Over ons

Wie zijn wij

Bij Centraal Beheer staan we al meer dan 100 jaar klaar voor onze klanten. Sinds 1995 zijn wij onderdeel van Achmea. U kent ons vast van de ‘Even Apeldoorn bellen’ campagne.

Voor uw bedrijf, uzelf en uw gezin

U kunt bij ons terecht voor financiële producten en diensten zoals schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen, hypotheken, spaar- en beleggingsproducten. Of u nu even Apeldoorn belt, ons appt of mailt: u kunt ons altijd bereiken op de manier zoals u dat wilt.

Centraal Beheer gelooft in oplossingen

U heeft financiële vragen en soms schade. Wat uw vraag of melding ook is, wij gaan voor u aan de slag en helpen u. Samen zoeken wij de beste oplossing.

Bij Centraal Beheer weet u precies waar u aan toe bent

Wij zijn helder over wat u van ons kunt verwachten. Wij maken duidelijke afspraken en komen die na. U helpen is wat wij het liefst doen!

BTW-identificatienummer

NL.8033.34.977.B01

Kamer van Koophandel

Centraal Beheer is een handelsnaam van:
Achmea Pensioen- en Levensverzekeringen N.V. KvK nr. 08077009
Achmea Schadeverzekeringen N.V. KvK nr. 08053410
Achmea Bank N.V., KvK nr. 27154399
Achmea Investment Management B.V., KvK nr. 18059537
Alle entiteiten zijn geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.

Het begin in 1909

Centraal Beheer begon in 1909 met een klein kantoor voor verzekeringen van werkgevers. In de jaren 70 verhuisden we van Amsterdam naar Apeldoorn. Iedereen weet nu dat ons kantoor in Apeldoorn is. Dat komt door de reclame ‘Even Apeldoorn bellen'.

Achmea Groep sinds 1995

We zijn sinds 1995 lid van de Achmea Groep. Dit is de grootste groep verzekeraars in Nederland. In Nederland werken 17.000 mensen bij Achmea. In de rest van Europa werken 5.000 mensen bij Achmea.

Bekende merken van Achmea

Dit zijn de 5 bekendste merken van Achmea:

  • Centraal Beheer
  • Interpolis
  • Zilveren Kruis
  • FBTO
  • Avéro Achmea

U vindt meer informatie over Achmea op www.achmea.nl.

Wilt u meer weten over verzekeringen?

Op www.allesoververzekeren.nl leest u meer algemene informatie over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.