test

Auto-Abonnement

Flexibel elektrisch rijden

  • Uw auto direct uit voorraad leverbaar
  • Maandelijks uw abonnement pauzeren of opzeggen
  • Zorgeloos elektrisch rijden, zonder lang leasecontract
We werken samen met Athlon. Voor het abonnement sluit u een overeenkomst met hen. Centraal Beheer bemiddelt hierin.

Wat is het Auto-Abonnement?

Met het Auto-Abonnement stapt u al binnen een paar dagen in uw nieuwe elektrische auto. U krijgt een flexibel abonnement dat u maandelijks kan pauzeren. U betaalt dus alleen voor de maanden dat uw auto op de stoep staat. Wilt u wisselen van auto? Dat is geen probleem. Anders dan bij leasen. Heel flexibel dus! En dat allemaal zonder een BKR-registratie. Wij werken samen met Athlon. Dé specialist op het gebied van mobiliteit. Zij regelen alles voor uw Auto-Abonnement. Gemakkelijk en persoonlijk.

Verschil tussen het Auto-Abonnement en private of zakelijk leasen

We helpen u graag op weg met het vergelijken van het Auto-Abonnement en private of zakelijk leasen. Een vinkje laat zien wat u bij het abonnement of leasen krijgt. En met het kruisje ziet u wat er niet bij zit. Voorbeeld: bij allebei betaalt u maandelijks een vast bedrag. En alleen bij het Auto-Abonnement kunt u maandelijks veranderen van auto.

Auto-Abonnement

Private of zakelijk leasen

Zonder BKR-registratie
In een paar dagen uw bolide op de stoep
Maandelijks pauzeren
Flexibel contract
Maandelijks veranderen van auto kan
Alleen betalen voor de maanden die u rijdt
Maandelijks een vast bedrag
Met: verzekering, onderhoud, wegenbelasting. Dus geen onverwachte kosten

Top 5 veelgestelde vragen

Voor een vast bedrag per maand rijdt u een gloednieuwe elektrische auto of een elektrische occasion. U betaalt zelf voor het laden en mogelijk voor verkeersboetes. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken over extra kosten. Dit is voor u geregeld:
  • Onderhoud, reparaties en APK-keuring
  • Allriskverzekering
  • Vervangend vervoer
  • 24/7 pechhulp in Nederland en Europa
  • Wegenbelasting

1. Bekijk de ruime keuze aan elektrische auto’s. Enthousiast? Vraag dan uw auto aan.

Heeft u al een kijkje genomen in het uitgebreide aanbod aan elektrische auto’s? We hebben alle beschikbare auto’s voor u op een rij gezet. U ziet ook gelijk wat het kost. Het abonnement aanvragen gaat gemakkelijk. Laat uw gegevens achter en wij regelen de rest.

2. Uw gegevens worden gecontroleerd. Zoals uw ID-gegevens en uw betaalgeschiedenis. Alles in orde? U ondertekent het contract als u akkoord bent

Voordat u een contract kan ondertekenen laten wij een aantal gegevens van u controleren. Zoals uw ID-gegevens en uw betaalgeschiedenis. Zodra alle controles goed zijn afgerond ontvangt u uw Auto-Abonnement contract van onze partner Athlon. Als u akkoord bent mag u deze digitaal ondertekenen. En goed nieuws is dat u geen BKR-registratie krijgt.

3. Kies een elektrische auto in uw persoonlijke digitale omgeving van het Auto-Abonnement. Deze staat dan binnen een paar dagen op de stoep. Gefeliciteerd en instappen maar!

U krijgt toegang tot uw persoonlijke digitale omgeving van het Auto-Abonnement. In deze omgeving kiest u uw auto. Deze staat binnen een paar dagen op de stoep. Gefeliciteerd! Oh ja, wilt u een keer wisselen van auto of een maand pauzeren? Geen probleem. U regelt het allemaal gemakkelijk in uw eigen persoonlijke omgeving van het Auto-Abonnement. Instappen maar!

Voor de uitvoering van de dienst Auto-Abonnement sluit u een overeenkomst met onze partner Athlon en onder hun voorwaarden. Zij zijn dé specialist op het gebied van mobiliteit. Wij bemiddelen hierin door u met Athlon in contact te brengen. Athlon regelt alles voor uw Auto-Abonnement. Zoals het aanvraagproces, contract, service en betaling. Gemakkelijk en persoonlijk.
Een belangrijk verschil is dat u bij het Auto-Abonnement geen BKR-registratie krijgt. Verder krijgt u bij het Auto-Abonnement een kort contract en bij lease krijgt u vaak een contract voor meerdere jaren.
Ook kunt u bij het abonnement maandelijks pauzeren. En betaalt u alleen voor de maanden dat u de auto heeft.
Meer weten over de verschillen tussen het Auto-Abonnement en lease? Lees hier alle verschillen met lease en de voordelen van het Auto-Abonnement.

Nee, u krijgt u geen BKR-registratie. Het maakt niet uit of u privé of zakelijk rijdt. Dat betekent dat dit abonnement u niet in de weg zit om andere leningen af te sluiten. Zoals voor het kopen van een huis.

Stel gerust uw vraag

We zijn er voor u!

Het Auto-Abonnement aanvragen

Bekijk alle beschikbare auto’s en kies uw auto met abonnement.

We werken samen met Athlon. Voor het abonnement sluit u een overeenkomst met hen. Centraal Beheer bemiddelt hierin.