Persoonlijke Ongevallen­verzekering

Ongevallen binnen en buiten verzekerd

 • Een bedrag bij invaliditeit of overlijden
 • Ook voor ongevallen in het verkeer
 • Wereldwijd verzekerd
Binnen 1 minuut berekend
Met onze Persoonlijke Ongevallen­verzekering bent u verzekerd van een bedrag na een ongeval. U krijgt een bedrag als u blijvend invalide raakt. En uw nabestaanden krijgen een bedrag als u overlijdt door een ongeval. Ongevallen binnenshuis en buitenshuis zijn verzekerd, overal in de wereld. Bijvoorbeeld op het schoolplein, tijdens het sporten, in het verkeer en op vakantie. U kunt deze verzekering uitbreiden met 3 dekkingen: Tand ongeval, Medische hulp en Praktische hulp. Natuurlijk kunt u uw hele gezin verzekeren. U kiest wie u verzekert en welk bedrag u verzekert. Bij onze Persoonlijke Ongevallen­verzekering heeft u geen eigen risico.

Persoonlijke Ongevallenverzekering

U ontvangt een bedrag als u blijvend invalide raakt of overlijdt door een ongeval thuis of buiten. Bijvoorbeeld in uw tuin, garage of op de oprit. Of tijdens het sporten, in een winkel of op het schoolplein. Ook bent u verzekerd in het verkeer als voetganger, bestuurder of passagier. 

Verzekerd

 • Ongevallen in uw huis, tuin, garage en op uw oprit.
 • Ongevallen buitenshuis en in het verkeer, wereldwijd.
 • Ongevallen tijdens gevaarlijke sporten, zoals bergbeklimmen of parachutespringen.
 • Een bedrag als u blijvend invalide raakt door een ongeval.
 • Een bedrag voor uw nabestaanden als u overlijdt door een ongeval.

Niet verzekerd

 • Als u onder invloed was van alcohol, drugs, medicijnen of andere bedwelmende stoffen.
 • Als u roekeloos bent of ernstige schuld heeft aan het ongeval.
 • Zelfdoding.
In de voorwaarden leest u precies wat u wel en niet verzekert met onze Persoonlijke Ongevallenverzekering. Met het informatiedocument kunt u onze Persoonlijke Ongevallenverzekering makkelijk vergelijken.

Aanvullende dekkingen die u kunt kiezen
Met de Persoonlijke Ongevallenverzekering bent u verzekerd voor overlijden of blijvende invaliditeit. Voor medische hulp, praktische hulp of tandheelkundige zorg na een ongeluk kunt u uw verzekering uitbreiden.

U kiest zelf welk bedrag u verzekert

U kunt kiezen uit 3 bedragen voor invaliditeit en overlijden. Bent u 70 jaar of ouder tijdens de looptijd van de verzekering? Dan zijn de verzekerde bedragen de helft lager. U ontvangt het verzekerde bedrag of een deel ervan als u blijvend invalide raakt door een ongeval. Uw nabestaanden ontvangen het bedrag als u overlijdt door een ongeval.
Overlijden Invaliditeit
Keuze 1 € 5.000,- € 25.000,-
Keuze 2 € 10.000,- € 50.000,-
Keuze 3 € 20.000,- € 100.000,-

Welk bedrag wij betalen hangt af van wat u heeft en hoe ernstig het is

Soms ontvangt u het volledige verzekerde bedrag. En soms ontvangt u een deel van het verzekerde bedrag. In deze tabel ziet u hoeveel procent van het verzekerde bedrag u ontvangt als u blijvend invalide raakt door een ongeval.

Rekenvoorbeeld

Mark is verzekerd als hij blijvend invalide wordt door een ongeval voor een bedrag van € 50.000,-. Door een val van de trap kan hij 1 arm niet meer gebruiken. Volgens de tabel krijgt Mark een uitkering van € 40.000,-. Dat is 80% van het verzekerd bedrag van € 50.000,-.

Heeft u Uitkering bij ongeval op reis al verzekerd met onze Doorlopende Reisverzekering?

Met de dekking Uitkering bij ongeval op reis bent u alleen verzekerd als u op reis bent. Sluit u de Persoonlijke Ongevallenverzekering af? Dan bent u overal ter wereld verzekerd bij een ongeval. Ook thuis. U kunt Uitkering bij ongeval op reis dan gemakkelijk stoppen in Mijn Centraal Beheer.

Dit kunt u ook verzekeren

Ook minder ernstige ongelukken kunnen voor veel ongemak zorgen. Ook dan willen we u graag helpen. Kies zelf wat u nog meer wilt verzekeren.
Met Tand ongeval bent u verzekerd voor tandheelkundige zorg door een ongeluk. Goed om te weten: heeft u bij uw zorgverzekering deze dekking afgesloten? Dan heeft u deze aanvulling niet nodig. Lees meer
Deze dekking vergoedt extra zorgkosten die zelf maakt voor uw herstel na een ongeluk. Bijvoorbeeld de kosten van een fysiotherapeut of krukken. Lees meer 
Met deze dekking verzekert u de kosten voor praktische hulp die u heeft doordat u een ongeluk had. Bijvoorbeeld taxikosten of huishoudelijke hulp. Lees meer 

In de voorwaarden leest u precies wat u verzekert met onze Persoonlijke ongevallenverzekering.

Polisvoorwaarden

In Mijn Centraal Beheer vindt u de meest actuele voorwaarden van uw verzekering.

Informatiedocument

U ziet de belangrijkste kenmerken in 1 oogopslag. Elke verzekeraar gebruikt dezelfde kaart met icoontjes en korte tekstjes. U kunt dus gemakkelijk vergelijken.

Bekijk het informatiedocument


Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.