Woonverzekering

Uw woning en spullen uitgebreid verzekerd

  • Ruim 600.000 klanten kiezen al voor onze Woonverzekering
  • Wij keren het schadebedrag uit of regelen het herstel
  • Dag en nacht bereikbaar via telefoon of app

Onze Woonverzekering groeit met u mee

Onze Woonverzekering bestaat uit verschillende verzekeringen voor uw woning en spullen. Tegen een scherpe prijs. U stelt uw Woonverzekering zelf samen en verzekert uw woning en spullen uitgebreid. Ook als u eens wat nieuws koopt blijven uw spullen in huis en tuin uitgebreid verzekerd. Met All Risk verzekert u schade als u zelf iets omstoot of laat vallen. En u kunt uw waardevolle spullen ook buitenshuis verzekeren. Kies de verzekering die het beste bij u past. Belegt u als particulier in woningen? Dan kan het zijn dat u uw woning zakelijk moet verzekeren.

Onze Woonverzekeringen

Inboedelverzekering

Verzeker uw spullen in uw huis en tuin. Bijvoorbeeld uw bank, laptop en sieraden. Maar ook uw fiets en gereedschap in de schuur. Zelfs als u uw woning verhuurt zijn uw spullen goed verzekerd.

Opstalverzekering

Verzeker schade aan uw koopwoning en tuin. Bijvoorbeeld schade die ontstaat door brand of inbraak. Ook uw schuur, garage, carport en tuin zijn verzekerd. En zelfs uw bedrijfsruimte aan huis. 

Kostbaarheden Buitenshuisverzekering

Verzeker uw waardevolle spullen ook buiten tegen diefstal, verlies of schade. U kunt de Kostbaarheden Buitenshuisverzekering afsluiten bij onze Inboedelverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering

Verzeker de schade die u veroorzaakt aan een ander of aan de spullen van iemand anders. Met onze Aansprakelijkheidsverzekering bent u goed verzekerd tot € 2.500.000,-.

Wij staan voor u klaar

Een ongelukje kan gebeuren. Wij helpen u graag de schade snel en goed op te lossen. Lees hoe wij u helpen bij:

Wij helpen u graag. Online, telefonisch of via app. Bekijk alle contactmogelijkheden. En heeft u een noodgeval? Dan is er binnen 2 uur iemand bij u.

U kunt rekenen op onze vakmensen

  • De vakmensen met wie wij werken hebben veel ervaring.
  • Na de reparatie ruimen onze vakmensen alles netjes op.
  • Onze medewerkers en schade-experts volgen vaak een training of opleiding. Zo zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  • We vragen klanten regelmatig naar hun ervaring. En bekijken hoe wij onze klanten nog beter kunnen helpen.

In de voorwaarden leest u precies wat u verzekert met onze Woonverzekering.

Polisvoorwaarden

U vindt de voorwaarden van uw Woonverzekering ook in Mijn Centraal Beheer.

Afschrijvingslijst

Door de jaren heen neemt de waarde van uw spullen af. Bij het uitbetalen van uw schade houden we hier rekening mee. Hoe wij dit doen? Wij leggen het u graag uit. 

Informatiedocumenten

U ziet de belangrijkste kenmerken van onze Woonverzekering in 1 oogopslag. Elke verzekeraar gebruikt dezelfde kaart met icoontjes en korte tekstjes. U kunt dus makkelijk onze Woonverzekering vergelijken.

Bedenktijd en opzegtermijn

Als u uw polis heeft ontvangen heeft u nog 14 dagen de tijd om van de verzekering af te zien. U hoeft niet te betalen en ook geen reden op te geven. Daarna kunt u uw verzekering elk moment opzeggen. U heeft bij ons geen opzegtermijn.
Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.

Wist u dat al ruim 600.000 klanten voor onze Woonverzekering hebben gekozen?

Binnen 1 minuut berekend