Voorkom blokkeren rekening

Wat regelt u bij overlijden?

Centraal Beheer geeft u een steuntje in de rug

Een dierbare is overleden. En er komt ineens van alles op u af. Wij wensen u natuurlijk veel sterkte. En we helpen u graag met dingen die moeten gebeuren.

Hier moet u aan denken

U denkt er misschien liever niet aan. Dat begrijpen we. Toch moet er na een overlijden van alles gebeuren. In deze checklists staat het belangrijkste waar u aan moet denken. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze Nabestaandendesk.

Overlijden doorgeven aan Centraal Beheer

Onze Nabestaandendesk zoekt uit welke producten de overledene bij ons heeft. Van autoverzekering tot levensverzekering. Van spaarrekening tot beleggingen, hypotheek en pensioen. En we helpen u met het regelen ervan. Bijvoorbeeld met het stopzetten of op een andere naam zetten van een verzekering als dat mogelijk is.
Overlijden doorgeven

Laat geen zorgen na

U denkt er liever niet aan. Niemand doet dat graag. En erover praten kan soms ook moeilijk zijn. Maar als u doodgaat, weet u dan wat de financiële gevolgen zijn? Zorg dat uw partner en kinderen goed achterblijven. Denk na over uw erfenis en uitvaartwensen. En kijk ook naar uw pensioen en hypotheek. Vul voor uw nabestaanden deze wegwijzer in. Dat is zo voor elkaar. Goed voor elkaar.
Hier denk ik aan