Bij WA+ Beperkt Casco of All Risk

Schade aan uw auto komt nooit goed uit. Bent u WA+ of All Risk verzekerd? Dan krijgt u bij schade of diefstal passend vervangend vervoer als de schade of diefstal verzekerd is. Zo kunt u in elk geval snel weer op weg. Bekijk hieronder in welke situaties u recht heeft op vervangend vervoer. 

Aangereden door een andere auto

Bent u aangereden en is de andere autobestuurder aansprakelijk? Als u niet meer verder kunt rijden dan regelen wij voor u een vervangende auto. Het is niet nodig om dit via de verzekeraar van de tegenpartij te regelen.

Reparatie bij een garage uit ons netwerk

Moet uw auto gerepareerd worden? Het is belangrijk dat u uw auto laat repareren bij een garage uit ons netwerk. Wij hebben met hen afspraken gemaakt over de kwaliteit, service en prijs. Er is er altijd een bij u in de buurt. U hoeft geen geld voor te schieten voor de reparatie. Wij regelen alles met de hersteller. Ook het vervangende vervoer. Wel zo gemakkelijk.

Auto total loss

Zit uw auto zo in de prak dat deze niet meer gerepareerd kan worden? Naast een vergoeding voor de auto, heeft u ook recht op vervangend vervoer. Misschien heeft u niet direct vervangend vervoer nodig en kunt u met de trein naar uw werk. Of u heeft 2 auto’s. Dan kunt u ervoor kiezen om een vergoeding van € 20,- per dag te krijgen. Zo kunt u de periode overbruggen voordat de schade wordt vergoed en u een nieuwe auto kunt kopen. 

Auto gestolen

Niets zo vervelend als wanneer uw auto plotseling weg is. Wanneer uw auto is gestolen geldt hetzelfde als bij total loss. U kunt kiezen voor een leenauto of een vergoeding van € 20,- per dag. U krijgt bij diefstal de leenauto of de vergoeding maximaal 20 dagen. Na autodiefstal gaat een wachttijd van 20 dagen in. Dat gebeurt zodat wij kunnen uitzoeken hoeveel u terug krijgt. En om de politie tijd te geven voor onderzoek. De auto kan nog ergens opduiken. Wordt uw auto na 20 dagen niet gevonden? En bent u WA+ of All Risk verzekerd? Dan krijgt u van ons de dag- of aanschafwaarde uitgekeerd.

Haal- en brengservice

Laat u de schade aan uw auto bij een garage uit ons netwerk herstellen en wilt u geen gebruikmaken van vervangend vervoer? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Wij brengen dan uw auto naar de garage. Als uw auto weer is gemaakt leveren wij deze weer bij u af.