De dag van je verhuizing

De verhuiswagen is vol, de snacks voor de helpers staan klaar. Je verhuizing ligt goed op schema. Hopelijk kunnen aan het eind van de dag je voeten omhoog op de bank in je nieuwe huis. Zonder schade verhuizen lukt jammer genoeg niet altijd. Wij zetten voor je op een rij wat verzekerd is tijdens je verhuizing.

Vrienden en familie helpen met sjouwen

Handig, die extra handjes tijdens je verhuizing. Je trommelde vrienden en familie op om te helpen. Je broer stapelt 3 dozen op elkaar. Dat scheelt weer een keertje extra lopen. Halverwege rolt er 1 doos naar beneden en ligt je vaas in scherven onderaan de trap. Is dat verzekerd? Deze verhuisschade valt onder de aansprakelijkheidsverzekering van je broer. Er geldt vaak wel een maximum bedrag. Laat je de vaas zelf vallen? Dat is helaas niet verzekerd tijdens het verhuizen.

Oeps, schade onderweg…

Je rijdt misschien niet dagelijks in een zwaarbeladen bus. Wat als je onderweg een ongeluk krijgt? En je spullen raken beschadigd? Met onze Inboedelverzekering is schade onderweg verzekerd. Ook als er bijvoorbeeld schade is doordat de verhuislift of takel kapot gaat.

Een erkend verhuisbedrijf is verzekerd voor schade

Bij het inpakken kom je erachter dat je toch meer spullen hebt dan je dacht. Je schakelt een verhuisbedrijf in. Dat kan je een hoop werk schelen. Een erkend verhuisbedrijf is verzekerd voor schade die zij veroorzaken tijdens een verhuizing. Bekijk van tevoren of dit goed geregeld is. En wat de voorwaarden zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Je hebt nog spullen in 2 woningen

Je oude huis leeghalen en schoonmaken. Je nieuwe huis weer inruimen. Tijdens een verhuizing ben je vaak even in 2 huizen tegelijk bezig. En heb je ook op 2 plekken waardevolle spullen. Met onze Inboedelverzekering zijn je spullen tijdelijk op beide adressen verzekerd. Zonder dat dit iets extra’s kost. Heb je geen woonverzekering bij ons? Check dan op tijd hoe dit bij jouw verzekeraar is geregeld.

Onze tips voor een verhuizing zonder stress

Wij helpen je graag een handje bij je verhuizing. Niet met sjouwen, maar wel met tips! Bijvoorbeeld met 10 verhuistips om je op weg te helpen. En hoe je je spullen inpakt en opslaat voor de verhuizing. Of je maakt met onze hulp een persoonlijke checklist. Veel succes!