huren

Verzekeringen voor je huurwoning

Huurt u een woning? Of gaat u binnenkort huren? Dan is het handig om een aantal verzekeringen af te sluiten. Sommige verzekeringen heeft u als huurder niet nodig. Zo hoeft u voor een huurwoning geen Opstalverzekering af te sluiten. Bekijk welke woonverzekeringen wel handig zijn als u in een huurwoning woont.

De spullen in je huis

Stel; er is brand in je huis en daardoor zijn je meubels beschadigd. Dat valt onder de Inboedelverzekering. Dat geldt voor de spullen in je huis. Bijvoorbeeld een bank, kast, laptop of schilderij. Maar ook je fiets die in de schuur staat.

De spullen buiten je huis

Verlies je buiten je AirPods of beschadig je je smartphone? Je spullen zijn buiten verzekerd tegen schade, verlies of diefstal met de Kostbaarheden Buitenshuisverzekering. Denk aan een laptop, Airpods, zonnebril en smartphone. 

Ongelukjes in en om je huis

Je zoontje roetsjt met zijn kinderfietsje langs een geparkeerde auto. Of je dochter is buiten lekker aan het voetballen. De bal vliegt per ongeluk door het raam van de buren. Ai, je wilt natuurlijk wel vrienden blijven met je nieuwe buren. Schade die jij of je kind aan (spullen van) een ander veroorzaakt is verzekerd met een Aansprakelijkheidsverzekering.

Conflicten rondom je huis of spullen die je koopt

Je vindt een webshop die voor een leuke prijs mooie tapijten aanbiedt. Je betaalt je bestelling. Maar de webwinkel levert het tapijt nooit. Of je hebt een conflict met de verhuurder. Bijvoorbeeld over de huurovereenkomst of over reparaties en onderhoud. Dan kun je rekenen op juridische hulp met de Rechtsbijstandverzekering Consument en wonen.

Je auto naast het huis

Vaak parkeer je je auto naast je huis, op je oprit of in je eigen garage. De auto verzeker je met een Autoverzekering. Je kunt kiezen uit verschillende dekkingen. Bijvoorbeeld WA, WA+ Beperkt Casco of All Risk. Je garage verzeker je met een Opstalverzekering. Als je een woning huurt, is deze verzekering vaak vanuit de verhuurder geregeld.

Ongevallen in huis, tuin, garage of oprit

Ongevallen binnen en buiten je huis verzeker je met onze Ongevallenverzekering. Je krijgt een bedrag als je blijvend invalide raakt. En je nabestaanden krijgen een bedrag als je overlijdt door een ongeval. Je kiest wie je verzekert en voor welk bedrag.

Verhuisd? Geef dan je nieuwe adres door

Ben je klant bij ons? Geef dan na een verhuizing je nieuwe adres door. En bekijk je verzekeringen. Want bij een verhuizing verandert er vaak meer dan alleen een nieuwe plek. Misschien heb je een nieuwe baan of gaat je dochter op kamers. In Mijn Centraal Beheer of onze app bekijk je je verzekering. En pas je het makkelijk zelf aan. Of bel ‘Even Apeldoorn’. Dan bekijken we samen je nieuwe situatie. En passen wij je verzekeringen daarop aan.