Elektrische auto laden

Laadpaal voor thuis

Voordelig en zorgeloos met een volle accu van huis

  • Persoonlijk advies op maat
  • Inclusief installatie al vanaf € 1599,- incl. btw
  • Vakkundige installatie
We werken samen met 50five. Voor de uitvoering van de dienst gaat u een overeenkomst met hen aan. Centraal Beheer bemiddelt hierin. 

Zorgeloos thuis vertrekken met een volle accu

Met een Laadpaal voor thuis vertrekt u altijd zorgeloos en met een volle accu van huis. En thuis opladen is ook nog eens voordeliger dan laden bij een openbaar laadstation! Vraag daarom snel een offerte aan voor een laadpaal voor bij u thuis. Onze gespecialiseerde partner 50five geeft u persoonlijk en vrijblijvend advies op basis van uw wensen en woonsituatie. 

Ontvang in 3 stappen een persoonlijk en vrijblijvend advies op maat

  1. Vul uw gegevens in. Onze partner 50five mailt u om de offerteaanvraag compleet te maken.
  2. Binnen 2 werkdagen ontvangt u persoonlijk advies en een offerte op maat.
  3. Gaat u akkoord met de offerte? 50five maakt een afspraak met u voor de installatie van uw laadpaal. 

Kies samen met onze partner uit deze geadviseerde laadpalen

Voor een laadpaal voor thuis kunt u kiezen uit het volgende assortiment. Dit zijn de laadpalen die onze partner adviseert. Zij helpen u graag bij uw keuze.

Alfen Eve Pro Line

Alfen Eve Single Pro

De Alfen laadpaal is een zeer uitgebreide laadpaal. De laadpaal bevat een display en ondersteunt het automatisch verrekenen van de laadsessies. En is gekozen op basis van de hoge kwaliteit. 

Wallbox Pulsar Plus

Zaptec Go

De Zaptec Go is een van de kleinste laadpalen voor bij u thuis. Hierdoor kan de laadpaal snel geïnstalleerd worden. De laadpaal is geschikt voor alle elektrische voertuigen en past de maximale laadsnelheid aan aan de capaciteit van uw auto. Onderhoud op afstand is eenvoudig en gegarandeerd door de verbinding met wifi en 4G.

EVbox Elvi

EVBox Elvi

De Elvi is een populaire laadpaal. Het heeft een mooi design en is verkrijgbaar met of zonder vaste kabel. Ook bij deze laadpaal is het automatisch verrekenen van de laadsessies mogelijk met een kleine toeslag.

Handig om te weten over Laadpaal voor thuis

Bij de aankoop van een laadpaal voor uw elektrische auto komt veel kijken. Om het u makkelijker te maken hebben we de belangrijkste weetjes op een rij gezet. 

Keuze hulp

Wij helpen u met de keuze voor een laadpaal die bij u past:

De keuze hangt vooral af van uw auto, de plek van de laadpaal en uw wensen. Onze partner helpt u met deze keuze tijdens de offerteaanvraag. Bijvoorbeeld: laden via 1-fase of 3-fase, montage tegen de muur of paal, vaste of een losse kabel, enkele of dubbele lader, off- en online laadpalen.

Kosten

Laadpaal voor thuis altijd met installatie:

Een Laadpaal voor thuis via Centraal Beheer is te koop vanaf €1.599,- incl. btw. U heeft keuze uit 3 verschillende laadpalen. De getoonde vanaf-prijzen zijn met installatie door gecertificeerde installateurs.

Voordelig laden

Thuis voordeliger laden dan bij openbare laadstations:

Thuisladen is vaak een stuk voordeliger dan laden bij openbare laadstations. Als u thuis laadt dan betaalt u het kWh-tarief dat u met uw energiemaatschappij afgesproken hebt. Op een openbaar laadstation bent u gemiddeld 41 cent per kWh kwijt. Het laden bij een snellader kost gemiddeld 60 cent per kWh.

Veelgestelde vragen

De installateur weet dankzij uw offerteaanvraag al precies waar de laadpaal geplaatst moet worden en welke werkzaamheden er nodig zijn. De installateur zorgt ervoor dat er een kabel loopt van de laadpaal naar de meterkast. Daarna zorgt de installateur voor de eventuele nodige aanpassingen in uw meterkast, zodat de laadpaal aangesloten kan worden. Het plaatsen en testen van de laadpaal is de laatste stap. De installatie van een Laadpaal voor thuis is vaak binnen 1 dag geregeld.

