test

Auto-Abonnement

Elektrisch rijden zonder vast contract 

 • Flexibel elektrisch rijden: wissel eenvoudig van auto
 • Inclusief reparaties, verzekering, pechhulp en vervangend vervoer
 • Het abonnement kan maandelijks gepauzeerd of opgezegd worden
We werken samen met Athlon. Het abonnement sluit u met hen af. Centraal Beheer bemiddelt hierin. 

Wat is het Auto-Abonnement?

Met het Auto-Abonnement rijdt u voor een vast bedrag per maand in een elektrische auto. Het verschil met leasen is dat u geen lang contract afsluit. En rijdt u of uw medewerker liever in een andere auto? Dan wisselt u de auto gemakkelijk om voor een ander model.

Kenmerken van het Auto-Abonnement:

 • U kunt het abonnement iedere maand pauzeren of opzeggen.
 • U wisselt gemakkelijk uw elektrische auto om voor een ander model.
 • Bij pech kunt u dag en nacht op hulp rekenen. Waar u ook bent.
 • Het abonnement is inclusief onderhoud, reparaties, verzekering, wegenbelasting en vervangend vervoer.
 • U rijdt binnen 2 weken weg in een auto naar keuze. Kies uit veel verschillende merken. Bijvoorbeeld een Polestar, Tesla, Peugeot en nog veel meer!

Een breed aanbod met veel verschillende elektrische auto's

Het Auto-Abonnement biedt een brede keuze uit verschillende merken en modellen van elektrische auto's.

Bekijk de Polestar 2

Polestar 2

Bekijk de Tesla Model Y

Tesla 

Waarom het Auto-Abonnement?   

Een elektrische auto kopen is een grote investering. En bij lease zit u vaak vast aan een lang contract. Daarom biedt Centraal Beheer samen met Athlon het Auto-Abonnement aan. Geen grote investering, geen lang contract en gemakkelijk online af te sluiten. U betaalt alleen voor de maanden die u rijdt een vast maandbedrag. Dus geen inschrijfkosten, afkoopkosten of andere financiële verrassingen. 

Alle voordelen op een rij:

 • Elke maand uw abonnement pauzeren of opzeggen.
 • Vast maandbedrag zonder inschrijfkosten, aanbetaling of BKR-registratie.
 • Elektrisch rijden zonder hoge investering.
 • Inclusief onderhoud, reparaties, verzekering, wegenbelasting, 4-seizoensbanden en 24/7 pechhulp.
 • Thuis bezorgd en opgehaald.
 • Direct leverbaar.
 • Maandelijks makkelijk wisselen voor een ander model.

Hoe werkt het Auto-Abonnement?

Bekijk alvast de online showroom met het uitgebreide aanbod van elektrische auto’s. Voor ieder budget en kilometrage is er een passende oplossing.
Blij geworden? Abonneer u op het Auto-Abonnement. Daarna vult u uw bedrijfsgegevens in en vindt er een kredietcheck plaats. Dit duurt ongeveer 1 tot 2 werkdagen.
Is de kredietcheck goedgekeurd? Dan ontvangt u een e-mail met een mantelovereenkomst. U krijgt binnen 2 werkdagen, nadat wij de ondertekende overeenkomst binnen hebben, de inloggegevens van de showroom. U kunt uw droomauto bestellen uit het beschikbare aanbod en deze wordt binnen 2 werkdagen bij u afgeleverd. Gefeliciteerd, u kunt nu elektrisch rijden!
Aan het eind van de maand wordt het maandbedrag afgeschreven. En heel prettig, minder kilometers gereden dan ingeschat? Geen probleem: dit wordt verrekend als u de auto weer inlevert.

Het Auto-Abonnement voor een zzp’er of ondernemer met personeel

man met laptop en auto

Auto-Abonnement voor zzp'ers

Bent u zzp’er en wilt u kiezen of u het Auto-Abonnement privé of zakelijk afsluit? Met een Auto-Abonnement rijdt u altijd in een geschikte auto zonder vast te zitten aan een lang contract.

vrouw laadt auto op

Auto-Abonnement voor ondernemers met personeel

Heeft u personeel in dienst en wilt u meer controle over uw kosten en wagenpark? U hoeft niet langer een wagenpark te onderhouden en betaalt ook niet meer voor een stilstaande bedrijfsauto die niet gebruikt wordt. 

Dit zeggen klanten over het Auto-Abonnement

Wij vragen al onze klanten om hun mening te geven. Ook vertellen we u graag hoe we dat doen. En hoe we met deze beoordelingen omgaan. We tonen op deze pagina een selectie van de beoordelingen van klanten.

Top 5 veelgestelde vragen

Het belangrijkste verschil zit hem in de duur van het contract. Bij het Auto-Abonnement krijgt u een kort contract zonder BKR-registratie. Bij lease krijgt u vaak een contract voor meerdere jaren. Ook kunt u bij het Auto-Abonnement maandelijks pauzeren. U betaalt alleen voor de maanden dat u de auto heeft.
Ja, u krijgt een laadpas bij uw abonnement. Zodra u uw eerste reservering voor een auto plaatst, vraagt het Auto-Abonnement team een laadpas voor u aan. Deze krijgt u binnen 2 tot 5 werkdagen.
Rijdt u privé?
Het Auto-Abonnement duurt 12 maanden. Na 12 maanden kunt u het abonnement verlengen met nog eens 12 maanden. Wilt u niet verlengen? Geen probleem, uw abonnement wordt automatisch beëindigd. U kunt uw abonnement maandelijks pauzeren. U betaalt alleen de maanden en kilometers die u rijdt. Bijvoorbeeld met een maand rijden, de auto inleveren en de maand daarna weer een auto kiezen. Lekker flexibel!

Rijdt u zakelijk?
Het Auto-Abonnement sluit u af voor onbepaalde tijd. U mag het abonnement maandelijks opzeggen. En ook maandelijks pauzeren. U betaalt alleen de maanden en kilometers die u rijdt. U kunt dus een maand rijden, de auto inleveren en de maand daarna weer een auto kiezen. 

Nee, er zijn geen extra kosten zoals inschrijfkosten en afkoopkosten. U betaalt alleen het maandbedrag van het abonnement. En voor het laden van de elektrische auto. Heeft u zelf schade veroorzaakt aan de auto? Dan betaalt u wel een eigen risico. Per kalenderjaar is het eerste eigen risico € 150,- en iedere volgende schade € 300,-.
Zodra u een auto inlevert wordt de auto op schades gecontroleerd. Het resultaat van deze controle ziet u terug in het bindende innamerapport. Heeft u schades aan uw auto? En zijn deze door een ander veroorzaakt? Dan kunnen de kosten teruggevraagd worden bij de ander. Heeft u schades veroorzaakt door u zelf? Dan betaalt u een eigen risico. Dat werkt zo:

Per kalenderjaar is het eerste eigen risico € 150,- en iedere volgende schade € 300,-. Bij het vervangen van een voorruit heeft u een eigen risico van € 75,-. Zo heeft een bestuurder die meer schades rijdt meer kosten dan een bestuurder met minder schades. Wel zo eerlijk.

Stel gerust uw vraag

We zijn er voor u!

Het Auto-Abonnement aanvragen

Kies een elektrische auto, vraag het abonnement aan en kies een moment uit wanneer u uw auto geleverd wilt hebben.

We werken samen met Athlon. Het abonnement sluit u met hen af. Centraal Beheer bemiddelt hierin.