Alles over opstalverzekeringen

Als u kiest voor een hoger eigen risico dan betaalt u minder premie. Bij het berekenen van uw premie kunt u zien wat dit voor u betekent. 
 
Bij onze Opstalverzekering heeft u alleen een eigen risico bij stormschade
Het eigen risico bij stormschade is € 200,-. Dit geldt niet als u stormschade heeft aan glas in ramen en deuren van uw woning.
Bekijk van tevoren of u het verzekerde bedrag voldoende vindt. Andere verzekeraars hebben geen vast bedrag en gaan uit van de waarde van de woning. Dit beschermt u tegen onderverzekering.

Met onze Opstalverzekering bent u nooit onderverzekerd
Wij kennen geen maximaal verzekerd bedrag voor uw woning. Voor schade aan planten, struiken en bomen betalen wij maximaal € 25.000,-.
U kunt de reparatie van uw schade vergoed krijgen. Of u ontvangt het verschil tussen de verkoopwaarde van de woning vlak voor en direct na de schade. Bijvoorbeeld als u de schade niet herstelt.

Wat wij vergoeden hangt af van uw situatie
Herstelt u de schade zelf? Dan betalen wij een bedrag voor materialen en een vergoeding van uw tijd. U kunt de schade ook door ons laten herstellen. Herstelt u de schade niet? Dan ontvangt u het vastgestelde schadebedrag. We betalen het verschil tussen de verkoopwaarde van de woning vlak voor en direct na de schade. In de voorwaarden leest u precies wat u verzekert met onze Woonverzekering (pdf)
Uw koopwoning is hiermee goed verzekerd. Wilt u ook de losse spullen in uw huis verzekeren? Of uw kostbare spullen buitenshuis verzekeren? Kies er dan voor om tegelijk meer woonverzekeringen af te sluiten. Bekijk onze Woonverzekeringen.
De premie hangt af van verschillende zaken. Bijvoorbeeld het type woning dat u heeft. Maar ook de dakbedekking en met hoeveel personen u samenwoont.