Zelf kunt u de installatie voorbereiden door de meterkast en de plek waar de monteur de kabels moet leggen vrij te maken.

Voor Laadpaal voor thuis werken wij samen met 50five. Een betrouwbare partner die expert is op het gebied van laadpalen. 50five biedt, net zoals Centraal Beheer, gemak. Dit doen zij door snel een volledig en persoonlijk laadplan te maken voor elke specifieke situatie, zonder gedoe. Er komt namelijk meer kijken bij het kopen van een laadstation. Denk hierbij aan goed advies over het type lader en een veilige installatie. Samen zorgt dit voor een verbetering van uw elektrische rijervaring. Onze partner 50five heeft alles onder 1 dak, zodat u 1 aanspreekpunt heeft. 
Het is niet verboden om zelf een laadpaal op eigen terrein aan te sluiten. Het is wel onverstandig om dit zelf te proberen. Met de dienst Laadpaal voor thuis bieden wij in samenwerking met 50five alleen laadpalen aan inclusief installatie door gecertificeerde installateurs. Wij willen dat u zo goed mogelijk gebruik kan maken van uw laadpaal. En we willen voorkomen dat u onnodig in gevaarlijke situaties terecht komt. 
U kunt uw laadpaal op een zuil plaatsen of bevestigen aan uw huis. Denk erover na dat uw laadkabel lang genoeg moet zijn om van het laadpunt naar uw auto te komen. Weet u niet zeker wat het handigst is voor u? Stuur dan tijdens de offerteaanvraag foto’s van uw oprit. De adviseur van 50five bekijkt deze foto’s en geeft u advies over de beste locatie voor uw Laadpaal voor thuis.
Wanneer u gaat laden verbruikt u stroom. Uw energierekening neemt daarom toe met de totaal aantal verbruikte kWh. U betaalt het kWh-tarief die u met uw energiemaatschappij afgesproken hebt.

Heeft u een koopwoning? Dan is uw laadpaal vaak verzekerd onder de opstalverzekering, zoals die van Centraal Beheer. Duurzame verbeteringen die vastzitten aan de woning of onderdeel zijn van de tuin vallen hieronder. Voorbeelden van deze duurzame verbeteringen zijn: zonnepanelen, een zonneboiler, warmtepomp, een laadpaal, een thuisaccu of een regenwater opvangsysteem.

Heeft u een huurwoning? Dan kan uw laadpaal verzekerd worden onder de inboedelverzekering. Dit valt namelijk onder huurdersbelang. We bedoelen daarmee de verbeteringen die u of de vorige huurder op eigen kosten heeft aangebracht aan de woning die u huurt.  

Ja dit kan met de laadpalen: Alfen Eve Single Pro en EVBox Elvi. Wilt u automatisch zakelijke kosten verrekenen? Dan heeft u een laadbeheerabonnement nodig. Dit abonnement zorgt ervoor dat uw geladen kWh’s automatisch naar uw werkgever gestuurd worden. U kunt dit aan de telefoon aangeven zodra u de offerte bespreekt met 50five. 
Voor de uitvoering van deze dienst sluit u een overeenkomst met 50five. Wij bemiddelen hierin door u in contact te brengen met 50five. Voor onze bemiddeling ontvangen wij een vergoeding van 50five.
Nee. Iedereen kan een laadpaal via Centraal Beheer aanvragen. U hoeft geen klant van Centraal Beheer te zijn om gebruik te maken van deze dienst.
U kunt tot uiterlijk 5 werkdagen voor installatie de aanvraag annuleren. Bel naar 50five op (040) 798 4090 van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.
Wij en onze partners proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over het antwoord op uw vraag of de afhandeling van uw klacht. Dan kunt u voor meer informatie terecht op het Europese platform voor alternatieve geschilbeslechting. Of stuur een e-mail naar duurzaamwoongemak@centraalbeheer.nl.
Ja, onze partner 50five geeft aan ons door wanneer de installatie van uw Laadpaal voor thuis heeft plaatsgevonden. Wij gebruiken deze informatie onder meer voor klantonderzoek.

Neem gerust contact op

U bereikt onze partner 50five via info@50five.com of van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur via (073) 369 0593.