Huis kopen

Huis gekocht

Een nieuwe koopwoning. Uw grote trots en misschien wel de grootste aankoop die u ooit heeft gedaan. Dan is het fijn om te weten dat wij voor u klaar staan als er iets met uw huis gebeurt. Met onze Woonverzekeringen bent u verzekerd tegen schade door brand, inbraak, bliksem en storm. Zo geniet u met een gerust gevoel van uw nieuwe woning. 

Uw huis

Alles wat vast zit aan het huis, het huis zelf en de tuin verzekert u met een Opstalverzekering. Uw houten vloer, de muren en de leidingen vallen onder de Opstalverzekering. Maar ook bijvoorbeeld uw ingebouwde keuken, glas en de zonnepanelen op het dak.

Tijdelijk 2 adressen

Uw oude huis leeghalen en schoonmaken en uw nieuwe huis weer inruimen. Tijdens een verhuizing bent u vaak even in 2 huizen tegelijk bezig. En heeft u ook op 2 plekken waardevolle spullen. Met onze Inboedelverzekering zijn uw spullen tijdelijk op beide adressen verzekerd. Zonder dat dit iets extra’s kost. 

Juridische hulp bij conflicten

Bij een eigen huis zijn er ook problemen waar u mee te maken kan krijgen. Bijvoorbeeld als er een conflict ontstaat met de aannemer of met de vorige eigenaren. Bij een burenruzie. Of over een product dat u online kocht maar nooit heeft ontvangen. Dan is het fijn als u op juridische hulp kunt rekenen met onze Rechtsbijstandverzekering Consument en wonen.

Schade aan een ander

Uw fiets die tegen een geparkeerde auto valt of uw huisdier dat een tuinmeubel van de buren kapot maakt. U wilt de nieuwe buren natuurlijk wel te vriend houden. Sommige situaties zijn niet altijd te voorkomen. Vooral bij letselschade kan dit grote financiële gevolgen hebben. Schade die u of een gezinslid aan (spullen van) een ander veroorzaakt is verzekerd met een onze Aansprakelijkheidsverzekering. 

Veelgestelde vragen

Een Opstalverzekering wordt vaak verplicht door uw hypotheekverstrekker. Een Inboedelverzekering is niet verplicht, maar wel handig om te hebben. 
Met onze Inboedelverzekering bent u verzekerd voor schade aan uw spullen in uw huis. Bijvoorbeeld meubels, apparaten en persoonlijke bezittingen. Met onze Opstalverzekering verzekert u uw huis en alles wat daaraan vastzit. Bijvoorbeeld muren, ramen, deuren en het dak. Het is handig om beide verzekeringen bij dezelfde maatschappij af te sluiten. Zo ontstaat er bij schade geen discussie over welke verzekeraar wat moet betalen.
Een erkend verhuisbedrijf is verzekerd voor schade die zij veroorzaken tijdens een verhuizing. Check van tevoren of dit goed geregeld is. En wat de voorwaarden zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.