Woonverzekering

Kies de Woonverzekering die bij u past 

Bekijk uw premie

Uw woning en spullen verzekerd

Thuis is een plek waar u zorgeloos wilt leven. Als er dan iets gebeurt wilt u dat zo snel mogelijk oplossen. Stel zelf uw woonverzekering samen op basis van uw situatie. Verandert er iets in uw situatie? Dan kunt u uw verzekering op elk moment weer aanpassen.

Onze All Risk Inboedelverzekering komt als beste uit de test van de Consumentenbond in oktober 2023.

MoneyView vergelijkt de voorwaarden en tarieven van verzekeraars. Onze Inboedelverzekering krijgt 5 sterren voor de prijs en voorwaarden. En onze Opstalverzekering krijgt 5 sterren voor de voorwaarden.

Veelgestelde vragen

De premie van een Woonverzekering is afhankelijk van een aantal kenmerken. De volgende kenmerken bepalen onder andere de premie: 

  • Het type woning
  • Inhoud van de woning
  • Uw gezinssamenstelling
  • De hoogte van het eigen risico

Bereken uw premie.


Met een Inboedelverzekering bent u verzekerd voor schade aan de spullen in uw huis. Bijvoorbeeld meubels, apparaten en persoonlijke bezittingen. Met een Opstalverzekering verzekert u uw huis en alles wat daaraan vastzit. Bijvoorbeeld muren, ramen, deuren en het dak. De Opstalverzekering wordt meestal afgesloten door de huiseigenaar of verhuurder. En de Inboedelverzekering wordt vaak afgesloten door de huurder of bewoner van het huis. 
Een Opstalverzekering wordt vaak verplicht door uw hypotheekverstrekker. Een Inboedel- en Aansprakelijkheidsverzekering zijn niet verplicht, maar wel handig om te hebben.
Wij staan 24 uur per dag voor u klaar en helpen u graag uw schade snel en goed op te lossen. U kunt rekenen op onze vakmensen:
  • De vakmensen met wie wij werken hebben veel ervaring.
  • Na de reparatie ruimen onze vakmensen alles netjes op.
  • Onze medewerkers en schade-experts volgen trainingen en opleidingen. Zo zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  • We vragen klanten regelmatig naar hun ervaring. En bekijken hoe wij onze klanten nog beter kunnen helpen.
U meldt uw schade snel en gemakkelijk online, via onze app of chat. 

Medewerker
Liever even Apeldoorn bellen?
We helpen u bij uw vragen

In de voorwaarden leest u precies wat u verzekert met onze Woonverzekering.

Polisvoorwaarden

U vindt de voorwaarden van uw Woonverzekering ook in Mijn Centraal Beheer.

Afschrijvingslijst

Door de jaren heen neemt de waarde van uw spullen af. Bij het uitbetalen van uw schade houden we hier rekening mee. Hoe wij dit doen? Wij leggen het u graag uit. 

Informatiedocumenten

U ziet de belangrijkste kenmerken van onze Woonverzekering in 1 oogopslag. Elke verzekeraar gebruikt dezelfde kaart met icoontjes en korte tekstjes. U kunt dus makkelijk onze Woonverzekering vergelijken.

Bedenktijd en opzegtermijn

Als u uw polis heeft ontvangen heeft u nog 14 dagen de tijd om van de verzekering af te zien. U hoeft niet te betalen en ook geen reden op te geven. Daarna kunt u uw verzekering elk moment opzeggen. U heeft bij ons geen opzegtermijn.
Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.

Wist u dat al ruim 600.000 klanten voor onze Woonverzekering hebben gekozen?

Binnen 1 minuut berekend