Aanmelden en activeren

Mijn Centraal Beheer

Hoe meld ik mij aan voor 'Mijn Centraal Beheer'?

U kunt zich hier online aanmelden. Klik op aanmelden.

Wat moet ik doen als mijn gebruikersnaam geblokkeerd is?

Is uw gebruikersnaam geblokkeerd? Dan kunt u 24 uur na uw laatste inlogpoging weer inloggen . U krijgt deze melding als u op één dag meerdere keren heeft geprobeerd in te loggen met een verkeerd wachtwoord. Weet u uw inloggegevens niet meer? Ga dan naar inloggen en klik op 'gebruikersnaam of wachtwoord vergeten'.

Ik heb een buitenlands adres, kan ik me dan aanmelden voor 'Mijn Centraal Beheer'?

Om gebruik te maken van Mijn Centraal Beheer maakt het niet uit of u in Nederland of in het buitenland woont. Wilt u zich vanuit het buitenland aanmelden dan vinkt u op het aanmeldscherm ‘Nee’ aan bij het veld ‘Ingezetene Nederland’. Vervolgens kunt u uw buitenlandse adresgegevens invullen, zodat wij de activeringscode voor Mijn Centraal Beheer naar het juiste adres kunnen sturen.

Ik ben mijn activeringscode kwijt. Wat kan ik doen?

Ga dan naar de inlogpagina van Mijn Centraal Beheer en klik op "gebruikersnaam of wachtwoord vergeten". U krijgt dan opnieuw uw activeringscode per e-mail of post toegestuurd.

De activeringscode werkt niet. Wat is er aan de hand?

Let u bij het invoeren van de activeringscode op het volgende:De activeringscode die u invoert moet exact hetzelfde zijn als die u heeft ontvangen. Ook de hoofdletters en kleine letters. Kopiëren en plakken kan soms leiden tot storingen.

Heeft u dit gedaan, maar werkt de activeringscode toch niet? Vraag dan een nieuwe activeringscode aan. Ga dan naar nieuwe activeringscode aanvragen. Wij sturen u dan een nieuwe activeringscode.

Hoelang duurt het voordat ik toegang heb tot 'Mijn Centraal Beheer'?

Na uw aanmelding krijgt u binnen 1 dag per e-mail uw activeringscode toegestuurd. Met deze activeringscode kunt u direct inloggen op de inlogpagina. Klik daar op activeren. Ontvangt u geen e-mail? Dan ontvangt u een brief met activeringscode. In dat geval kan het 3 werkdagen duren voor u de activeringscode ontvangt.

Ik wil mijn activeringscode activeren. Hoe doe ik dat?

U gaat naar: centraalbeheer.nl/activeren. Daar vult u uw activeringscode en geboortedatum in. Klik daarna op de button ‘Volgende’.