wooncampagne

All Risk Woonverzekering 

Minder risico met All Risk

  • Vallen en omstoten verzekerd
  • Bijvoorbeeld verf op uw vaste houten vloer
  • Goede aanvulling op uw Woonverzekeringen

Verzeker schade door vallen en stoten

Met All Risk bij uw Woonverzekering verzekert u bijna elke schade aan uw woning en de spullen in uw woning. Ook schade die u per ongeluk zelf veroorzaakt. Bijvoorbeeld als u iets laat vallen of omstoot. U kunt onze Inboedelverzekering en Opstalverzekering uitbreiden met All Risk. Dat is prettig wonen.
Consumentenbond 2022
Onze All Risk Opstalverzekering als beste uit de test van de Consumentenbond in oktober 2022. Net als onze All Risk Inboedelverzekering.

Met All Risk bij uw Inboedelverzekering verzekert u de losse spullen in uw huis

Bijvoorbeeld als u uw tablet laat vallen of een bloempot omstoot. Het eigen risico van All Risk bij uw Inboedelverzekering is standaard € 100,- per gebeurtenis. Kiest u bij uw Inboedelverzekering voor een eigen risico van € 200,-? Dan is het eigen risico van All Risk ook € 200,-.

Mijn kind heeft op het behang getekend. Ben ik hiervoor verzekerd met All Risk?

Ja. Het behang is een vast onderdeel in uw woning. Schade aan behang is verzekerd als u All Risk afsloot bij onze Inboedelverzekering.

Met All Risk bij uw Opstalverzekering verzekert u schade aan vaste onderdelen van uw woning

Bijvoorbeeld als u een pot verf omstoot op uw vaste houten vloer. Voor All Risk bij uw Opstalverzekering geldt geen standaard eigen risico. Kiest u bij uw Opstalverzekering voor een eigen risico van € 100,- of € 200,-? Dan heeft u ook bij All Risk een eigen risico van € 100,- of € 200,- per gebeurtenis.

Uw huurwoning is goed verzekerd met uw Inboedelverzekering

Kiest u voor All Risk bij uw Inboedelverzekering? Dan verzekert u ook schade die u per ongeluk zelf veroorzaakt aan onderdelen van uw woning die u of de vorige bewoner veranderde. Bijvoorbeeld een nieuwe keuken, badkamer of vaste houten vloer.

In de voorwaarden leest u precies wat u verzekert met onze Woonverzekering.

Polisvoorwaarden

U vindt de voorwaarden van uw Woonverzekering ook in Mijn Centraal Beheer.

Afschrijvingslijst

Door de jaren heen neemt de waarde van uw spullen af. Bij het uitbetalen van uw schade houden we hier rekening mee. Hoe wij dit doen? Wij leggen het u graag uit. 

Informatiedocumenten

U ziet de belangrijkste kenmerken van onze Woonverzekering in 1 oogopslag. Elke verzekeraar gebruikt dezelfde kaart met icoontjes en korte tekstjes. U kunt dus makkelijk onze Woonverzekering vergelijken.

Bedenktijd en opzegtermijn

Als u uw polis heeft ontvangen heeft u nog 14 dagen de tijd om van de verzekering af te zien. U hoeft niet te betalen en ook geen reden op te geven. Daarna kunt u uw verzekering elk moment opzeggen. U heeft bij ons geen opzegtermijn.
Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.
Bekijk en vergelijk de premie van onze Woonverzekeringen. En kies de beste verzekering voor uw situatie. U betaalt minder premie als u kiest voor een eigen risico.
Binnen 1 minuut berekend