Vervangend vervoer

Bij autoschade of diefstal

U heeft schade aan uw auto. En nu zit u zonder. Maar u moet wel naar die belangrijke afspraak. Een auto lenen? Van wie dan? Die van uw neefje met die grappige uitlaat? Daar kunt u echt niet mee aankomen. Of dat rode karretje van opa? Sorry, maar dan weet u zeker dat u te laat komt.

Bij WA+ Beperkt Casco of All Risk

Schade aan uw auto komt nooit goed uit. Bent u WA+ of All Risk verzekerd? Dan krijgt u bij ons in geval van schade of diefstal passend vervangend vervoer als de schade of diefstal verzekerd is. Zo kunt u in elk geval snel weer op weg. Heeft u schade aan alleen uw autoruit? Dan krijgt u geen vervangend vervoer. Bekijk hieronder in welke situaties u recht heeft op vervangend vervoer.

Aangereden door een andere auto

Wanneer u bent aangereden en niet meer verder kunt rijden dan regelen wij voor u een vervangende auto. Het maakt hierbij niet uit wie er aansprakelijk is.

Reparatie bij een garage uit ons netwerk

Moet uw auto gerepareerd worden? Het is belangrijk dat u uw auto laat repareren bij een garage uit ons netwerk. Wij hebben met hen afspraken gemaakt over de kwaliteit, service en prijs. Er is er altijd een bij u in de buurt. U hoeft geen geld voor te schieten voor de reparatie. Wij regelen alles met de hersteller. Ook het vervangende vervoer. Wel zo gemakkelijk.

Kiest u voor een garage buiten ons netwerk? Dan betaalt u een extra eigen risico van € 600,-. Dit komt erbij, naast uw eventuele zelfgekozen eigen risico. Ook heeft u dan geen recht op vervangend vervoer.

Auto gestolen

Niets zo vervelend als wanneer uw auto plotseling weg is. Wanneer uw auto is gestolen kunt u kiezen voor een leenauto of een vergoeding van € 20,- per dag. U krijgt bij diefstal de leenauto of de vergoeding maximaal 20 dagen. Na autodiefstal gaat een wachttijd van 20 dagen in. Dat gebeurt zodat wij kunnen uitzoeken hoeveel u terug krijgt. En om de politie tijd te geven voor onderzoek. De auto kan nog ergens opduiken. Wordt uw auto na 20 dagen niet gevonden? En bent u WA+ of All Risk verzekerd? Dan krijgt u van ons de dag- of aanschafwaarde uitgekeerd.

Haal- en brengservice

Laat u de schade aan uw auto bij een garage uit ons netwerk herstellen en wilt u geen gebruikmaken van vervangend vervoer? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Wij brengen dan uw auto naar de garage. Als uw auto weer is gemaakt leveren wij deze weer bij u af.