Reisverzekering Amerika

Onbezorgd op vakantie

Met onze Reisverzekering kunt u onbezorgd genieten van uw vakantie in Amerika. U bent verzekerd van hulp en voor onverwachte kosten op reis. Stel zelf gemakkelijk uw reisverzekering samen.

Gaat u naar Amerika op reis?

Voor uw reis naar Amerika kiest u voor een reisverzekering met Werelddekking. Deze verzekering geldt zodra u uw woning verlaat, totdat u weer terug bent van uw reis.

Let op: Medische kosten

Stel, u krijgt een ongeluk in Amerika. En u moet met spoed naar het ziekenhuis of naar een dokter. U bent in dat geval verzekerd met uw basiszorgverzekering. Die vergoedt maximaal het bedrag dat de behandeling in Nederland kost. In het buitenland is de medische hulp vaak flink duurder. Met de extra dekking Medische kosten op reis bent u goed verzekerd tegen medische kosten. U krijgt terug wat de behandeling echt kost.

Vergelijk onze Reisverzekeringen

Doorlopende Reisverzekering

  • Voor als u vaker per jaar op vakantie gaat
  • Gezin direct meeverzekeren
  • Keuze uit een aaneengesloten reisduur van 60, 180 of 365 dagen
Doorlopende Reisverzekering

Kortlopende Reisverzekering

  • Voor 1 reis of weekend weg
  • Vrienden, collega’s en familie meeverzekeren
  • Na betaling meteen verzekerd
Kortlopende Reisverzekering

Uw reis naar Amerika annuleren

Soms gebeurt er iets ergs waardoor u niet op vakantie kunt. U moet dan eerder naar huis of u annuleert uw vakantie. Vaak kost dat geld en u kunt niet van uw vakantie genieten. Met de Annuleringsverzekering bent u verzekerd tegen deze financiële gevolgen. Denk eraan dat u annulering meeverzekert binnen 14 dagen nadat u de reis boekt.

Tips en inspiratie uit ons magazine

Paspoort kwijt in het buitenland: wat nu?

De zon schijnt en er staat een koel briesje. Het wordt een mooie dag. Het pendelbusje stopt voor ons hotel. Klaar om te vertrekken naar de toeristenmarkt van Marbella. Even checken of ik alles bij me heb: zonnebril, portemonnee, paspoort… Paspoort?! Waar is m’n paspoort?

Medische kosten op vakantie

Lees de handige tips van onze reisexperts. Dan gaat u goed verzekerd op reis. En voorkomt u dat u achteraf moet bijbetalen.

Welke reisverzekering heb ik nodig?

Als u zeker wilt weten welke reisverzekering voor u het meest geschikt, vergelijk dan onze Doorlopende en Kortlopende reisverzekering