtermijn.
U heeft recht op korting als u werkt bij een bedrijf waarmee wij afspraken hebben. Of als u lid bent van een ledenorganisatie. De korting geldt ook voor uw partner. En voor uw kinderen, als zij bij u wonen, jonger zijn dan 27 jaar en zelf geen werkgever hebben. Bent u met pensioen? Dan kunt u gebruik blijven maken van de korting via uw laatste werkgever. Bekijk of u korting kunt krijgen
Bekijk al onze verzekeringen. Naast verzekeringen kunt u bij ons ook terecht voor hypotheken, beleggingsproducten, spaarrekeningen, pensioenen en diensten. Wij bieden u zekerheid en veel gemak. Op allerlei gebieden. En helpen u verder. Of u nu al klant bij ons bent of niet.